roland Napisano 27 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 27 Maj 2015 Szanowni Forumowicze, w imieniu Stowarzyszenie serdecznie zapraszam na pierwsze spotkanie w Poznaniu. Gościmy w Hotelu Kolegiackim, a w spotkaniu dział wezmą Partnerzy i Członkowie Stowarzyszenia. Spodziewamy się wielu interesujących tematów i atrakcji, które zaprezentują zaproszeni goście. Zapraszamy was serdecznie 21 czerwca 2015 roku w godzinach 14:00 - 17:00, prosimy o zgłaszanie w tym temacie chęci przybycia. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
baker Napisano 27 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 27 Maj 2015 Dzięki za organizację spotkania w Poznaniu. Zgłaszam się. Czy będzie można zabrać osobę towarzyszącą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waski Napisano 27 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 27 Maj 2015 Będę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roland Napisano 27 Maj 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 27 Maj 2015 Oczywiście zapraszamy również z osobami towarzyszącymi! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4inHand Napisano 27 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 27 Maj 2015 Na tę imprezę oprócz produktów MILER wezmę cały bar z whisky 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciato Napisano 27 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 27 Maj 2015 W takim razie muszę być . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 27 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 27 Maj 2015 hmmm tylko to niedziela jest ciężko z afterparty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiance Napisano 27 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 27 Maj 2015 Afterparty możemy przenieść w czasie zrobić w sobotę Niedziela została wybrana celowo - zobaczymy czy taka strategia zda egzamin. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blekit Napisano 27 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 27 Maj 2015 A czy wrocławiacy są mile widziani? jeżeli tak, to ja z wielką przyjemnością się pojawię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiance Napisano 27 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 27 Maj 2015 A czy wrocławiacy są mile widziani? jeżeli tak, to ja z wielką przyjemnością się pojawię Nie tworzymy podziałów regionalnych, liczymy na Pomorze, Wielkopolskę, Śląsk a jeżeli są chętni choćby z Ustrzyk Dolnych - zapraszamy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arsen Napisano 27 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 27 Maj 2015 Śląsk melduje się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiance Napisano 27 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 27 Maj 2015 Dla porządku proponuję starą wypróbowaną metodę, która pozwoli sprawować kontrolę od strony organizacyjnej - lista osób rozważających skorzystanie z zaproszenia na imprezę. Każda kolejna osoba jest proszona o przekopiowanie całej listy i dopisanie się. Jeżeli ktoś zmieniłby zdanie i zdecydował na "wypisanie" z listy, to proszę całą listę przekopiować i usunąć swój nick, ALE nie usuwając numeru porządkowego (ewentualne wykreślenia będzie można łatwo policzyć) 1. Baker + 1 2. waski 3. maciato (Tomka nie liczę, bo jako Partner imprezy musi być ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 27 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 27 Maj 2015 1. Baker + 1 2. waski 3. maciato 4. Hargin Kto z Warszawy i okolic reflektuje na dwudniową wizytę w pierwszej stolicy Polski (pre-party + niedzielna cześć oficjalna) ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bażant Napisano 27 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 27 Maj 2015 1. Baker + 1 2. waski 3. maciato 4. Hargin 5. Bażant + 1 Ja będę na miejscu prawdopodobnie w sobotę rano. Gdyby ktoś chciał zostawić bagaże czy inne rzeczy na przechowanie to zapraszam do firmowego biura - 500 metrów od Hotelu Kolegiackiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arsen Napisano 27 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 27 Maj 2015 1. Baker + 1 2. waski 3. maciato 4. Hargin 5. Bażant + 1 6. arsen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiance Napisano 27 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 27 Maj 2015 ostrożnie z przekopiowywaniem listy, gdzieś kolega Hargin wypadł we wpisie arsena ... 1. Baker + 1 2. waski 3. maciato 4. Hargin 5. Bażant + 1 6. arsen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 27 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 27 Maj 2015 1. Baker + 1 2. waski 3. maciato 4. Bażant + 1 5. arsen hmmm... pewnie partnerka Arsena za szybko wyskoczyłem z tym afterparty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arsen Napisano 27 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 27 Maj 2015 Kopiowałem od kolei wyżej 1:1 może później dopisał, zresztą nieważne, należy uważać @Hargin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiance Napisano 27 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 27 Maj 2015 1. Baker + 1 2. waski 3. maciato 4. Hargin Kto z Warszawy i okolic reflektuje na dwudniową wizytę w pierwszej stolicy Polski (pre-party + niedzielna cześć oficjalna) ? Nie będziesz sam - z tego co wiem 4 członków stowarzyszenia z Warszawy będzie w sobotę wieczorem w Poznaniu, kwestia ewentualnego zgrania "planów" wycieczkowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiance Napisano 27 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 27 Maj 2015 Kopiowałem od kolei wyżej 1:1 może później dopisał, zresztą nieważne, należy uważać racja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bażant Napisano 27 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 27 Maj 2015 Ja z kolei kopiowałem jeszcze wyżej, a podczas pisania posta pojawił się nowy wpis kolegi Hargin, dlatego pominąłem... a potem efekt domina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vit Napisano 27 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 27 Maj 2015 Nie tworzymy podziałów regionalnych, liczymy na Pomorze, Wielkopolskę, Śląsk a jeżeli są chętni choćby z Ustrzyk Dolnych - zapraszamy! Damian mówisz, że z Ustrzyki też? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiance Napisano 27 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 27 Maj 2015 też! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skalpel Napisano 29 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 29 Maj 2015 Wchodzę w to 1. Baker + 1 2. waski 3. maciato 4. Hargin 5. Bażant + 1 6. arsen 7. Skalpel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blekit Napisano 29 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 29 Maj 2015 1. Baker + 1 2. waski 3. maciato 4. Hargin 5. Bażant + 1 6. arsen 7. Skalpel 8. Blekit Ja planuje dwudniowa wizyte, wiec na ewentualne sobotnie pre-party chetnie sie pisze 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi