atena Napisano 18 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 18 Maj 2015 Stylizacje może i udane, ale regulamin (punkt 2) mówi o tym, że udział mogą wziąć tylko osoby zarejestrowane przed ogłoszeniem konkursu (tj. przed 9. maja) Także niestety, ale Pani prace są raczej poza konkursem. To jak to w końcu jest z tym konkursem ?Nowi użytkownicy nie mogą wziąc udziału ?Jak tak to zachęcacie .... należy ten punkt regulaminu zmienic i już ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawlik Napisano 18 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 18 Maj 2015 Uczestnik musi być zarejestrowany przed ogłoszeniem konkursu. Żeby nie było sytuacji, że ktoś widzi konkurs i dlatego się rejestruje. Konkurs z definicji jest dla forumowiczów - organizowany jest przez firmę Benevento oraz Stowarzyszenie BwB. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Bartek Napisano 18 Maj 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 18 Maj 2015 Nie wiem, czy to na pewno na temat, ale umieszczam. 30 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bczyn Napisano 21 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 21 Maj 2015 Poniżej moje zgłoszenia:Tytuł: "Człowiek, który zgubił czas." Tytuł: " Englishman in New York" Nadruki na spodniach wykonałem we własnym zakresie. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Benevento Napisano 22 Maj 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 22 Maj 2015 Nie wiem, czy to na pewno na temat, ale umieszczam. Brawo, mimo braku stylizacji genialnie trafione opisy pod kątem naszego motto Poniżej moje zgłoszenia: Tytuł: "Człowiek, który zgubił czas." 1 kopia.jpg Tytuł: " Englishman in New York" 2.jpg Nadruki na spodniach wykonałem we własnym zakresie. Kreatywność jest cenna, te nadruki nie zejdą w praniu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bczyn Napisano 22 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 22 Maj 2015 Nadruki wykonałem specjalną farbą do tkanin i utrwaliłem wysoką temperaturą. Użytkując podobnie ozdobione części garderoby nie zauważyłem, aby wraz z praniem nadruki ulegały wyblaknięciu, a tym bardziej rozmazaniu, czy spraniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 22 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 22 Maj 2015 Jak na critter pants trochę zbyt duże wzory, ale idea godna uwagi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bczyn Napisano 22 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 22 Maj 2015 Właśnie małe wzory, zdobiące dostępne kolekcje, a wyglądające dla mnie jak twarz w apogeum ospy, legły u podstaw własnoręcznego wykonania takich spodni. Kwestia możliwości wyboru wzoru stempla była drugorzędna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zixart Napisano 23 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 23 Maj 2015 Moja letnia propozycja. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ri¢hie Ri¢h Napisano 24 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 24 Maj 2015 w ramach zabawy pozwoliłem sobie nazwać moje spodnie "Riviera" ponieważ idealnie wpisują się w pełną luzu elegancje Lazurowego Wybrzeża Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ravic Napisano 24 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 24 Maj 2015 Rzutem na taśmę, zamieszczam moją propozycję. Zamiast pojedyńczego zestawu, mamy tu kilka możliwych opcji ubioru. W kapeluszu Lock & Co.i mokasynach Aldena przejdziemy się po mieście, za to w kolorowych szortach Vilebrequin popływamy w oceanie.Spodnie w tym kolarzu miały być najważniejsze, więc zamieściłem 3 pary - każda na inną okazję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciato Napisano 24 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 24 Maj 2015 Panie i Panowie zostały już tylko niecałe trzy godziny do zamieszczania swoich prac konkursowych! Zachęcam niezdecydowanych do wzięcia udziału w tym ciekawym projekcie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
IKK Napisano 24 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 24 Maj 2015 Wydaje mi się, że załączone zdjęcia w pełni obrazują przekaz, że niezależnie od dodatków, to bez spodni "ani rusz". Charakterystyczne spodnie dopełniają całą stylizację i nadają jej lekkiego wiosenno-letniego ducha. Zgodnie z zasadami konkursowymi, kierowałem się głównie mottem Benevento, nieco tylko je urozmaicając - adekwatnie do przedstawionej propozycji. