kamil.em Opublikowano 19 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2012 Dzięki. Jak już pisałem brodę zapuściłem eksperymentalnie, przy pełnej wiedzy o marności zarostu Również widzę, że teraz jest o wiele lepiej. Cytuj
marcelo Opublikowano 19 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2012 Kamil.em wybitnie kojarzysz mi się z Salem z Mad Menów Cytuj
Misza Opublikowano 19 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2012 (...)Poza tym wielkie brawa za ścięcie brody, widzę że przyjmujesz godnie konstruktywną krytykę. Tak trzymać! Dopiero teraz zwróciłem uwagę, faktycznie dużo lepiej. Powiem Wam, że ja na obecne upały ubieram: koszula, krawat i cienkie sweterki z MD. Jest lepiej niż ok i nie mam problemu z gołą szyją lub "krawat bez marynarki". Swoją drogą polecam cienkie sweterki z Massimo Dutti. Mam już kilka i bardzo sobie chwalę. Polecam również kaszkiet (przy takiej pogodzie noszę lniany z M&S). Skutecznie chroni przed słońcem, gorącem, znika też problem z ciągłym wycieraniem kropelek potu na czole. Cytuj
David Opublikowano 19 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2012 Czas na mój pierwszy raz: Przepraszam za jakość i nieuprasowane spodnie ale Vistula wysłała je przez pomyłkę na drugi koniec Polski i kiedy w końcu dzisiaj dotarły to od razu wziąłem się za mierzenie. Buty są ciemnobrązowe ale tutaj tego nie widać... (http://sklep.vistula.pl/data/gfx/pictur ... 2077_1.jpg) Cytuj
David Opublikowano 19 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2012 Owszem, rękawy aż wołają aby je odchudzić o 2cm, a co do butów to pasuje mi ich wygląd bo nie chciałem w pełni eleganckiego kroju. Cytuj
pirat Opublikowano 19 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2012 (ciach) a co do butów to (ciach) nie chciałem w pełni eleganckiego kroju.Masz na myśli styl / rodzaj butów? Poza tym nie w pełni elegancki to znaczy mniej formalny / oficjalny czy mniej elegancki / mniej chlujny? Cytuj
David Opublikowano 19 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2012 (ciach) a co do butów to (ciach) nie chciałem w pełni eleganckiego kroju.Masz na myśli styl / rodzaj butów? Poza tym nie w pełni elegancki to znaczy mniej formalny / oficjalny czy mniej elegancki / mniej chlujny? Chodziło mi o mniej formalny - casualowy rodzaj buta, który by pasował do stylizacji brązowa marynarka + spodnie w innym kolorze. Cytuj
Gravis Opublikowano 19 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2012 Boat shoes byłby jak znalazł Cytuj
David Opublikowano 19 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2012 Boat shoes byłby jak znalazł A to ciekawie się składa, bo godzinę temu zamówiłem: Cytuj
Gravis Opublikowano 19 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2012 Czekamy teraz na zdjęcia PS: Gdzie zamówiłeś? Wyglądają sympatycznie Cytuj
David Opublikowano 19 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2012 Czekamy teraz na zdjęcia PS: Gdzie zamówiłeś? Wyglądają sympatycznie Proszę: http://www.kurtgeiger.com/men/bienne-boat-shoe-37.html Mam nadzieję, że nie robimy tu zbytniego ,,offtopu". Cytuj
Misza Opublikowano 19 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2012 Admin czuwa, admin kasuje, admin przenosi . Ładne BBS . Cytuj
Skalpel Opublikowano 19 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2012 Co do Boat Shoes to jednak zdecydowanie bardziej polecałbym (mi również bardziej się podobają) buty od Storm'a. Przystępne ceny i moim zdaniem bardzo dobra jakość. http://mokasynyzeglarskie.na.allegro.pl/ Cytuj
proceleusmatyk Opublikowano 20 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2012 Goście w firmie, z którą współpracuję, przychodzą do pracy w białych podkoszulkach, krótkich spodenkach i sandałach. Agencja marketingowa, bladź, biedny Lane Pryce się w grobie przewraca, a Don umiera na raka płuc. Cytuj
Lipton Opublikowano 20 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2012 Kołnierzyk masz rozpięty? Bo domyślam się, że tak, a mimo oplata Twą szyję podoba mi się szerokość spodni, jest taka estetyczna na całej ich długości. Cytuj
proceleusmatyk Opublikowano 20 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2012 Tak, rozpięty i całkiem dobrze się tak trzyma. Taka szerokość spodni jest chyba dla mnie optymalna. Cytuj
sirscruffy Opublikowano 20 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2012 Moja pierwsza wrzutka na forum . Cytuj
waski Opublikowano 21 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2012 Tak, rozpięty i całkiem dobrze się tak trzyma. Taka szerokość spodni jest chyba dla mnie optymalna. A jaka to szerokość spodni? Cytuj
Ernestson Opublikowano 21 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2012 No dobra...pozowane Klasa Panie! Z czego ta marynarka? Cytuj
4inHand Opublikowano 21 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2012 No dobra...pozowane Klasa Panie! Z czego ta marynarka? Mam Cię! Z TKMaxa (ale 'heavily adjusted') Cytuj
Ernestson Opublikowano 21 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2012 Mam Cię! Z TKMaxa (ale 'heavily adjusted') No nieźle Na mnie żadna sklepowa marynarka nigdy nie leżała tak dobrze (konieczne przeróbki byłyby prawie jak szycie od nowa). Cytuj
hermaszeski Opublikowano 21 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2012 Mam Cię! Z TKMaxa (ale 'heavily adjusted') No nieźle Na mnie żadna sklepowa marynarka nigdy nie leżała tak dobrze (konieczne przeróbki byłyby prawie jak szycie od nowa). Ale po rozpiętej marynarce raczej ciężko poznać, czy dobrze leży. Fajnie by było 4inhand jakbyś wrzucił zdjęcie w zapiętej, bo ogólnie bardzo mi się podoba. Pozdrawiam Cytuj
4inHand Opublikowano 21 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2012 Jeśli Ci się podoba, to znaczy, że dobrze leży Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi