Skocz do zawartości

Kiedy szycie na miarę w Polsce ma sens?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dziękuję za odpowiedzi.

Jak uargumentowane jest stwierdzenie, że jak na niewielkie doświadczenie przy bespoke [ale spore jeśli chodzi w ogólę o modę męską] lepiej zdecydować się na rtw lub mtm - nie zgadzam się z tym.

Kiedyś zawsze musi być moment pierwszego bespoke. Ale to mała dygresja :)

Ale pierwszy raz na ślub, gdy zależy nam na dobrym efekcie, to kiepsko.

• Odpowiedzi 127
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

To chyba po to chcę wybrać możliwie najlepszego krawca i to przede wszystkim on ma się znać na swoim fachu, żeby móc chociaż częściowo mu zaufać i zdać się na niego. A moja wiedza, choć na chwilę obecną w odniesieniu do bespoke, teoretyczna - to wystarczająca do tego, aby móc przedstawić konkretny zamysł na garnitur i bezproblemowo komunikować się z krawcem przy użyciu fachowej nomenklatury.

Nie starajcie się po wtóre permanentnie przekonywać mnie do tego jak bardzo niedobry według Was jest to moment na bespoke.

Proszę tylko o konkretne porównanie tudzież opinie na temat konkretnych krawców, pracowni.

That's all :)

Opublikowano

Proszę tylko o konkretne porównanie tudzież opinie na temat konkretnych krawców, pracowni.

That's all :)

Nie wiem czy da się prościej, ale wszystkie zaprezentowane do tej pory na forum rzeczy od Wiśniewskiego wyglądają obrzydliwie, co nie zmienia faktu, że być może twoje zamówienie będzie rewelacyjne - możesz śmiało ryzykować jeśli nie chcesz słuchać rad innych.