Monkiusz Posted January 16, 2016 Report Share Posted January 16, 2016 Chciałbym kupić kilka pasków do swoich ruskich zegarków vintage, a brakuje mi opinii na temat tego co warto zakupić. Moje poszukiwania w pierwszej kolejności wolałbym ograniczyć do pasków firmowych, a nie tzw "paskorobów" - tak bym mógł (najlepiej) pasek przymierzyć na miejscu w jakimś sklepie lub odesłać gdyby mi się nie spodobał, przy zamówieniu online. Więc pytanko - jakich firm paski moglibyście polecić? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MH_fan Posted January 16, 2016 Report Share Posted January 16, 2016 Z mojej strony mogę polecić firmę Bros - dobra jakość w przystępnej cenie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krzysiek_W Posted January 16, 2016 Report Share Posted January 16, 2016 Horido - dobre paski w dobrej cenie.. Sam do moich rusków kupowałem ich kilkaset i są jak najbardziej ok Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
eye_lip Posted January 16, 2016 Report Share Posted January 16, 2016 Jako strapmaker mogę polecić Rios - są wyjątkowo dobrej jakości. Podszewki z prawdziwej skóry, tradycyjna konstrukcja. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Monkiusz Posted January 17, 2016 Author Report Share Posted January 17, 2016 Dzięki, czekam na więcej opinii, proszę się nie krępować. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
waski Posted January 17, 2016 Report Share Posted January 17, 2016 Najczęściej kupuję K.Reda, ale nie potrafię ich porównać do tych, przedstawionych wyżej przez kolegów. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Monkiusz Posted January 28, 2016 Author Report Share Posted January 28, 2016 Po dłuższym zastanowieniu i zbadaniu różnych opcji - padło na dwa paski, jeden firmy Rios (model Samara, 99zł), a drugi Bros (model za 80zł). Nieprzypadkowo podaję cenę - za jakiś czas zamierzam podzielić się wrażeniami z użytkowania tych dwóch pasków będących w zbliżonej cenie + zrobić im zdjęcia, pokazując jak się trzymają. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Awopiotr Posted March 18, 2019 Report Share Posted March 18, 2019 "... za jakiś czas..." - czy ten czas już nadszedł? 😀 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts