Hush Napisano 11 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 11 Grudzień 2015 To ja może zaprezentuję Hrabiego na sobie...wieczorową porą, formalnie. Czapka - Barry Kent + klasyka gatunku w miejscu: Filharmonia Łódzka (dla jasności: po koncercie, w drodze do wyjścia 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szego Napisano 11 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 11 Grudzień 2015 Moja propozycja 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koval Napisano 11 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 11 Grudzień 2015 @Miro - u Ciebie najbardziej spodobała mi się marynarka zapięta 'pod szyję' - nawiązuje do niskich temperatur i konieczności użycia czapki... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Carrozzeria Napisano 12 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 12 Grudzień 2015 Wiem, że już po konkursie ... zapomniałem wczoraj wysłać, ale jak zrobiłem to wrzucę mimo wszystko 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miro Napisano 12 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 12 Grudzień 2015 @Carrozerria, podoba mi się Twoja praca A co do uwagi Covala - to nie przypadek, że wybrałem marynarkę zapinaną na trzy - dobra na zimę Mam właśnie ten model tweedowy, w ogóle lubię marynarki na trzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 14 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 14 Grudzień 2015 @Miro: jesteś pewien, że zapięty dolny guzik wpłynie istotnie na komfort termiczny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miro Napisano 14 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 14 Grudzień 2015 @Hargin, oczywiście wiem, że w takich marynarkach zapina się środkowy guzik, ewentualnie dwa górne. Toż to elementarz Ale to zdjęcie nie jest mojego autorstwa, jest anonimowe, więc je wykorzystałem, bo akurat przedstawiało moją marynarkę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Barry Kent Napisano 14 Grudzień 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 14 Grudzień 2015 Drodzy Forumowicze, Przede wszystkim chciałbym podziękować wszystkim osobom, które wzięły udział w konkursie. Nadszedł czas na ogłoszenie wyników. Nagrody otrzymują: 1. Breslauer 2. SzymonKrulewicz 3. Artur 4. Alabuz (za drugą stylizację) Co prawda Breslauer zaproponował aby jego praca nie podlegała ocenie, jednakże postanowiliśmy nagrodzić jego stylizację. Zwycięzców poproszę o kontakt na adres mailowy: maciek@barry-kent.pl . Dodatkowo chciałbym poinformować o specjalnym kodzie rabatowym dla członków forum. Od dzisiaj do 21.12.2015 na hasło OstatniaCzapeczka otrzymacie 10% zniżki na produkty Barry Kent na platformie DaWanda. Jeszcze raz dziękuję Wam serdecznie za udział. Barry Kent 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiance Napisano 14 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 14 Grudzień 2015 dziękuję sponsorowi za zorganizowanie konkursu forumowego a forumowiczom na podium gratuluję! Damian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szymonkrulewicz Napisano 14 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 14 Grudzień 2015 Miło mi, że moja praca została doceniona. Gratuluję pozostałym zwycięzcom. Super konkurs Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miro Napisano 15 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 15 Grudzień 2015 A ja się nie zgodzę Bo ja nic nie kopiowałem, sam wszystko wykoncypowałem i to z rzeczy w większości przeze mnie posiadanych. Gratulacje dla zwycięzców 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi