flozbi Opublikowano 2 Maja Zgłoś Opublikowano 2 Maja W dniu 1.04.2026 o 12:44, Robert napisał(a): Cześć, czy ktoś z Was miał doświadczenia z koszulami Lavard z materiału od Mileta? Jak z jakością? Odpuść. Cytuj
sobol Opublikowano 4 Maja Zgłoś Opublikowano 4 Maja Jakaś alternatywa do https://www.poszetka.com/9125-Czarne-Derby-The-Katowice.html?query_id=2 ? Mam Loake derby Mowbury Dark Brown i jestem z nich na tyle zadowolony, że szukam czegoś podobnego ale w wersji czarnej Cytuj
Bartek KRK Opublikowano 5 Maja Zgłoś Opublikowano 5 Maja W dniu 2.05.2026 o 20:44, flozbi napisał(a): Ma ktoś z Was buty marki Partigiani? Większość butów noszę w rozmiarze od 41 do 42, z tym, że przeważnie 41,5. Zastanawiam jak u nich z rozmiarem w tęgiści G? Proszę ewentualnie o porównianie do: Yanko, Carlos Santos, Loake, Berwick. Ja mam. Niestety nie jestem w stanie porównać ich do w/w marek. Jeśli to pomoże, to noszę identyczny rozmiar Partigiani i Ryłko (przy czym w Ryłko chyba nie było rozróżnienia na szerokość kopyt). A nad jakim modelem się zastanawiasz? Cytuj
void Opublikowano 24 Maja Zgłoś Opublikowano 24 Maja Planuję zamówić te spodnie https://www.olderbest.com/collections/pants-trousers/products/khaki-linen-cotton-single-pleat-trousers-heritage-fit Mam teraz dylemat, czy brać 2cm za duże, czy 2cm za małe. Na tym zdjęciu widzę zapas materiału A na kolejnym widzę że pas jest wykonany z jednej części, bez rozcięcia Czy przy takiej kombinacji można wykorzystać ten zapas i delikatnie poszerzyć spodnie w pasie? Cytuj
Szydlowsky Opublikowano 26 Maja Zgłoś Opublikowano 26 Maja Osobiście wolałbym odrobinę za duże i poprawić, nie będzie widać dziurek po nici w razie czego . W dniu 24.05.2026 o 20:04, void napisał(a): Czy przy takiej kombinacji można wykorzystać ten zapas i delikatnie poszerzyć spodnie w pasie? Pas można przeciąć Cytuj
void Opublikowano 26 Maja Zgłoś Opublikowano 26 Maja Jeśli krawcowa przetnie pas, to pomimo tego że materiał spod spodu uda jej się rozsunąć, to nadal nie będzie zapasu w pasie? Cytuj
Szydlowsky Opublikowano 26 Maja Zgłoś Opublikowano 26 Maja Przy zmniejszaniu powinno się udać, przy powiększaniu raczej nie - nie doczytałem o co pytasz . Cytuj
Szydlowsky Opublikowano 26 Maja Zgłoś Opublikowano 26 Maja Ale to i tak najlepiej mieć spodnie w ręce i obejrzeć. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi