waski Napisano 15 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 15 Maj 2016 Dziękuję za bardzo mile spotkanie, wielka szkoda, że nie mogłem zostać dłużej. Do następnego razu. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skalpel Napisano 15 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 15 Maj 2016 I ja składam wyrazy podziękowania za fantastyczną atmosferę! Do następnego razu! Ja w sumie do domu jeszcze nie dotarłem 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sanctim Napisano 18 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 18 Maj 2016 Czekałem, czekałem i przeczekałem. Przez 2 tygodnie mnie nie było i przegapiłem informacje o dacie! Mam nadzieję, że to nie było ostatnie spotkanie w Łodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szewc24 Napisano 7 Grudzień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 7 Grudzień 2017 Nie bardzo wiedziałem gdzie zamieścić, ale chyba to miejsce jest najbardziej właściwe, bo informacja może być atrakcyjna dla Forumowiczów z Łodzi. Może ktoś z Was będzie zainteresowany. 1 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi