DeanM Opublikowano 14 Listopada 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2021 @mosze tak wiem, jeden z moich profesorów mówił: "Panowie nie będziecie informatykami, tylko fizycznymi klepaczami kodu". Cytuj
Wodzu Opublikowano 15 Listopada 2021 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2021 12 godzin temu, Servetch napisał: ale studia dały mi mnóstwo umiejętności miękkich Wyjąłem z kontekstu, ale ten fragment mnie szczególnie interesuje - możesz proszę przybliżyć jakich konkretnie umiejętności i w jaki sposób nabyłeś je na studiach? Cytuj
ciasteczkowy Opublikowano 15 Listopada 2021 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2021 Wizyty w dziekanacie ćwiczą hart ducha i uczą determinacji. Cytuj
Servetch Opublikowano 15 Listopada 2021 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2021 Odnajdywanie się w różnorakich sytuacjach, szybkie uzupełnianie wiedzy. Strukturyzowanie i podsumowywanie zdobytych informacji. Identyfikacja brakujących. Doszlifowanie jednego języka obcego do poziomu biegłości zawodowej, motywacja do nauczenia się drugiego na podobnym poziomie. No ale tego nauczyłem się raczej robiąc podwójny dyplom z uczelnią francuską podczas takiego przedłużonego erasmusa niż na samej politechnice. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi