wally Napisano 18 Maj 2018 Autor Zgłoszenie Share Napisano 18 Maj 2018 @Zolw O to się nie bój, poznasz poznasz. Wchodząc do środka nie sposób będzie nie zauważyć kilku facetów ubranych wyraźnie inaczej niż reszta towarzystwa 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zolw Napisano 18 Maj 2018 Zgłoszenie Share Napisano 18 Maj 2018 Postaram się nie pomylić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wally Napisano 19 Maj 2018 Autor Zgłoszenie Share Napisano 19 Maj 2018 Wszystkim stałym i nowym bywalcom dziękuję bardzo za wczorajsze spotkanie, mam nadzieję że się podobało A zgodnie z ustaleniami poczynionymi w ostatnim etapie następne będzie miało miejsce 15 czerwca 20.00 w Baronie (dawne Petit Paris). 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zolw Napisano 19 Maj 2018 Zgłoszenie Share Napisano 19 Maj 2018 Witajcie, dziękuję za zaproszenie, miło spędziłem wieczmoże. Korzystając ze wspaniałej pogody może wybierzemy się na spływ kajakowy? Będziecie mieli okazję przetestować buty na łódkę? pozdrawiam Tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wally Napisano 20 Maj 2018 Autor Zgłoszenie Share Napisano 20 Maj 2018 @Zolw Kajaki, wynajęcie motorówki lub roweru wodnego to zawsze dobry pomysł i jestem pewien że chętni się znajdą tylko problem jest taki, że ktoś to musi zorganizować, żeby reszta wygodnickich przyszła już na gotowe Z drugiej strony od kilku miesięcy krąży mi głowie pomysł zorganizowania wycieczki do fabryki Starki. Jak będę coś wiedział to podam termin i cenę czegoś takiego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kriogen Napisano 12 Czerwiec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 12 Czerwiec 2018 W dniu 19.05.2018 o 11:35, wally napisał: Wszystkim stałym i nowym bywalcom dziękuję bardzo za wczorajsze spotkanie, mam nadzieję że się podobało A zgodnie z ustaleniami poczynionymi w ostatnim etapie następne będzie miało miejsce 15 czerwca 20.00 w Baronie (dawne Petit Paris). Nadal aktualne czy coś się zmieniło ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wally Napisano 12 Czerwiec 2018 Autor Zgłoszenie Share Napisano 12 Czerwiec 2018 Aktualne jak Stary Testament. Właśnie miałem otwierać zapisy i się Was pytać o obecność Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wally Napisano 13 Czerwiec 2018 Autor Zgłoszenie Share Napisano 13 Czerwiec 2018 @pawlik @bodzixon @Kewin @mdm89 @Sir Well Endowed @wikbar3 @Sabal @BrodaM @roland @Zolw Kto będzie a kto nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wikbar3 Napisano 14 Czerwiec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 14 Czerwiec 2018 Jeśli spotkanie się odbędzie to będę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kriogen Napisano 14 Czerwiec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 14 Czerwiec 2018 Będę ( jednak pewnie do max 22:00-23:00 ponieważ w sobotę 8:00 mam podyplomówke ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wally Napisano 16 Czerwiec 2018 Autor Zgłoszenie Share Napisano 16 Czerwiec 2018 Następne spotkanie dopiero 11 sierpnia 2018 r. - miejsce: Ptak&Pies. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wally Napisano 10 Sierpień 2018 Autor Zgłoszenie Share Napisano 10 Sierpień 2018 @pawlik @bodzixon @Kewin @mdm89 @Sir Well Endowed @wikbar3 @Sabal @BrodaM @roland @Zolw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wally Napisano 10 Sierpień 2018 Autor Zgłoszenie Share Napisano 10 Sierpień 2018 Spotkanie jest aktualne! Proszę o wpisywanie się na listę obecności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wally Napisano 12 Sierpień 2018 Autor Zgłoszenie Share Napisano 12 Sierpień 2018 Dla tych co mają Facebooka zapraszam do dołączenia: https://www.facebook.com/groups/264678014362722/ Myślę, że ułatwi nam to organizację Dla tych co nie mają Facebooka - będę tu publikował jak zwykle daty, miejsca i godzina, natomiast dyskusja odbędzie się poza forum z przyczyn logistycznych. Po prostu jest już nas tylu, że łatwiej mi to ogarnąć za pomocą mediów społecznościowych, a poza tym ostatnio była dyskusja (myślę, że słuszna), że ludzie z forum i wszyscy chętni powinni zaprzęc FB do roboty, gdyż nie każdy wchodzi na ten wątek lub śledzi. Trzeba iść w końcu z duchem czasu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wally Napisano 28 Wrzesień 2018 Autor Zgłoszenie Share Napisano 28 Wrzesień 2018 Następne spotkanie będzie miało miejsce 28.09.18 od godz. 19.00 w Nowym Browarze zapraszam! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wally Napisano 11 Grudzień 2018 Autor Zgłoszenie Share Napisano 11 Grudzień 2018 Następne spotkanie 21.12.2018 r. godz. 19.00 - Pawilon 48. Zapraszam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zolw Napisano 23 Kwiecień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 23 Kwiecień 2019 Cześć, dawno nie było spotkania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wally Napisano 23 Kwiecień 2019 Autor Zgłoszenie Share Napisano 23 Kwiecień 2019 @Zolw A bo zapomniałem, że nie wszyscy korzystają z Facebooka i przestałem tu publikować, moja wina zapisz sobie datę 18 maja 2019 r. w Filharmonii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zolw Napisano 25 Kwiecień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 25 Kwiecień 2019 z reguły do mnie pisałeś smsy... zapisałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wally Napisano 25 Kwiecień 2019 Autor Zgłoszenie Share Napisano 25 Kwiecień 2019 Tak, moja wina poprawię się następnym razem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wally Napisano 16 Maj 2019 Autor Zgłoszenie Share Napisano 16 Maj 2019 @Zolw Przekładamy większe spotkanie z 18 maja 2019 r. na październik, natomiast w tym miesiącu miesiącu chyba nie będzie spotkania. Na pewno coś zrobię w czerwcu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zolw Napisano 30 Maj 2019 Zgłoszenie Share Napisano 30 Maj 2019 Ok 👍 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wally Napisano 9 Lipiec 2019 Autor Zgłoszenie Share Napisano 9 Lipiec 2019 @Zolw W ten piątek 20.00 - Słody Multitap&Bistro ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wally Napisano 15 Październik 2019 Autor Zgłoszenie Share Napisano 15 Październik 2019 https://www.facebook.com/events/1660857707381961/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi