Krakus ;) Napisano 11 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 11 Czerwiec 2012 Wiesz, koszule do wpuszczania w spodnie też miewają rozcięcia po bokach. Ale jak sądzę, koledze chodziło raczej o kwestie estetyczne - dla mnie również wyciągnięta koszula pod marynarką nie wygląda dobrze, chociaż trudno odmówić Twojej stylizacji pewnego uroku, także ze względu na sposób nsozenia koszuli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4inHand Napisano 11 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 11 Czerwiec 2012 IMO ta koszula wyglądałaby gorzej w spodniach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4inHand Napisano 11 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 11 Czerwiec 2012 Ostatnio tak się prowadziłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NastyKanasta Napisano 11 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 11 Czerwiec 2012 @Styleman - inaczej, ten zestaw wyglądałby lepiej z inną koszulą wpuszczoną w spodnie. Ale to tylko moje osobiste preferencje. Wyciągnięta koszula i marynarka po prostu mnie razi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Styleman Napisano 11 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 11 Czerwiec 2012 Chłodny i wietrzny dzień. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 11 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 11 Czerwiec 2012 Ciekaw jestem reakcji ludzi "na ulicy" na takie buty. W ogóle można w nich spokojnie przejść po Wawie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gravis Napisano 11 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 11 Czerwiec 2012 Cóż to za buty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Styleman Napisano 11 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 11 Czerwiec 2012 Ciekaw jestem reakcji ludzi "na ulicy" na takie buty. W ogóle można w nich spokojnie przejść po Wawie? Nie ma z tym problemu,właśnie wróciłem od Kamińskiego ,natychmiast mnie poprosił abym zdjął i je wnikliwie obejrzał . Tu jeszcze inne ujecie. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karczmarz Napisano 11 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 11 Czerwiec 2012 Cóż to za buty? Prada SS12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Styleman Napisano 11 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 11 Czerwiec 2012 Cóż to za buty? Prada SS12 Grzebienie są do zdjecia ,także mamy dwa buty w jednym ,następne zdjecia bedą bez grzebieni. Pozdrawiam -Miłego wieczoru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 11 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 11 Czerwiec 2012 Ostatnio tak się prowadziłem Klasyczna elegancja to jednak Himalaje w porównaniu do fashion... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krakus ;) Napisano 11 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 11 Czerwiec 2012 4inHand - możesz przedstawić ubranie i buty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Styleman Napisano 11 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 11 Czerwiec 2012 Himalaje tak jak elegancje -można zdobyć ,są stałe ,z fashion jest problem zmienia sie -jak życie ,więc trzeba być na biezaco aby nadążyć . To jest ta różnica . Niby nic a jak duzo . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 11 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 11 Czerwiec 2012 Styleman, + za dobrą ripostę, ale... modnych i "modnych" jest wielu, przemijają szybko i nie starczy recenzentów, żeby ich stroje ocenić, bo "uschną". (Klasyczna) elegancja jest ponadczasowa, zawsze się obroni i znajdzie swoich entuzjastów. To tyle globalnie, a Twoje stroje dla mnie się bronią, choć nie w klasyce. Ale te buty z prady... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Styleman Napisano 11 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 11 Czerwiec 2012 Misza -klasyczna elegancja tez idzie bardzo mocno do przodu ,oczywiście są standardy typu smoking ,ale i ona na przestrzeni czasu sie zmienia ,czy chcemy czy nie ,fashion ma ogromny wpływ na elegancki strój . Marynarki dwu rządowe ,kiedyś długie ,z dwoma rozporkami z tylu ,teraz krótkie ,z tylu czyste -a jak są eleganckie . Buty Prady które dzisiaj pokazalem żywcem zdjęte z najstarszych wzorów butów do golfa . Nawet materiał z którego szyja jeansy ewoluował tak jak twed . W elegancji liczy sie gatunek,krój ,dodatki to coś co stanowi ze twój ubiór ma to coś ,co nie raz jest ciężkie do określenia ,ale mowi nam czy sie podoba ,a najważniejsze ze w tym sie odnajdujemy i to sie liczy . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 12 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 12 Czerwiec 2012 Himalaje tak jak elegancje -można zdobyć ,są stałe ,z fashion jest problem zmienia sie -jak życie ,więc trzeba być na biezaco aby nadążyć . To jest ta różnica . Niby nic a jak duzo .Witam, jaki % ludzkości zdobywa Himalaje...? za modą nie trzeba nadążać wystarczy mieć odpowiednie fundusze i ubiarać się w odzieżowych "IKEACH" pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Styleman Napisano 12 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 12 Czerwiec 2012 Witam, jaki % ludzkości zdobywa Himalaje...? za modą nie trzeba nadążać wystarczy mieć odpowiednie fundusze i ubiarać się w odzieżowych "IKEACH" pozdrawiam. Aby zdobywać Himalaje rownież potrzebne są fundusze i to bardzo duże .a jaki procent naszej męskiej populacji ,ja nie mówię modnie ale chociaż dobrze jest ubrany? Pozdrawiam Miłego dnia . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4inHand Napisano 12 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 12 Czerwiec 2012 IMO jest tak, że klasyczna elegancja jest prostsza od mody przy zakładaniu ubrania, ale wymaga dokonania wielu dużo subtelniejszych wyborów na etapie dobierania/projektowania ubrań (jeśli są bespoke). Oprócz tego, według mnie, elegancja jest też bezpośrednim przedłużeniem światopoglądu i pewnej postawy wobec życia. To tak samo jak moda - tylko, że to inna postawa. W moich oczach podążanie za najnowszymi trendami przypomina podporządkowywanie się opinii, którą ktoś narzuca - "W tym sezonie nosimy ...". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4inHand Napisano 12 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 12 Czerwiec 2012 Uwielbiam podróże, ale nie znoszę wyglądać jak turysta (nie pomyl z "wstydzę się bycia Polakiem", bo z tego akurat jestem dumny!). Kiedy wmieszasz się w tłum, korzystasz z lokalnych środków transportu, a z szyi nie wisi ci sakiewka z paszportem i wymienionym euro, zobaczysz dużo więcej. Kilka dni temu tak się "kamuflowałem" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gravis Napisano 12 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 12 Czerwiec 2012 Belgia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4inHand Napisano 12 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 12 Czerwiec 2012 Belgia?Poznałeś po piwie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
+Immune+ Napisano 12 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 12 Czerwiec 2012 Świetna kurtała na ostatnim zdjęciu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pirat Napisano 12 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 12 Czerwiec 2012 Byłeś może w Délirium Café? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4inHand Napisano 12 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 12 Czerwiec 2012 Byłeś w Délirium Café? Nie tym razem, ale ogólnie to pewnie! Kiedyś nie doceniłem mocy 'złotego smoka' i zaliczyłem tam nieplanowaną zabawę do białego rana No i chyba w marynarce z poszetką kamuflaż wtedy mi się aż tak nie udał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gravis Napisano 12 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 12 Czerwiec 2012 Belgia?Poznałeś po piwie Zarówno kamienice (bruksela) jak i piwo są w belgii unikatowe PS: może jakiś gościnny post na blogi dot piwa się pojawi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi