remak Napisano 9 Grudzień 2021 Zgłoszenie Share Napisano 9 Grudzień 2021 @remak ale który z tych dwóch to Twój wymarzony? Moje potrzeby spełniła Omega Constellation Double Eagle (oryginał)Wysłane z mojego SM-N960F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablocito Napisano 9 Grudzień 2021 Zgłoszenie Share Napisano 9 Grudzień 2021 Jaki kraj taka plaża, jaki portfel taki Patek. Casio S125 też spełnia wszystkie moje nawet, jak to mówi moja żona najbardziej po….ne potrzeby, co nie ma żadnego związku z faktem że Patkiem bym nie pogardził 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 10 Grudzień 2021 Zgłoszenie Share Napisano 10 Grudzień 2021 Myślałem, że zdjęcie będzie z wody. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablocito Napisano 10 Grudzień 2021 Zgłoszenie Share Napisano 10 Grudzień 2021 Jest z wody ale nie spod wody, gdyż chciałem pokazać wszystkie detale tej pięknej tarczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi