Dziaku Napisano 25 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 25 Maj 2016 ładne, chociaż moim zdaniem trochę intensywny kolor jak na pierwszą parę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Remy Napisano 25 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 25 Maj 2016 1.Czarne oxfordy. 2. Brogsy/lotniki/monki/derby. 3.Trzewiki, 4.Loafers tassel/penny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiryt Napisano 26 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 26 Maj 2016 czarne derby-bez zdobień brązowe derby-bez zdobień burgundowe/brązowe lotniki brązowe oxfordy bez zdobień edit czarne oxfordy też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Żorż Ponimirski Napisano 1 Listopad 2017 Zgłoszenie Share Napisano 1 Listopad 2017 W dniu 25.05.2016 o 11:30, Remy napisał: 1.Czarne oxfordy. 2. Brogsy/lotniki/monki/derby. 3.Trzewiki, 4.Loafers tassel/penny. Bardzo podoba mi się ten wątek i w ogólnym zamyśle wg mnie powinno być jak w cytacie. Jednak życie zweryfikowało to na swój sposób. Moje 4 najczęściej używane pary butów pół-/formalnych: 1) Koniakowe, zamszowe chukka na dainite (cała jesień i wiosna) 2) Czarne, skórzane trzewiki na vibramie (zima) 3) Brązowe/Chili, skórzane podwójne monki (dopiero kupiłem, ale obsłużą wszystkie okazje niewieczorowe typu zebranie, konferencje, wykłady itp.) 4) Czarne skórzane oksfordy cap-toe (tych jeszcze nie mam, ale do tej pory miałem czarne skórzane derby na największe okazje) PS Całkowicie wykluczam z listy buty sportowe, nawet o klasycznym wyglądzie tj. oldschoolowe New Balance czy Puma, choć w nich najczęściej pracuję w laboratorium przy "mokrej robocie" PPS Życie pokazało, że nie po drodze mi z loafersami, jakoś wydają mi się bardzo delikatne i chłopięce na moich mimo wszystko wąskich stopach PPPS Nie wiem dlaczego, ale nie pasuje mi do koncepcji mojego wyglądu ani wingtip, ani medalion na nosku PPPPS Kocham trzewiki i mimo braku czarnych oksfordów bardzo intensywnie myślę o gładkich czarnych sztybletach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi