Shenkt Napisano 11 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 11 Kwiecień 2015 Ja również serdecznie dziękuję za spotkanie. Teraz tylko czekać na następne ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiance Napisano 12 Kwiecień 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 12 Kwiecień 2015 obiecane zdjęcie, jakość telefoniczna: 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shenkt Napisano 12 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 12 Kwiecień 2015 Ach, zastanawiam się jak to jest ,że w zdjęciach grupowych tak często wychodzę z zamkniętymi oczami. Wybaczcie mi proszę, że odrobinę zepsułem klimat zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
uke Napisano 12 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 12 Kwiecień 2015 Na stole próbniki materiałów na krawat forumowy? Stylowe spotkanie biznesowe : ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiance Napisano 12 Kwiecień 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 12 Kwiecień 2015 Ach, zastanawiam się jak to jest ,że w zdjęciach grupowych tak często wychodzę z zamkniętymi oczami. Wybaczcie mi proszę, że odrobinę zepsułem klimat zdjęcia zastanawiałem się jakie zdjęcie opublikować, bo te z lampą błyskową (z telefonu) mają słabszy klimat, ale oczy masz otwarte i błyszczące, jak większość uczestników 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiance Napisano 12 Kwiecień 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 12 Kwiecień 2015 Na stole próbniki materiałów na krawat forumowy? Stylowe spotkanie biznesowe : ) próbki materiałów oraz wkłady do projektu forumowego są na stoliku za plecami uczestników (mieliśmy do dyspozycji dodatkowy stolik w razie niespodziewanie dużej frekwencji ) Te książki na stole z kuflami to próbniki wełen garniturowych przyniesione przez Romana. Parę fajnych propozycji na lato znaleźliśmy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiance Napisano 12 Kwiecień 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 12 Kwiecień 2015 to nieanonsowany w wątku gość - Aga Prus ( http://www.agaprus.pl/pages/filozofia ) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiance Napisano 12 Kwiecień 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 12 Kwiecień 2015 zgaduję, że Agnieszka nie miała czasu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blueloafers Napisano 26 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 26 Kwiecień 2015 Czy ktos z obecnych na warszawskim spotkaniu mialby cos przeciwko gdybym wstawil pare zdjec z tego wieczoru? Jesli tak to dajcie znac. Wlasnie zabieram sie za edycje. Zakladam jednak, ze nie ma takiej osoby bo juz wyzej jest jedno zdjecie, pytalem dla formalnosci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blueloafers Napisano 26 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 26 Kwiecień 2015 Ok no to kilka zdjec ponizej. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Whitesnake Napisano 26 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 26 Kwiecień 2015 Ok no to kilka zdjec ponizej. Świetne zdjęcia! Jakim obiektywem je robiłeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blueloafers Napisano 26 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 26 Kwiecień 2015 Dzieki 24-105mm f/4L IS USM; btw bylo bardzo ciemno wiec wykorzystalem mozliwosci ISO do granic 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 30 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 30 Kwiecień 2015 Ciekawa marynarka na zdjęciach nr 2, 3 i 5 - to dwurzędówka? Nietypowe, ale bardzo estetyczne wszycie rękawów, marszczenia chyba zbyt wyraźne jak na spalla camicia. Nietuzinkowy materiał, coś jakby wełna z lnem. Przy okazji - ładny zestaw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Whitesnake Napisano 1 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 1 Maj 2015 Ciekawa marynarka na zdjęciach nr 2, 3 i 5 - to dwurzędówka? Nietypowe, ale bardzo estetyczne wszycie rękawów, marszczenia chyba zbyt wyraźne jak na spalla camicia. Nietuzinkowy materiał, coś jakby wełna z lnem. Przy okazji - ładny zestaw. Dziękuję! To lekka, wełniana flanela, nie pamiętam już niestety z jakiego próbnika. Marynarka jest jednorzędowa, na 2,5 guzika, ale faktycznie moje uwielbienie tego stylu rozpoczęło się od dwurzędówek. Zestaw to skoordynowane dwa różne garnitury w podobnym stylu i podobnym materiale. Autorem i wykonawcą obu jest pracownia Zaremba. Krawat MTM (160x9cm) z Embassy of Elegance, koszula MTM z OLGA Camiceria, spinki EXOXE. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi