Ernestson Napisano 25 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 25 Czerwiec 2012 Tym razem krawiec. Z dopasowywaniem kratki można oszaleć. Na ideał potrzebne byłoby chyba z 3,5 m na samą marynarkę Wiem coś o tym właśnie szyję w kratkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4inHand Napisano 25 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 25 Czerwiec 2012 Tym razem krawiec. Z dopasowywaniem kratki można oszaleć. Na ideał potrzebne byłoby chyba z 3,5 m na samą marynarkę Wiem coś o tym właśnie szyję w kratkę. Mi się marzy bez rozchodzenia się kratki na plecach (na środkowym szwie), ale do tego trzeba chyba mieć budowę słupa bez talii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ernestson Napisano 25 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 25 Czerwiec 2012 Tym razem krawiec. Z dopasowywaniem kratki można oszaleć. Na ideał potrzebne byłoby chyba z 3,5 m na samą marynarkę Wiem coś o tym właśnie szyję w kratkę. Mi się marzy bez rozchodzenia się kratki na plecach (na środkowym szwie), ale do tego trzeba chyba mieć budowę słupa bez talii Niekoniecznie - rozwiązaniem jest brak szwu na plecach - viewtopic.php?f=10&t=1579 (3 zdjecie) ale nie wyszłoby na tym materiale który masz. Z tweedem takie patenty są możliwe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4inHand Napisano 25 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 25 Czerwiec 2012 Niekoniecznie - rozwiązaniem jest brak szwu na plecach - viewtopic.php?f=10&t=1579 (3 zdjecie) ale nie wyszłoby na tym materiale który masz. Z tweedem takie patenty są możliwe. To tam nie ma szwa? Ta marynarka spędzała mi sen z powiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4inHand Napisano 25 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 25 Czerwiec 2012 Czy to krawat z Milanówka? Sorry, nie podpisuje postów metkami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaki Napisano 25 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 25 Czerwiec 2012 Jednorzędowe garnitury z kamizelką są świetne!!! Bardzo fajny zestaw 4inHand. Oby więcej takich biznesmenów w naszym kraju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 25 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 25 Czerwiec 2012 Figo fago, ale tylko z bliska Doskonale! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sergiusz Napisano 25 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 25 Czerwiec 2012 Co tu dużo mówić? Garnitur po prostu cudowny . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waski Napisano 25 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 25 Czerwiec 2012 Czy to krawat z Milanówka? Sorry, nie podpisuje postów metkami. Wydawało mi się, że widziałem taki sam w kolekcji z Milanówka, więc chciałem zapytać o jego jakość i komfort użytkowania. A co do metek, zdaje się, że przy prezentacji, któregoś z Twoich zestawów też padło pytanie o krawat (granatowy w kolorowe groszki), wtedy odpowiedziałeś, że z Tiebar. Pozdrawiam. PS. A garnitur bardzo ładny, dołączam się do grona gratulujących projektu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4inHand Napisano 25 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 25 Czerwiec 2012 Czy to krawat z Milanówka? Sorry, nie podpisuje postów metkami. Wydawało mi się, że widziałem taki sam w kolekcji z Milanówka, więc chciałem zapytać o jego jakość i komfort użytkowania. A co do metek, zdaje się, że przy prezentacji, któregoś z Twoich zestawów też padło pytanie o krawat (granatowy w kolorowe groszki), wtedy odpowiedziałeś, że z Tiebar. Pozdrawiam. PS. A garnitur bardzo ładny, dołączam się do grona gratulujących projektu. OK, OK to nie miało być niemiłe! Krawat nie jest z Milanówka, a metek nie pokazuję, bo IMO to nic nie daje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Styleman Napisano 25 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 25 Czerwiec 2012 Po pracy połączonej z odpoczynkiem dzisiaj do biura relaksacyjnie. Len niestety się gniecie i na zdjęciach słabo to wychodzi ale taka jego uroda . Pozdrawiam .Zycze miłego dnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
proceleusmatyk Napisano 25 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 25 Czerwiec 2012 Czy nogawki są na guziki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Parmigiano Napisano 25 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 25 Czerwiec 2012 Spodnie wydają się być jakąś hybrydą bryczesów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Styleman Napisano 25 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 25 Czerwiec 2012 Maja zachowany fason bryczesów ,guziki są przyszyte ale nogawki zapina się na zamek błyskawiczny .wszystkie garnitury lniane niestety po krótkim okresie od założenia strasznie sie gniota ,szczególnie widać to na zdjęciach . Ale tak jak pisałem wyżej taka uroda lnu . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
proceleusmatyk Napisano 25 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 25 Czerwiec 2012 Czy zamek się przydaje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Styleman Napisano 25 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 25 Czerwiec 2012 Czy zamek się przydaje?Bardzo . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ernestson Napisano 25 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 25 Czerwiec 2012 Czy zamek się przydaje? Stawiam na to że bez rozpinania nie da się ich założyć. Edit: wstawiłem post równocześnie ze Stylemanem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Styleman Napisano 25 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 25 Czerwiec 2012 Nie wiem czy Styleman jest członkiem AELTC ale takie marynarki byly w kolekcji Ralpha Laurena na Wimbledon i można było je normalnie kupić.Nie jestem członkiem AELTC ,marynarke kupiłem ,nie wiem co to znaczy normalnie , jest ona z kolekcji RL. Pozdrawiam AELTC = All England Lawn Tennis Club - organizator Wimbledonu, bardzo prestiżowy klub tenisowy. Myślałem, że tych marynarek nie było normalnie w sprzedaży. nowa kolekcja RL Wimbledon 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NastyKanasta Napisano 25 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 25 Czerwiec 2012 Takie kolekcje w ogóle do mnie nie trafiają, tak samo jak marynarki klubowe że znanych uczelni czy baseballowki z logo klubu czy drżyny. Uwazam, że takie rzeczy można nosić gdy ma się jakieś powiązania z dana organizacją. Inaczej podchodzi to pod fashion victim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdamZiarecki Napisano 25 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 25 Czerwiec 2012 witam, jestem tu nowy, wrzucam do oceny dwa zestawy z losowych dni w pracy, oba oparte na połączeniu polo+marynarka+chinosy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
White Haven Napisano 25 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 25 Czerwiec 2012 U mnie nie widać zdjęć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sirscruffy Napisano 25 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 25 Czerwiec 2012 Takie kolekcje w ogóle do mnie nie trafiają, tak samo jak marynarki klubowe że znanych uczelni czy baseballowki z logo klubu czy drżyny. Uwazam, że takie rzeczy można nosić gdy ma się jakieś powiązania z dana organizacją. Inaczej podchodzi to pod fashion victim+1 @AdamZiarecki In plus buty z 1. zdjęcia, mam słabośc do zamszaków . A same zestawy chyba nienaganne i bezpieczne (pozostaje kwestia polo+marynarka, ale to raczej jest indywidualna sprawa), natomiast ożywiłbym pierwszy może jakąś inną poszetką z akcentem nawiązującym do butów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubao Napisano 25 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 25 Czerwiec 2012 U mnie nie widać zdjęć.Nie tylko u Ciebie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdamZiarecki Napisano 25 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 25 Czerwiec 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 25 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 25 Czerwiec 2012 Po pracy połączonej z odpoczynkiem dzisiaj do biura relaksacyjnie. Len niestety się gniecie i na zdjęciach słabo to wychodzi ale taka jego uroda . Pozdrawiam .Zycze miłego dnia. Zdjęcie jak podąża Pan rowerem urocze! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi