Marcous Napisano 16 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 16 Grudzień 2015 piękne te szale. Pozdrowienia Alicjo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
a.tyburska Napisano 11 Styczeń 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 11 Styczeń 2016 Dzień dobry w nowym roku. Na moją skrzynkę mailową dotarł dzisiaj e-mail od pana Mateusza z zapytaniem o szale. Wiadomość została wysłana przez formularz kontaktowy umieszczony na mojej stronie handwovenbyalicja.com Niestety, e-mail przepadł i nie mogę go odzyskać. Nie zapisałam adresu, pamiętam jedynie imię nadawcy. Istnieje duże prawdopodobieństwo, że jest to osoba z forum BwB, stąd pozwoliłam sobie na zamieszczenie tej informacji. Jednocześnie proszę nadawcę o ponowny kontakt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bóbr Napisano 11 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 11 Styczeń 2016 Dzień dobry, tak, jak Pani podejrzewała, dowiedziałem się o Pani szalach z tego forum. Wysłałem już wiadomość prywatną. Jednocześnie chciałem oficjalnie przywitać się na forum, po prawie czterech latach od założenia konta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
a.tyburska Napisano 12 Styczeń 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 12 Styczeń 2016 Super, dziękuję. Już Panu odpisałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
a.tyburska Napisano 19 Styczeń 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 19 Styczeń 2016 Dzień dobry. Jeden z jodełkowych szali, dostępny od ręki w moim sklepie, jest dziś o 10% tańszy. Obniżka obowiązuje do jutra do godz. 15. http://www.handwovenbyalicja.com/pl/shop/szalik/zielony-szal-w-jodelke/ Zapraszam również do składania indywidualnych zamówień. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pro_pet Napisano 29 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 29 Styczeń 2016 Robi Pani piękne szale, zazdroszczę umiejętności... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
a.tyburska Napisano 3 Luty 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 3 Luty 2016 @Prophecil, dziękuję za miłe słowo.Ostatnio szalowy "dział produkcji" jest mocno sfeminizowany Kilka dni temu skończyłam obszerny szal windowpane zamówiony dla ukochanej przez pewnego pana. Przy okazji zapraszam do obserwowania mojego konta na Instagramie: https://www.instagram.com/handwovenbyalicja/ 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
swordfishtrombone Napisano 16 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 16 Luty 2016 A ja w weekend otrzymałem piękny szalik od Pani Alicji i nie mogę się nachwalić. Powiem tylko w największym skrócie, że: -bardzo miły kontakt; -piękny dobór kolorów (nigdy nie próbuję dobrać odcienia zamawiając na odległość, raczej mówię: proszę mi dobrać jakiś ładny brąz i pasujący niebieski - Pani Alicja wybrała świetnie); -najwyższy perfekcjonizm w wykonaniu (realizacja zamówienia opóźniła się nieco, bo Pani Alicja nie chciała mi wysłać szalika z wadą, której najpewniej bym w ogóle nie zauważył); -staranne opakowanie - oprócz koperty z folią bąbelkową szalik był zapakowany w papier prezentowy (to bardzo miły, osobisty gest który doceniam, chociaż szalik nie miał być prezentem, kupowałem dla siebie), dołączony był także lniany (?) woreczek, rozwiązujący problem przechowywania szalika; -co do samego wyrobu, powiem krótko: w życiu czegoś podobnego nie widziałem, a trochę szalików w życiu kupiłem (często kupuję na prezenty). Mówiąc krótko, jestem bardzo zadowolony i już myślę o kolejnym zamówieniu. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waski Napisano 16 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 16 Luty 2016 A zdjęcia? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
swordfishtrombone Napisano 16 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 16 Luty 2016 No dobra, ale takie małe: 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waski Napisano 17 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 17 Luty 2016 Nie no, wrzuć w w wolnej chwili porządne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
a.tyburska Napisano 17 Luty 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 17 Luty 2016 @swordfishthrombone, serdecznie dziękuję za rekomendację U mnie dziś wiosennie. 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pro_pet Napisano 27 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 27 Luty 2016 Gratulację, szal wygląda niesamowicie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
a.tyburska Napisano 28 Luty 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 28 Luty 2016 @Prophecil, bardzo dziękuję. Szal ze zdjęcia doczekał się sesji zdjęciowej "od nitki do gotowej tkaniny", zapraszam do przejrzenia tego działu na mojej stronie: http://www.handwovenbyalicja.com/pl/proces/ W sklepie pojawił się piękny damski niebiesko-błękitny szal, idealny na wiosnę (i jako prezent np. z okazji Dnia Kobiet ) 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roelegant Napisano 29 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 29 Luty 2016 Piękny szal. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. a.tyburska Napisano 4 Kwiecień 2016 Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 4 Kwiecień 2016 @roelegant, wielkie dzięki! Chwilę mnie tu nie było... dobry wieczór W międzyczasie powstał kolejny kraciasty szal dla eleganckiego pana. 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
swordfishtrombone Napisano 4 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 4 Kwiecień 2016 Wygląda znajomo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nowoanglik Napisano 4 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 4 Kwiecień 2016 Nieprzypadkowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
swordfishtrombone Napisano 4 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 4 Kwiecień 2016 Miło mi (to oczywiście Pani Alicji wyłączna zasługa, ale cieszę się, że ktoś zaaprobował mój wybór ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
a.tyburska Napisano 4 Kwiecień 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 4 Kwiecień 2016 Znajomy, a jednak inny Odcień przędzy wątkowej nieco różni się od tego w poprzednim szalu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
a.tyburska Napisano 8 Kwiecień 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 8 Kwiecień 2016 Kolejny szal w drodze do swojego właściciela 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
swordfishtrombone Napisano 9 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 9 Kwiecień 2016 Ooo, Pani też haftuje? W sumie mnie to nie dziwi, ale dobrze wiedzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
a.tyburska Napisano 10 Kwiecień 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 10 Kwiecień 2016 Personalizacją moich szali zajmuje się znajoma hafciarka. Trafiają w najzdolniejsze ręce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nets Napisano 10 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 10 Kwiecień 2016 Pod koniec zeszłego roku nabyłem szalik. Bardzo dobry kontakt, wraz z szalikiem również dostałem pokrowiec jednak służy mi do butów. Co do samego szalika to wrażenia bardzo dobre, coś innego i lepszego niż można kupić w jakimś centrum handlowym. Jakiś czas temu o 3-4 nad ranem musiałem iść w śnieżycy i to pod wiatr, i szalik w boju się sprawdził Obecnie posiadam 4 szaliki i ten od Pani Alicji jest moim ulubionym. powyższe zdjęcie wrzucam aby było wiadomo do czego go porównuje. Na marginesie dodam że ten jasny to Big Star i w porównaniu do pozostałych to takie dziadostwo że sam się dziwię że go kupiłem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
a.tyburska Napisano 10 Kwiecień 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 10 Kwiecień 2016 @nets, bardzo dziękuję za opinię i relację z crash testu Szal wykonałam z wełny merino z dodatkiem kaszmiru. Tak szal prezentował się na chwilę przed wyruszeniem w drogę do swojego właściciela A jeśli chodzi o szale dostępne w sieciówkach, to są to najczęściej same sztuczności, niestety. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi