MacDermot Napisano 9 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 9 Styczeń 2014 Rękawy zdecydowanie za długie, to jest do poprawki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Luca Napisano 9 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 9 Styczeń 2014 Załóż koszulę pod marynarkę. Na koszulkę nie da sie dobrze dopasować marynarki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Secondhand Dandy Napisano 11 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 11 Styczeń 2014 Co sądzicie o tych monkach? Znalazłem je w TKMaxxie i się nad nimi poważnie zastanawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 11 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 11 Styczeń 2014 Poszukaj, z nadkładanym noskiem, moim zdaniem będą się brzydko "łamać" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MacDermot Napisano 12 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 12 Styczeń 2014 Czy poszetka może być koronkowa? Idę na studniówkię i z partnerką wpadliśmy na pomysł żeby uszyć mi poszetkę z tego samego materiału co dół jej sukienki czy właśnie koronkowa. Czy to będzie poprawne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 12 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 12 Styczeń 2014 Nie rób tego. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arche Napisano 12 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 12 Styczeń 2014 Czy poszetka może być koronkowa? Idę na studniówkię i z partnerką wpadliśmy na pomysł żeby uszyć mi poszetkę z tego samego materiału co dół jej sukienki czy właśnie koronkowa. Czy to będzie poprawne? Podejżewam, że koronka inspirowana strojem partnerki może kojarzyć się nie tylko z sukienką. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 12 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 12 Styczeń 2014 A ja bym chciał zobaczyć finalny efekt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arche Napisano 12 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 12 Styczeń 2014 Szacunek u kolegów gwarantowany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MacDermot Napisano 12 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 12 Styczeń 2014 Constantin, możesz jakoś uzasadnić? Pomysł wydaje mi się ciekawy, nie tylko pod kątem zgrania ze strojem partnerki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Denior Napisano 12 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 12 Styczeń 2014 i z partnerką wpadliśmy na pomysł ... A jesli można wiedzieć, kto mial wiecej udziału w pomysle, Ty czy partnerka ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 12 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 12 Styczeń 2014 Constantin, możesz jakoś uzasadnić? Pomysł wydaje mi się ciekawy, nie tylko pod kątem zgrania ze strojem partnerki. A dlaczegóż to strój ma się zgrać?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MacDermot Napisano 12 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 12 Styczeń 2014 Nie mówię, że musi ale jak pisałem wcześniej, wpadliśmy z partnerką na taki pomysł. Taki akcent nawiązujący do jej stroju. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 12 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 12 Styczeń 2014 No dobrze... a po za koronką co zamierzasz na siebie założyć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MacDermot Napisano 12 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 12 Styczeń 2014 Granatowy garnitur ( z delikatną kratką, coś jak tu http://vistula.pl/temp/thumbs/2/616/thumb_1382938749_325x508_61602_4.jpg ale mniej widoczne), biała koszula. Z krawatem mam problem, albo granatowy w białe grochy albo w skośne pasy http://www.bensonandclegg.com/shop/images/RAF_tie.jpg Do tego bordowe szelki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 12 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 12 Styczeń 2014 Biała lniana poszetka będzie idealna pomysł z koronką jest dyskusyjny estetycznie, ale jak Tobie się podoba, jak chcesz uszczęśliwić swoja partnerkę ... tylko użyj krochmalu, żeby się jakoś ułozyla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MacDermot Napisano 12 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 12 Styczeń 2014 Jeszcze się nad tą koronką zastanowię. Lniana sobie leży i czeka więc w razie wątpliwości pójdzie w ruch. Jeszcze jedno pytanie. Bordowe skarpetki będą dobrym pomysłem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 12 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 12 Styczeń 2014 Oj widzę, że chcesz zaszaleć granatowe , ciemniejsze od spodni, poświęć uwagę przede wszystkim na idealne dopasowanie garnituru, na czystość i jakość butów, studniówka to formalna uroczystość, na eksperymenty będzie jeszcze sporo okazji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan Janusz Napisano 12 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 12 Styczeń 2014 Biała, lniana poszetka, koronkowa to tak jakby sobie oscypek na szyi zawiesić, skarpety mogą być bordowe 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qwertasdf Napisano 12 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 12 Styczeń 2014 Aż mi się skojarzyło z http://www.marwoodlondon.co.uk/ Koronka. Koronka wszędzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pirat Napisano 12 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 12 Styczeń 2014 http://macaronitomato.com/themagazine,192,posh-clubbing-w-londynie "Jeśli zamierzasz wybrać się do klubu w nieśmiertelnym zestawie marynarka, dżinsy koszula, pamiętaj o kilku rzeczach:[/size] - Wystrzegaj się marynarek w paski- nie sprawdzają się jako marynarki klubowe. - Pamiętaj o poszetce. Ładna jedwabna poszetka wprowadzi w dyskretny sposób trochę stylu i kolory do zestawu, bez usztywnienia jaki daje krawat. - Dobre skórzane Oksfordy to podstawa Twojego klubowego wizerunku. Z dżinsami i klubową marynarką stworzą dobry zestaw. O ile nie jesteśmy fanami czarnych butów do dżinsów, uważamy, że do klubu, na wieczorową okazję będą pasować." - Akurat marynarek klubowych w paski jest całe mnóstwo. Ale też bym ich wieczorem nie założył, raczej na piknik - Poszetka... - No i te nieśmiertelne oxfordy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pepenix Napisano 12 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 12 Styczeń 2014 Potrzebuję porady. Od poprzedniego roku nosiłem się z zamiarem zakupu Marynarki/Garnituru Seersucker. Ostania wizyta w TKMaxx dodatkowo rozbudziła moje chęci, bo znalazłem RL w klasyczne błękitno-białe paski. Zaczęłem myśleć z czym mogę to połączyć, jak często uda mi się w nasze lato korzystać itp Z jednej strony może być wrażenie jakby to ująć... jakbym z hameryki przyjechał (nie wiem czy do końca mnie to obchodzi czy nie co pomyślą inni niekumaci), a dochodzą też możliwości łączenia tego z innymi częściami garderoby. Znalazłem też info, że seersucker teraz bywa w innych niż klasycznych kolorach jak np Navy i znalazłem dzięki Michałowi Kędziorze na wyprzedaży GANTa taki kolor http://www.gant.co.uk/mens-blazers/grey-over-dyed-seersucker-blazer/28034 Pytanie brzmi: który z tych kolorów będzie bardziej uniwersalny i dający więcej możliwości? Klasyczna wersja jest jasna i na pewno kojarzy się z upalnym latem, ale ciemniejsza może być bardziej uniwersalna czy może się mylę z moją ograniczoną wiedzą? Generalnie nie chcę zaliczyć wtopy i chciałbym poznać waszą opinię, którą wersję byście wybrali i dlaczego? Z całego budżetu starczy mi na 1) Klasyczny seersucker marynarkę RL + Panama lub 2) Garnitur GANTA w ciemnym szarym (?), chociaż opisane jest to jako Dolphin Blue. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan Janusz Napisano 12 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 12 Styczeń 2014 Ciemny seersucker to tak jakby robić zimowy plaszcz z lnu. Gdzie Berlin, a gdzie Moskwa. To jest marynarka typowo wakacyjna, pasuje do kurortu, a nie do pójścia do biura w lato. Nie leży Ci styl takiej marynarki to jej na siłę nie kupuj, bo Ci na mole zjedzą 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pepenix Napisano 12 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 12 Styczeń 2014 Jezu, spokojnie. Pytałem bo się dopiero uczę. Nie wiem czy mi pasuje, bo nie nosiłem takiej. Jak mam niby wiedzieć czy mi pasuje bez spróbowania? Dlaczego wszystkie pytania początkujących przez zaawansowanych traktowane są jak głupie? Naprawdę widzę, że starszyzna z forum chce odstraszyć wszystkich nowicjuszy i sprawić, żeby czuli się jak debile. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 12 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 12 Styczeń 2014 Nie uważam siebie za ekstra zaawansowanego, ale gwarantuje Tobie, że nikt tu nie traktuje nikogo per nogam. .Jeżeli poczułeś się niekomfortowo to przepraszam. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi