DeanM Napisano 14 Listopad 2021 Autor Zgłoszenie Share Napisano 14 Listopad 2021 @mosze tak wiem, jeden z moich profesorów mówił: "Panowie nie będziecie informatykami, tylko fizycznymi klepaczami kodu". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wodzu Napisano 15 Listopad 2021 Zgłoszenie Share Napisano 15 Listopad 2021 12 godzin temu, Servetch napisał: ale studia dały mi mnóstwo umiejętności miękkich Wyjąłem z kontekstu, ale ten fragment mnie szczególnie interesuje - możesz proszę przybliżyć jakich konkretnie umiejętności i w jaki sposób nabyłeś je na studiach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ciasteczkowy Napisano 15 Listopad 2021 Zgłoszenie Share Napisano 15 Listopad 2021 Wizyty w dziekanacie ćwiczą hart ducha i uczą determinacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Servetch Napisano 15 Listopad 2021 Zgłoszenie Share Napisano 15 Listopad 2021 Odnajdywanie się w różnorakich sytuacjach, szybkie uzupełnianie wiedzy. Strukturyzowanie i podsumowywanie zdobytych informacji. Identyfikacja brakujących. Doszlifowanie jednego języka obcego do poziomu biegłości zawodowej, motywacja do nauczenia się drugiego na podobnym poziomie. No ale tego nauczyłem się raczej robiąc podwójny dyplom z uczelnią francuską podczas takiego przedłużonego erasmusa niż na samej politechnice. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi