Krzysiek_W Napisano 21 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 21 Październik 2015 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waski Napisano 22 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 22 Październik 2015 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koval Napisano 22 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 22 Październik 2015 'Brawo Jasiu'! ('Nie ma róży bez ognia', 1974) Michał - jeszcze tylko potwierdź proszę, że to Twoja ręka!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waski Napisano 23 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 23 Październik 2015 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marek2011 Napisano 25 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 25 Październik 2015 Mój debiut tutaj. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 25 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 25 Październik 2015 Co sprawiło, że zdecydowałeś się na tę wersję? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marek2011 Napisano 25 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 25 Październik 2015 To była miłość od pierwszego wejrzenia. Kilka dobrych lat temu i trwa do dziś. Nawet nie rozważałem innych wersji. A dlaczego pytasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 25 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 25 Październik 2015 Pytam jako psychofan serii elite Miałem najpierw automat, później port royala, ostatnio jednak zdecydowałem się na HW bo jest najcieńszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marek2011 Napisano 25 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 25 Październik 2015 Psychofanizm jak najbardziej uzasadniony, moim zdaniem. Oczywiście nie mogę być obiektywny, ale sądzę, że kiedyś jednak Zenith robił o wiele ładniejsze zegarki niż chwilę później. Teraz jest z tym różnie, jakkolwiek 20 bardzo mi się podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 25 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 25 Październik 2015 Czasy Thierryego Nadafa jako Ceo, Zenith i cała branża stara się zapomnieć. Teraz niestety mamy Biviera jako szefa zegarków w LVMH więc jest różnie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waski Napisano 26 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 26 Październik 2015 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 26 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 26 Październik 2015 Krystian, fajny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 26 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 26 Październik 2015 dzisiaj dzień na czarno 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koval Napisano 26 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 26 Październik 2015 Krzysiek, ale Ty mnie wkurzasz! (YKWIM)! ...Jak chcesz i ładnie poprosisz, to Ci jednego na spacer mogę wyprowadzać; bo przecież dwóch na raz nie założysz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 26 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 26 Październik 2015 Krzysiek, ale Ty mnie wkurzasz! (YKWIM)! ...Jak chcesz i ładnie poprosisz, to Ci jednego na spacer mogę wyprowadzać; bo przecież dwóch na raz nie założysz spoko, zapraszam ps. czekam jeszcze na jednego tylko to już na prezent, a nie dla mnie (szary chrono z wyblakłymi cyframi) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
proki1971 Napisano 26 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 26 Październik 2015 Fajny. Co to za skórka i przez kogo robiona? Pasuje idealnie. Zdradź swoje źródełko Junghansów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 26 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 26 Październik 2015 Fajny. Co to za skórka i przez kogo robiona? Pasuje idealnie. Zdradź swoje źródełko Junghansów Skóra to katalogowy pasek Horido, ale bardzo przyjemna, z nubukową futrówką. A Jungi to to tak po koleżeńsku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waski Napisano 27 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 27 Październik 2015 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Santino Napisano 27 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 27 Październik 2015 Krzysiek - świetny MaxBill 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lodzermensz Napisano 27 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 27 Październik 2015 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Santino Napisano 28 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 28 Październik 2015 Świetny Błonex - chyba nie widziałem jeszcze takiego - ma nakładane/tłoczone indeksy? Ja dziś tak: 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waski Napisano 28 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 28 Październik 2015 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waski Napisano 29 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 29 Październik 2015 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin_L Napisano 29 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 29 Październik 2015 ... 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin_L Napisano 29 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 29 Październik 2015 GUB Glashuette Korba na starsze sikory trwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi