pawlik Napisano 30 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 30 Styczeń 2017 Zdecydowanie, to samo stwierdziłem po wizycie tam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wally Napisano 16 Luty 2017 Autor Zgłoszenie Share Napisano 16 Luty 2017 Cześć, słuchajcie Moi Drodzy - jutro spotkania niestety nie będzie z bardzo prozaicznej przyczyny. Rozchorowałem się i nigdzie nie wychodzę W związku z tym spotkanie przekładamy na następny tydzień piątek 24 lutego na godz. 19.00. Miejsce to samo tj. Office Craft Beer Pub na Starym Mieście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mdm89 Napisano 17 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 17 Luty 2017 Ja niestety odpadam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawlik Napisano 23 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 23 Luty 2017 Będę! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roelegant Napisano 24 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 24 Luty 2017 Teraz ja jestem przeziębiony więc mimo chęci niestety mnie nie będzie. Wysłane z mojego E2105 przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bodzixon Napisano 25 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 25 Luty 2017 Nie polecam. Skutki spotkań BwB - kac morderca... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waski Napisano 25 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 25 Luty 2017 ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wally Napisano 26 Luty 2017 Autor Zgłoszenie Share Napisano 26 Luty 2017 @bodzixon Jakim cudem byłeś w stanie napisać posta w sobotę rano o 8:40?? Ogólnie dziękuję wszystkim za przybycie widzimy się w przyszłym miesiącu, koło 20-21 marca. Dokładne miejsce i termin podam później. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bodzixon Napisano 26 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 26 Luty 2017 4 godziny temu, wally napisał: @bodzixon Jakim cudem byłeś w stanie napisać posta w sobotę rano o 8:40?? Ogólnie dziękuję wszystkim za przybycie widzimy się w przyszłym miesiącu, koło 20-21 marca. Dokładne miejsce i termin podam później. Wyżej wzmiankowany kac morderca obudził. Do zobaczenia w marcu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wally Napisano 27 Luty 2017 Autor Zgłoszenie Share Napisano 27 Luty 2017 Tym razem spotkanie będzie miało miejsce (jak to zwykle bywa) w inny dzień tygodnia. Myślałem o wtorku, godz. 18.00-19.00, jakieś miejsce by wypić 2 piwka i ewentualnie coś zjeść. Jest to jeszcze do potwierdzenia. Jak może nie wszyscy wiecie: http://eu.suitsupply.com/pl/store?StoreID=stores-Berlin Sklep będzie jakieś 15 minut na piechotę od sklepu Shoepassion. Zrobimy wycieczkę w którąś sobotę czerwca/lipca szczegóły wkrótce. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wally Napisano 20 Marzec 2017 Autor Zgłoszenie Share Napisano 20 Marzec 2017 Przypominam wszystkim chętnym, że jutro o 20.00 jest spotkanie, które będzie miało miejsce w Teatrze Małym na Deptaku Bogusława Dzisiaj jeszcze postaram się z każdym skontaktować, by potwierdzić obecności. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wally Napisano 21 Marzec 2017 Autor Zgłoszenie Share Napisano 21 Marzec 2017 UPDATE: o 21.00 wszyscy się zbieramy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bodzixon Napisano 22 Marzec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 22 Marzec 2017 Dnia 20.03.2017 o 10:58, wally napisał: Przypominam wszystkim chętnym, że jutro o 20.00 jest spotkanie, które będzie miało miejsce w Teatrze Małym na Deptaku Bogusława Dzisiaj jeszcze postaram się z każdym skontaktować, by potwierdzić obecności. Spotkanie jak zawsze udane. Dzięki Tomek. Czekam na następny termin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wally Napisano 23 Marzec 2017 Autor Zgłoszenie Share Napisano 23 Marzec 2017 Mała ankieta: następne spotkanie chcecie w czwartek 13 kwietnia czy piątek 14 kwietnia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bodzixon Napisano 23 Marzec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 23 Marzec 2017 8 godzin temu, wally napisał: Mała ankieta: następne spotkanie chcecie w czwartek 13 kwietnia czy piątek 14 kwietnia? Hmm spotkania piątkowe kończą się źle - bólem głowy w sobotę i poszukiwaniami części garderoby. Jednak, pomimo tego i tak zagłosuje za piątkiem 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wally Napisano 10 Kwiecień 2017 Autor Zgłoszenie Share Napisano 10 Kwiecień 2017 Dobrze, Moi Drodzy - z racji tego że pierwotnie planowany termin spotkania przypada bezpośrednio przed świętami zdecydowałem o jego zmianie: Następny termin spotkania wyznaczam na czwartek 20 kwietnia 2017 o 19:30 w Tawernie Cutty Shark. Do każdego z Was odezwę się jeszcze z przypomnieniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wally Napisano 19 Kwiecień 2017 Autor Zgłoszenie Share Napisano 19 Kwiecień 2017 Zmiana godziny na 20.00 Do zobaczenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wally Napisano 20 Kwiecień 2017 Autor Zgłoszenie Share Napisano 20 Kwiecień 2017 Z przyczyn od Kierownika niezależnych zmieniamy lokal na The Office na Rynku Siennym. Godzina pozostaje bez zmian. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wally Napisano 27 Kwiecień 2017 Autor Zgłoszenie Share Napisano 27 Kwiecień 2017 Następny termin: piątek 26 maja 2017 r. Miejsce: do ustalenia. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wally Napisano 19 Maj 2017 Autor Zgłoszenie Share Napisano 19 Maj 2017 Słuchajcie, jeżeli chodzi o miejsce na spotkanie za tydzień to chodzą mi po głowie albo Czeski Film, Stara Komenda albo Teatr Mały. Ostateczną decyzję podejmę jakoś w tygodniu, mając na uwadze pogodę - jeżeli będzie ciepło to wiadomo, ogródek piwny. Przypomnę się jeszcze każdemu z Was SMSem, możecie również w wątku potwierdzić swoją obecność. Inny news: czas konkretyzować pomysł jednodniowej wycieczki do Berlina Jako datę proponuję 1 lipca 2017 (sobota). Niektórzy będą wtedy po sesji, ale jeszcze za wcześnie żeby wyjechać na saksy lub na wakacje. Termin może oczywiście ulec zmianie w zależności od okoliczności, pomówimy o tym na następnym spotkaniu. Moim zdaniem ten jest najbardziej optymalny. Wiem, że niektórzy już byli w Berlinie, niemniej mam nadzieje że będą mieli ochotę na wyprawę również i tym razem ( @pawlik @mdm89). Ogólnie koncepcja jest taka żeby miło spędzić dzień w dobrym towarzystwie a przy okazji odwiedzić kilka wybranych sklepów i dokonać przymiarek (lub zakupów dla chętnych, ale zostawiam to do indywidualnych decyzji). Na piwo i obiad wydacie nie więcej niż 15 euro, także koszty nie są jakieś potworne. Stałe punkty programu są takie: 1. Jedziemy pociągiem. Kosz to równowartość 29 euro na bilet dla 5 osób w obie strony, w cenie mamy komunikację miejską. Po przyjeździe szukamy jakiejś kawki, niekoniecznie fancy i idziemy dalej: 2. Pierwszy przystanek: Shoepassion na Ackerstraße (obecnie SP ma w Berlinie 2 sklepy, ale idziemy do tego pierwotnego). 3. Suitsupply na Münzstraße 12. Planowo otwierają się w czerwcu. 4. Piwo i obiadek *pomiędzy pkt 1-4 dopuszczane dalsze piwo ** jestem otwarty na dalsze sugestię, niemniej Berlin znam dość słabo. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bodzixon Napisano 19 Maj 2017 Zgłoszenie Share Napisano 19 Maj 2017 15 minut temu, wally napisał: Słuchajcie, jeżeli chodzi o miejsce na spotkanie za tydzień to chodzą mi po głowie albo Czeski Film, Stara Komenda albo Teatr Mały. Ostateczną decyzję podejmę jakoś w tygodniu, mając na uwadze pogodę - jeżeli będzie ciepło to wiadomo, ogródek piwny. Przypomnę się jeszcze każdemu z Was SMSem, możecie również w wątku potwierdzić swoją obecność. Znasz moje zdanie - jak ciepło - bulwary. Argumenty za tą miejscówką przytoczyłem ostatnio Ew. - Wały Chrobrego. Ale w sumie wiesz, że ja to tylko marudzę - gdzie będzie, to tam pójdę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wally Napisano 19 Maj 2017 Autor Zgłoszenie Share Napisano 19 Maj 2017 Zapomniałem o bulwarach wezmę to pod uwagę, reszta wyjdzie w praniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wally Napisano 23 Maj 2017 Autor Zgłoszenie Share Napisano 23 Maj 2017 Zaryzykujemy nowe miejsce, spotkanie będzie miało miejsce w ten piątek o 20.00 w Stockholm Kitchen&Bar. Przybytek otwarty jest do 22.00, także potem w zalezności od nastrojów możemy iść na piwo do Wyszaka/The Office albo Ukraineczki? Do zobaczenia! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wally Napisano 7 Czerwiec 2017 Autor Zgłoszenie Share Napisano 7 Czerwiec 2017 Jest ktoś chętny na spotkanie pod koniec czerwca? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roelegant Napisano 7 Czerwiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 7 Czerwiec 2017 Ja chętnie na wyjazd do Berlina. Spotkanie w czerwcu z mojej strony odpada.Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi