Skocz do zawartości

Co mam dziś na sobie

Korneliuss

Rekomendowane odpowiedzi

Tym razem krawiec. Z dopasowywaniem kratki można oszaleć. Na ideał potrzebne byłoby chyba z 3,5 m na samą marynarkę :P

Wiem coś o tym :roll: właśnie szyję w kratkę.

Mi się marzy bez rozchodzenia się kratki na plecach (na środkowym szwie), ale do tego trzeba chyba mieć budowę słupa bez talii :P

Tym razem krawiec. Z dopasowywaniem kratki można oszaleć. Na ideał potrzebne byłoby chyba z 3,5 m na samą marynarkę :P

Wiem coś o tym :roll: właśnie szyję w kratkę.

Mi się marzy bez rozchodzenia się kratki na plecach (na środkowym szwie), ale do tego trzeba chyba mieć budowę słupa bez talii :P

Niekoniecznie - rozwiązaniem jest brak szwu na plecach - viewtopic.php?f=10&t=1579 (3 zdjecie) ale nie wyszłoby na tym materiale który masz. Z tweedem takie patenty są możliwe.

Czy to krawat z Milanówka?

Sorry, nie podpisuje postów metkami.

Wydawało mi się, że widziałem taki sam w kolekcji z Milanówka, więc chciałem zapytać o jego jakość i komfort użytkowania. A co do metek, zdaje się, że przy prezentacji, któregoś z Twoich zestawów też padło pytanie o krawat (granatowy w kolorowe groszki), wtedy odpowiedziałeś, że z Tiebar.

Pozdrawiam.

PS. A garnitur bardzo ładny, dołączam się do grona gratulujących projektu.

Czy to krawat z Milanówka?

Sorry, nie podpisuje postów metkami.

Wydawało mi się, że widziałem taki sam w kolekcji z Milanówka, więc chciałem zapytać o jego jakość i komfort użytkowania. A co do metek, zdaje się, że przy prezentacji, któregoś z Twoich zestawów też padło pytanie o krawat (granatowy w kolorowe groszki), wtedy odpowiedziałeś, że z Tiebar.

Pozdrawiam.

PS. A garnitur bardzo ładny, dołączam się do grona gratulujących projektu.

OK, OK to nie miało być niemiłe! Krawat nie jest z Milanówka, a metek nie pokazuję, bo IMO to nic nie daje.

Nie wiem czy Styleman jest członkiem AELTC ale takie marynarki byly w kolekcji Ralpha Laurena na Wimbledon i można było je normalnie kupić.

Nie jestem członkiem AELTC ,marynarke kupiłem ,nie wiem co to znaczy normalnie , jest ona z kolekcji RL.

Pozdrawiam

AELTC = All England Lawn Tennis Club - organizator Wimbledonu, bardzo prestiżowy klub tenisowy. :)

Myślałem, że tych marynarek nie było normalnie w sprzedaży.

nowa kolekcja RL Wimbledon 2012

post-3431-13658922235344_thumb.jpg

Takie kolekcje w ogóle do mnie nie trafiają, tak samo jak marynarki klubowe że znanych uczelni czy baseballowki z logo klubu czy drżyny. Uwazam, że takie rzeczy można nosić gdy ma się jakieś powiązania z dana organizacją. Inaczej podchodzi to pod fashion victim

+1

@AdamZiarecki

In plus buty z 1. zdjęcia, mam słabośc do zamszaków ;). A same zestawy chyba nienaganne i bezpieczne (pozostaje kwestia polo+marynarka, ale to raczej jest indywidualna sprawa), natomiast ożywiłbym pierwszy może jakąś inną poszetką z akcentem nawiązującym do butów.