Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ach, zastanawiam się jak to jest ,że w zdjęciach grupowych tak często wychodzę z zamkniętymi oczami. Wybaczcie mi proszę, że odrobinę zepsułem klimat zdjęcia :)

zastanawiałem się jakie zdjęcie opublikować, bo te z lampą błyskową (z telefonu) mają słabszy klimat, ale oczy masz otwarte ;) i błyszczące, jak większość uczestników

post-12-0-24420400-1428868589_thumb.jpg

• Oceniam pozytywnie 2
Opublikowano

Na stole próbniki materiałów na krawat forumowy? Stylowe spotkanie biznesowe : )

próbki materiałów oraz wkłady do projektu forumowego są na stoliku za plecami uczestników (mieliśmy do dyspozycji dodatkowy stolik w razie niespodziewanie dużej frekwencji :twisted: )

Te książki na stole z kuflami to próbniki wełen garniturowych przyniesione przez Romana. Parę fajnych propozycji na lato znaleźliśmy.  

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Czy ktos z obecnych na warszawskim spotkaniu mialby cos przeciwko gdybym wstawil pare zdjec z tego wieczoru? Jesli tak to dajcie znac. Wlasnie zabieram sie za edycje. Zakladam jednak, ze nie ma takiej osoby bo juz wyzej jest jedno zdjecie, pytalem dla formalnosci ;)

Opublikowano

Ciekawa marynarka na zdjęciach nr 2, 3 i 5 - to dwurzędówka? Nietypowe, ale bardzo estetyczne wszycie rękawów, marszczenia chyba zbyt wyraźne jak na spalla camicia. Nietuzinkowy materiał, coś jakby wełna z lnem. Przy okazji - ładny zestaw.

Opublikowano

Ciekawa marynarka na zdjęciach nr 2, 3 i 5 - to dwurzędówka? Nietypowe, ale bardzo estetyczne wszycie rękawów, marszczenia chyba zbyt wyraźne jak na spalla camicia. Nietuzinkowy materiał, coś jakby wełna z lnem. Przy okazji - ładny zestaw.

Dziękuję! To lekka, wełniana flanela, nie pamiętam już niestety z jakiego próbnika. Marynarka jest jednorzędowa, na 2,5 guzika, ale faktycznie moje uwielbienie tego stylu rozpoczęło się od dwurzędówek. Zestaw to skoordynowane dwa różne garnitury w podobnym stylu i podobnym materiale. Autorem i wykonawcą obu jest pracownia Zaremba. 

Krawat MTM (160x9cm) ;) z Embassy of Elegance, koszula MTM z OLGA Camiceria, spinki EXOXE.

• Oceniam pozytywnie 2