Monkiusz Napisano 16 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 16 Styczeń 2016 Chciałbym kupić kilka pasków do swoich ruskich zegarków vintage, a brakuje mi opinii na temat tego co warto zakupić. Moje poszukiwania w pierwszej kolejności wolałbym ograniczyć do pasków firmowych, a nie tzw "paskorobów" - tak bym mógł (najlepiej) pasek przymierzyć na miejscu w jakimś sklepie lub odesłać gdyby mi się nie spodobał, przy zamówieniu online. Więc pytanko - jakich firm paski moglibyście polecić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MH_fan Napisano 16 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 16 Styczeń 2016 Z mojej strony mogę polecić firmę Bros - dobra jakość w przystępnej cenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 16 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 16 Styczeń 2016 Horido - dobre paski w dobrej cenie.. Sam do moich rusków kupowałem ich kilkaset i są jak najbardziej ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 16 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 16 Styczeń 2016 Jako strapmaker mogę polecić Rios - są wyjątkowo dobrej jakości. Podszewki z prawdziwej skóry, tradycyjna konstrukcja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Monkiusz Napisano 17 Styczeń 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 17 Styczeń 2016 Dzięki, czekam na więcej opinii, proszę się nie krępować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waski Napisano 17 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 17 Styczeń 2016 Najczęściej kupuję K.Reda, ale nie potrafię ich porównać do tych, przedstawionych wyżej przez kolegów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Monkiusz Napisano 28 Styczeń 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 28 Styczeń 2016 Po dłuższym zastanowieniu i zbadaniu różnych opcji - padło na dwa paski, jeden firmy Rios (model Samara, 99zł), a drugi Bros (model za 80zł). Nieprzypadkowo podaję cenę - za jakiś czas zamierzam podzielić się wrażeniami z użytkowania tych dwóch pasków będących w zbliżonej cenie + zrobić im zdjęcia, pokazując jak się trzymają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Awopiotr Napisano 18 Marzec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 18 Marzec 2019 "... za jakiś czas..." - czy ten czas już nadszedł? 😀 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
papiez_ Napisano 15 Luty 2023 Zgłoszenie Share Napisano 15 Luty 2023 W dniu 28.01.2016 o 19:46, Monkiusz napisał: Po dłuższym zastanowieniu i zbadaniu różnych opcji - padło na dwa paski, jeden firmy Rios (model Samara, 99zł), a drugi Bros (model za 80zł). Nieprzypadkowo podaję cenę - za jakiś czas zamierzam podzielić się wrażeniami z użytkowania tych dwóch pasków będących w zbliżonej cenie + zrobić im zdjęcia, pokazując jak się trzymają. I jak? Mój pasek w Oriencie Bambino paskudnie się zestarzał, pora na wymianę, niemniej nie chcę specjalnie inwestować grubszych pieniędzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi