wolezozole Napisano 26 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 26 Luty 2015 Heuer monza Pasek od JFS inspirowany kolorami Monaco golf edition 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
igor Napisano 26 Luty 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 26 Luty 2015 Ładna Monza U mnie dzis Stowa znowu ale juz na innym pasku niz wczoraj Sam nie wiem jaka wersja minusie podoba ta z wczoraj czy dzisiejsza Wysłane z mojego iPhone 5s przez Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 26 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 26 Luty 2015 Monza super, mam nawet gdzieś w archiwum swoje zdjęcie. Bardzo fajny zegarek: 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 26 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 26 Luty 2015 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hagedorn Napisano 26 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 26 Luty 2015 U mnie dzis Stowa znowu ale juz na innym pasku niz wczoraj Georgijewska lenta? Pasowałaby raczej do jakieś Sławy czy Pobiedy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 27 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 27 Luty 2015 "Szatańska wersja" (666 feet) drugiej generacji pierwszego elektromechanicznego nurka na świecie z 40 latami na karku. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciato Napisano 27 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 27 Luty 2015 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waski Napisano 27 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 27 Luty 2015 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ciaptak Napisano 27 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 27 Luty 2015 Mój debiut, Strela. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
proki1971 Napisano 27 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 27 Luty 2015 Zdjęcie stare ale u mnie dzisiaj niebieska kostka. Kwarcyk CR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Serwacy Napisano 27 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 27 Luty 2015 Przydałby mu się lekki tuning Cape Cod'em Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
proki1971 Napisano 27 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 27 Luty 2015 Zgadza się ale jakos nigdy nie mam na to czasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kyle Napisano 28 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 28 Luty 2015 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
igor Napisano 28 Luty 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 28 Luty 2015 Wysłane z mojego iPhone 5s przez Tapatalk 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
proki1971 Napisano 28 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 28 Luty 2015 No tak, Igor jak zawsze z grubej rury. Świetny pasior, twój czy jakiś seryjny wyrób. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Styleman Napisano 28 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 28 Luty 2015 Dzisiaj Louis Erard 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Whitesnake Napisano 1 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 1 Marzec 2015 Śniadaniowo... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
igor Napisano 1 Marzec 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 1 Marzec 2015 No tak, Igor jak zawsze z grubej rury. Świetny pasior, twój czy jakiś seryjny wyrób. pasek nie seryjny i nie moj jak dla mnie to najlepsze w Polsce paski recznie wykonane - Pietro strap Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waski Napisano 2 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 2 Marzec 2015 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Whitesnake Napisano 2 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 2 Marzec 2015 ... Ładna czysta, biała tarcza. Lubię takie zegarki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
igor Napisano 2 Marzec 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 2 Marzec 2015 cały dzień nie nosiłem ale na ręku był przez chwilę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
igor Napisano 2 Marzec 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 2 Marzec 2015 Ten był cały dzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
proki1971 Napisano 2 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 2 Marzec 2015 Fajniutki A i skorka z rybki też niczego sobie Oczywiście żartuje, rewelacyny zestaw Igor. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
proki1971 Napisano 2 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 2 Marzec 2015 Oczywiście chodzi mi o pierwszy a nie LLD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
igor Napisano 3 Marzec 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 3 Marzec 2015 LLD Wysłane z mojego iPhone 5s przez Tapatalk 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi