kamil.em Napisano 19 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 19 Czerwiec 2012 Dzięki. Jak już pisałem brodę zapuściłem eksperymentalnie, przy pełnej wiedzy o marności zarostu Również widzę, że teraz jest o wiele lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcelo Napisano 19 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 19 Czerwiec 2012 Kamil.em wybitnie kojarzysz mi się z Salem z Mad Menów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 19 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 19 Czerwiec 2012 (...)Poza tym wielkie brawa za ścięcie brody, widzę że przyjmujesz godnie konstruktywną krytykę. Tak trzymać! Dopiero teraz zwróciłem uwagę, faktycznie dużo lepiej. Powiem Wam, że ja na obecne upały ubieram: koszula, krawat i cienkie sweterki z MD. Jest lepiej niż ok i nie mam problemu z gołą szyją lub "krawat bez marynarki". Swoją drogą polecam cienkie sweterki z Massimo Dutti. Mam już kilka i bardzo sobie chwalę. Polecam również kaszkiet (przy takiej pogodzie noszę lniany z M&S). Skutecznie chroni przed słońcem, gorącem, znika też problem z ciągłym wycieraniem kropelek potu na czole. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
David Napisano 19 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 19 Czerwiec 2012 Czas na mój pierwszy raz: Przepraszam za jakość i nieuprasowane spodnie ale Vistula wysłała je przez pomyłkę na drugi koniec Polski i kiedy w końcu dzisiaj dotarły to od razu wziąłem się za mierzenie. Buty są ciemnobrązowe ale tutaj tego nie widać... (http://sklep.vistula.pl/data/gfx/pictur ... 2077_1.jpg) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
David Napisano 19 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 19 Czerwiec 2012 Owszem, rękawy aż wołają aby je odchudzić o 2cm, a co do butów to pasuje mi ich wygląd bo nie chciałem w pełni eleganckiego kroju. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pirat Napisano 19 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 19 Czerwiec 2012 (ciach) a co do butów to (ciach) nie chciałem w pełni eleganckiego kroju.Masz na myśli styl / rodzaj butów? Poza tym nie w pełni elegancki to znaczy mniej formalny / oficjalny czy mniej elegancki / mniej chlujny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
David Napisano 19 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 19 Czerwiec 2012 (ciach) a co do butów to (ciach) nie chciałem w pełni eleganckiego kroju.Masz na myśli styl / rodzaj butów? Poza tym nie w pełni elegancki to znaczy mniej formalny / oficjalny czy mniej elegancki / mniej chlujny? Chodziło mi o mniej formalny - casualowy rodzaj buta, który by pasował do stylizacji brązowa marynarka + spodnie w innym kolorze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gravis Napisano 19 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 19 Czerwiec 2012 Boat shoes byłby jak znalazł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
David Napisano 19 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 19 Czerwiec 2012 Boat shoes byłby jak znalazł A to ciekawie się składa, bo godzinę temu zamówiłem: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gravis Napisano 19 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 19 Czerwiec 2012 Czekamy teraz na zdjęcia PS: Gdzie zamówiłeś? Wyglądają sympatycznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
David Napisano 19 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 19 Czerwiec 2012 Czekamy teraz na zdjęcia PS: Gdzie zamówiłeś? Wyglądają sympatycznie Proszę: http://www.kurtgeiger.com/men/bienne-boat-shoe-37.html Mam nadzieję, że nie robimy tu zbytniego ,,offtopu". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 19 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 19 Czerwiec 2012 Admin czuwa, admin kasuje, admin przenosi . Ładne BBS . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skalpel Napisano 19 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 19 Czerwiec 2012 Co do Boat Shoes to jednak zdecydowanie bardziej polecałbym (mi również bardziej się podobają) buty od Storm'a. Przystępne ceny i moim zdaniem bardzo dobra jakość. http://mokasynyzeglarskie.na.allegro.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
proceleusmatyk Napisano 20 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 20 Czerwiec 2012 Goście w firmie, z którą współpracuję, przychodzą do pracy w białych podkoszulkach, krótkich spodenkach i sandałach. Agencja marketingowa, bladź, biedny Lane Pryce się w grobie przewraca, a Don umiera na raka płuc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipton Napisano 20 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 20 Czerwiec 2012 Kołnierzyk masz rozpięty? Bo domyślam się, że tak, a mimo oplata Twą szyję podoba mi się szerokość spodni, jest taka estetyczna na całej ich długości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
proceleusmatyk Napisano 20 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 20 Czerwiec 2012 Tak, rozpięty i całkiem dobrze się tak trzyma. Taka szerokość spodni jest chyba dla mnie optymalna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sirscruffy Napisano 20 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 20 Czerwiec 2012 Moja pierwsza wrzutka na forum . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gravis Napisano 21 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 21 Czerwiec 2012 Prosi się o krawat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waski Napisano 21 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 21 Czerwiec 2012 Tak, rozpięty i całkiem dobrze się tak trzyma. Taka szerokość spodni jest chyba dla mnie optymalna. A jaka to szerokość spodni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4inHand Napisano 21 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 21 Czerwiec 2012 No dobra...pozowane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ernestson Napisano 21 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 21 Czerwiec 2012 No dobra...pozowane Klasa Panie! Z czego ta marynarka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4inHand Napisano 21 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 21 Czerwiec 2012 No dobra...pozowane Klasa Panie! Z czego ta marynarka? Mam Cię! Z TKMaxa (ale 'heavily adjusted') Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ernestson Napisano 21 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 21 Czerwiec 2012 Mam Cię! Z TKMaxa (ale 'heavily adjusted') No nieźle Na mnie żadna sklepowa marynarka nigdy nie leżała tak dobrze (konieczne przeróbki byłyby prawie jak szycie od nowa). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hermaszeski Napisano 21 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 21 Czerwiec 2012 Mam Cię! Z TKMaxa (ale 'heavily adjusted') No nieźle Na mnie żadna sklepowa marynarka nigdy nie leżała tak dobrze (konieczne przeróbki byłyby prawie jak szycie od nowa). Ale po rozpiętej marynarce raczej ciężko poznać, czy dobrze leży. Fajnie by było 4inhand jakbyś wrzucił zdjęcie w zapiętej, bo ogólnie bardzo mi się podoba. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4inHand Napisano 21 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 21 Czerwiec 2012 Jeśli Ci się podoba, to znaczy, że dobrze leży Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi