p_b Napisano 27 Sierpień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 27 Sierpień 2015 W najbliższy poniedziałek w Szanghaju odbędą się targi skórzane. Z branżą nie jestem w żaden sposób związany ale chcę się wybrać w celu wybadania możliwości pozyskania skór egzotycznych na buty. Lista wystawców dostępna tutaj: http://apps.ubmasia.com/exhlist/acle15/en/?_ga=1.22610299.1987391322.1440321695 Gdyby któryś z użytkowników chciał się czegoś dowiedzieć odnośnie cen, typów skór to mogę przy okazji zapytać, proszę w takim wypadku pisać poniżej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skalpel Napisano 28 Sierpień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 28 Sierpień 2015 Farciarz! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
p_b Napisano 28 Sierpień 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 28 Sierpień 2015 Myślę, że to nie tyle szczęście co po prostu uroki mieszkania w mieście gdzie co tydzień są jakieś ciekawe targi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
p_b Napisano 31 Sierpień 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 31 Sierpień 2015 Kilka fotek: Było kilku wystawców z Polski. Generalnie najlepsze wrażenie zrobiła firma z Tajlandii oferująca różnego rodzaju skóry z krokodyla i płaszczki. 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 31 Sierpień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 31 Sierpień 2015 Pięknie niebawem sam będę podziwiał podobne widoki. Cordovany jakieś były? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
p_b Napisano 31 Sierpień 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 31 Sierpień 2015 Były, aczkolwiek nastawiałem się głównie na egzotykę. Jedynie dla kolegi Skalpela sprawdziłem dwie spółki z Francji i Niemiec. Dostałem cenniki z Tajlandii i nie wiem jak to wygląda w Europie ale ta 6 calowa płaszczka to koszt $20 za kawałek. Brązowy kajman około $180. Nie mam rozeznania ale wydaje się tanio. Ostatniego dnia jak będę miał czas to wpadne na zakupy, bo powiedzieli, że nie ma problemu ze sprzedażą eksponatów po zakończeniu targów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciato Napisano 31 Sierpień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 31 Sierpień 2015 Chętnie bym się pisał na jakiegoś słonia w brązie ale sam nie udźwignę całej skóry . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 31 Sierpień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 31 Sierpień 2015 Zależy na co potrzebujesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beny23 Napisano 31 Sierpień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 31 Sierpień 2015 Widziałem ostatnio buty z rekina u Kielmana i chętnie bym takie sobie sprawił. Możesz wypytać o ceny skor z rekina? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Whitesnake Napisano 1 Wrzesień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 1 Wrzesień 2015 Chętnie bym się pisał na jakiegoś słonia w brązie ale sam nie udźwignę całej skóry . Jeśli myślisz o nubuku, to chętnie pomogę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciato Napisano 1 Wrzesień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 1 Wrzesień 2015 Zależy na co potrzebujesz Myślę nad butami do kostki np. chukka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciato Napisano 1 Wrzesień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 1 Wrzesień 2015 Jeśli myślisz o nubuku, to chętnie pomogę Musiałbym zobaczyć jak to wygląda. Może kolega mógłby zrobić małe rozeznanie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi