Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nowa definicja eufemizmu: "Poszalałem też odrobinę z konstrukcją pleców gdzie pojawiły się zakładki po bokach i odcięcie w postaci pasa na lędźwiach."

Aż strach mnie bierze jak pomyślę, że możesz zaszaleć 'po całości'. ;)

• Oceniam pozytywnie 3
Opublikowano

Te „skrzela” na łopatkach jak w kurtkach pilotkach. Miałem coś takiego w skórzanym Avirexie „Top Gun” :D

Zapewne zwiększa to komfort noszenia i „zasięg” rąk, ale wygląda dość awangardowo. Taka marynarka do zadań specjalnych.

Opublikowano

Zapewne zwiększa to komfort noszenia i „zasięg” rąk, ale wygląda dość awangardowo. Taka marynarka do zadań specjalnych.

Coś, co zostało zapomniane może stać się awangardowe lub anachroniczne ;)

• Oceniam pozytywnie 2
Opublikowano

Mnie się podoba, brakuje mi tylko dwóch rozcięć (szliców)  z tyłu. Z jednej strony marynarka ma być wygodna stąd konstrukcja pleców, jednak z drugiej strony brak szliców powoduje, że w pewnych miejscach jest trochę zbyt opięta, co nie jest bez wpływu na komfort, no i w mojej opinii nie wygląda najlepiej.

• Oceniam pozytywnie 1
Opublikowano

Da się to przerobić na "normalne" plecy? Taki ładny materiał...

Jeśli to próba odkupienia marynarki to odpowiadam, że nie da się bo plecy są rozcięte w poprzek, ale ja i tak nie chcę jej sprzedać bo świetnie się nosi :)

Mogę natomiast zaoferować realizację podobnej marynarki z "normalnymi" plecami, ponieważ mam jeszcze 2 jedwabne kupony w inne wzory :D Jeśli jesteś zainteresowany, zapraszam na priv ;)

Opublikowano

Jeśli to próba odkupienia marynarki to odpowiadam, że nie da się bo plecy są rozcięte w poprzek, ale ja i tak nie chcę jej sprzedać bo świetnie się nosi :)

Mogę natomiast zaoferować realizację podobnej marynarki z "normalnymi" plecami, ponieważ mam jeszcze 2 jedwabne kupony w inne wzory :D Jeśli jesteś zainteresowany, zapraszam na priv ;)

A to przepraszam, nie zrozumieliśmy się. Myślałem, że zamieszczenie wpisu było równoznaczne z zapytaniem forumowiczów o opinie o zamówieniu i jego realizacji, a nie jedynie ofertą sprzedaży. Krwawom się omylił.

To powiedziawszy, materiał piękny; kiedyś już rozważałem zakup jedwabiu na marynarkę, ale odwiodła mnie od tego pomysłu wizja problemów z czyszczeniem. Czyżbym i tu się omylił?

Opublikowano

To powiedziawszy, materiał piękny; kiedyś już rozważałem zakup jedwabiu na marynarkę, ale odwiodła mnie od tego pomysłu wizja problemów z czyszczeniem. Czyżbym i tu się omylił?

Czyszczenie to pikuś, jedwab ma to do siebie, że lubią szybko wyłazić z niego "włoski" i materiał wygląda jakby był noszony przez 3 pokolenie. Zamieszczałem kiedyś na forum zdjęcia przed wysłaniem reklamacji do producenta 

• Oceniam pozytywnie 1