p_b Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2015 W najbliższy poniedziałek w Szanghaju odbędą się targi skórzane. Z branżą nie jestem w żaden sposób związany ale chcę się wybrać w celu wybadania możliwości pozyskania skór egzotycznych na buty. Lista wystawców dostępna tutaj: http://apps.ubmasia.com/exhlist/acle15/en/?_ga=1.22610299.1987391322.1440321695 Gdyby któryś z użytkowników chciał się czegoś dowiedzieć odnośnie cen, typów skór to mogę przy okazji zapytać, proszę w takim wypadku pisać poniżej. Cytuj
p_b Opublikowano 28 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2015 Myślę, że to nie tyle szczęście co po prostu uroki mieszkania w mieście gdzie co tydzień są jakieś ciekawe targi Cytuj
p_b Opublikowano 31 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2015 Kilka fotek: Było kilku wystawców z Polski. Generalnie najlepsze wrażenie zrobiła firma z Tajlandii oferująca różnego rodzaju skóry z krokodyla i płaszczki. 9 Cytuj
eye_lip Opublikowano 31 Sierpnia 2015 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2015 Pięknie niebawem sam będę podziwiał podobne widoki. Cordovany jakieś były? Cytuj
p_b Opublikowano 31 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2015 Były, aczkolwiek nastawiałem się głównie na egzotykę. Jedynie dla kolegi Skalpela sprawdziłem dwie spółki z Francji i Niemiec. Dostałem cenniki z Tajlandii i nie wiem jak to wygląda w Europie ale ta 6 calowa płaszczka to koszt $20 za kawałek. Brązowy kajman około $180. Nie mam rozeznania ale wydaje się tanio. Ostatniego dnia jak będę miał czas to wpadne na zakupy, bo powiedzieli, że nie ma problemu ze sprzedażą eksponatów po zakończeniu targów. Cytuj
maciato Opublikowano 31 Sierpnia 2015 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2015 Chętnie bym się pisał na jakiegoś słonia w brązie ale sam nie udźwignę całej skóry . Cytuj
eye_lip Opublikowano 31 Sierpnia 2015 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2015 Zależy na co potrzebujesz Cytuj
Beny23 Opublikowano 31 Sierpnia 2015 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2015 Widziałem ostatnio buty z rekina u Kielmana i chętnie bym takie sobie sprawił. Możesz wypytać o ceny skor z rekina? Cytuj
Whitesnake Opublikowano 1 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2015 Chętnie bym się pisał na jakiegoś słonia w brązie ale sam nie udźwignę całej skóry . Jeśli myślisz o nubuku, to chętnie pomogę Cytuj
maciato Opublikowano 1 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2015 Zależy na co potrzebujesz Myślę nad butami do kostki np. chukka. Cytuj
maciato Opublikowano 1 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2015 Jeśli myślisz o nubuku, to chętnie pomogę Musiałbym zobaczyć jak to wygląda. Może kolega mógłby zrobić małe rozeznanie? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi