Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Dzień dobry w nowym roku. Na moją skrzynkę mailową dotarł dzisiaj e-mail od pana Mateusza z zapytaniem o szale. Wiadomość została wysłana przez formularz kontaktowy umieszczony na mojej stronie handwovenbyalicja.com

Niestety, e-mail przepadł i nie mogę go odzyskać. Nie zapisałam adresu, pamiętam jedynie imię nadawcy. Istnieje duże prawdopodobieństwo, że jest to osoba z forum BwB, stąd pozwoliłam sobie na zamieszczenie tej informacji. Jednocześnie proszę nadawcę o ponowny kontakt :)

Opublikowano

Dzień dobry,

tak, jak Pani podejrzewała, dowiedziałem się o Pani szalach z tego forum. :)

Wysłałem już wiadomość prywatną.

Jednocześnie chciałem oficjalnie przywitać się na forum, po prawie czterech latach od założenia konta :)

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

A ja w weekend otrzymałem piękny szalik od Pani Alicji i nie mogę się nachwalić. Powiem tylko w największym skrócie, że:

-bardzo miły kontakt;

-piękny dobór kolorów (nigdy nie próbuję dobrać odcienia zamawiając na odległość, raczej mówię: proszę mi dobrać jakiś ładny brąz i pasujący niebieski - Pani Alicja wybrała świetnie);

-najwyższy perfekcjonizm w wykonaniu (realizacja zamówienia opóźniła się nieco, bo Pani Alicja nie chciała mi wysłać szalika z wadą, której najpewniej bym w ogóle nie zauważył);

-staranne opakowanie - oprócz koperty z folią bąbelkową szalik był zapakowany w papier prezentowy (to bardzo miły, osobisty gest który doceniam, chociaż szalik nie miał być prezentem, kupowałem dla siebie), dołączony był także lniany (?) woreczek, rozwiązujący problem przechowywania szalika;

-co do samego wyrobu, powiem krótko: w życiu czegoś podobnego nie widziałem, a trochę szalików w życiu kupiłem (często kupuję na prezenty).

Mówiąc krótko, jestem bardzo zadowolony i już myślę o kolejnym zamówieniu.

• Oceniam pozytywnie 7
  • 2 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Pod koniec zeszłego roku nabyłem szalik. Bardzo dobry kontakt, wraz z szalikiem również dostałem pokrowiec jednak służy mi do butów. Co do samego szalika to wrażenia bardzo dobre, coś innego i lepszego niż można kupić w jakimś centrum handlowym.

Jakiś czas temu o 3-4 nad ranem musiałem iść w śnieżycy i to pod wiatr, i szalik w boju się sprawdził

WP_20160303_002.jpg

Obecnie posiadam 4 szaliki i ten od Pani Alicji jest moim ulubionym. 

IMG_3336.JPG

powyższe zdjęcie wrzucam aby było wiadomo do czego go porównuje. Na marginesie dodam że ten jasny to Big Star i w porównaniu do pozostałych to takie dziadostwo że sam się dziwię że go kupiłem

• Oceniam pozytywnie 1
Opublikowano

@nets, bardzo dziękuję za opinię i relację z crash testu  :)  Szal wykonałam z wełny merino z dodatkiem kaszmiru. Tak szal prezentował się na chwilę przed wyruszeniem w drogę do swojego właściciela

post-6486-0-89386500-1460311273_thumb.jp

A jeśli chodzi o szale dostępne w sieciówkach, to są to najczęściej same sztuczności, niestety.

• Oceniam pozytywnie 1