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dark Napisano 24 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 24 Maj 2015 Jako, że uznałem, że do konkursu wklejanie kolaży ze zdjęć z neta jest cokolwiek mało ambitne ( można odpalić stronę suitsupply, herringshoes plus ze dwie inne i z dwieście świetnych stylizacji machnąć ), zdecydowałem się, z pewną dozą nieśmiałości, przedstawić owe wymarzone stylizacje na sobie. Stylizacje te, niegdyś wymarzone, nadal takimi pozostają, gdyż po prostu jestem z nich zadowolony i świetnie się w nich czuję. W sezonie lato/wiosna nie ma tygodnia, bym w którejś nie wystąpił. Jednocześnie jest to, zwłaszcza dwie pierwsze, oparte na absolutnej klasyce, swoistym "must have". Zdjęcia łączy jedna i ta sama marynarka. Chodziło mi o pokazanie, jak zmiana spodni, przy zachowaniu tej samej marynarki, pozwala na wykreowanie różnych zestawów, odpowiednich na różne okazje i o odmiennym stopniu formalności (dodatkowo w dwóch pierwszych zestawach te same buty, pasek i krawat). I w tym sensie nawiązuję tu do hasła "Pants make the man". Tu spodnie są kluczowe. To praktycznie one decydują o zmianie klimatu zestawu. Pozostaje mi przeprosić za jakość zdjęć, zrobiłem czym miałem pod ręką. Uważny obserwator zauważy, że mogę być nieco wymięty tu czy tam. Po prostu podjąłem się tej zabawy jednocześnie opiekując się dziećmi. Malutkimi. Sam. Trójką. Myślę, że ....it makes the man even more A to zdjęcia: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Bażant Napisano 24 Maj 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 24 Maj 2015 A ja na śmierć zapomniałem, że dziś niedziela PS. rękawiczki oczywiście letnie, samochodowe Marynarka beżowa, lniana POW, spodnie bawełniane. Czyli jesienne kolory w letnim wydaniu. 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KIERMAN Napisano 24 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 24 Maj 2015 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 24 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 24 Maj 2015 A ja na śmierć zapomniałem, że dziś niedziela PS. rękawiczki oczywiście letnie, samochodowe Marynarka beżowa, lniana POW, spodnie bawełniane. Czyli jesienne kolory w letnim wydaniu. Genialne 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Benevento Napisano 27 Maj 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 27 Maj 2015 Chciałabym bardzo podziękować wszystkim obserwującym wątek naszego konkursu, a szczególnie tym którzy czynnie wzięli w nim udział. Ogłoszenie wyników miało odbyć się o godzinie 20, ale z przyczyn ode mnie niezależnych ( niesforny dwulatek), nie byłam w stanie zrobić tego wcześniej, za co przepraszam. Zdecydowaliśmy się do nagrodzenia niżej wymienionych osób: Miejsce pierwsze Bażant Miejsce drugie Lubo 69 Miejsce trzecie Bartek Rozwinę nieco proces podejmowania decyzji. Osoby nagrodzone pokrywają się w większości z ocenami jury ze Stowarzyszenia But w Butonierce. Praca Bażanta na tyle nas zachwyciła, że rozważamy wykorzystanie pomysłu (za zgodą lub/i przy współpracy z twórcą) przy w tworzeniu wizerunku naszej marki, to najkrócej opisuje nasz zachwyt nad tą pracą. Kolaż stworzony przez Lubo 69 był bardzo prosty w swojej istocie, natomiast niesamowicie nas rozbawił i zgrabnie ujął sens tego, że bez spodni ani rusz i trzeba je mieć na sobie 7 dni w tygodniu. Praca Bartka natomiast odbiega od założenia konkursowego o stworzeniu stylizacji, natomiast wypełnia w 100% wymagania kreatywnego podejścia do tematu. Dodając do tego totalne zrozumienie naszego hasła "Because Pants Make The Man" jest to absolutnie praca zasługująca na wygraną. Wygranym gratuluję i proszę o kontakt na email : ninja@benevento.pl Pozdrawiam wszystkich serdecznie Kasia 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciato Napisano 28 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 28 Maj 2015 Gratuluję kreatywności nagrodzonym jak i wszystkim uczestnikom zabawy. Mam szczerą nadzieję, że w kolejnych odsłonach konkursów na forum But w Butonierce weźmie w nich już udział zdecydowana większość forumowiczów a nie tylko "delegacja" . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 28 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 28 Maj 2015 Bardzo dziękuję za wyróżnienie mojego pomysłu i gratuluję pozostałym, szczególnie Bażantowi: pełna profeska i świetny pomysł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bażant Napisano 28 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 28 Maj 2015 Ja również dziękuję za wyróżnienie i gratuluję kolegom! Przyznam, że moja praca to improwizacja na ostatnią chwilę - dzięki postowi kolegi maciato który przypomniał mi, że konkurs kończy się w niedzielę za 3 godziny, bo byłem pewien, że w poniedziałek o północy. No, udało się... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Johnny Napisano 28 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 28 Maj 2015 Dziękuję za możliwość wzięcia udziału w konkursie. Zwycięzcom gratuluje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 28 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 28 Maj 2015 Przyznam, że moja praca to improwizacja na ostatnią chwilę mówisz że to co zrobiłeś to improwizacja na szybko? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bażant Napisano 28 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 28 Maj 2015 Z tą pracą było tak samo jak z tegorocznym PITu-PITu... Zorientowałem się 3 godziny przed deadline Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 28 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 28 Maj 2015 PIT przyniósł podobny sukces, jeśli wolno wiedzieć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi