musa19 Napisano 28 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 28 Lipiec 2015 Nie, ale zegarek noszę na prawej ręce od dziecka Pozdrawiam. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 28 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 28 Lipiec 2015 Nie, ale zegarek noszę na prawej ręce od dziecka Pozdrawiam. to ręka Twojego dziecka? urwałeś mu rękę?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
musa19 Napisano 28 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 28 Lipiec 2015 Nie, od dziecka noszę zegarek na prawej ręce, ale nadal uważam, że sposób zaprezentowany powyżej też jest poprawny, choć ma prawo budzić różne skojarzenia Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JBJ Napisano 28 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 28 Lipiec 2015 dziś ten CH (choć prawdę mówiąc lepiej byłoby go pokazać od drugiej strony - bo w środku "Patkowa" Lemania 1873) 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciato Napisano 28 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 28 Lipiec 2015 Zazdroszczę kolekcji CHS. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JBJ Napisano 28 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 28 Lipiec 2015 No to jeszcze parę wrzucę (oczywiście jak założę, a nie zapomnę pstryknąć) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 28 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 28 Lipiec 2015 Lemania, czyli zgaduję że to Kairos 34mm. U mnie club: 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koval Napisano 28 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 28 Lipiec 2015 Nowy pasek w 'clubie'? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan M. Krawczyk Napisano 29 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 29 Lipiec 2015 Kurcze, ale ten zegarek ma to coś. Niesamowite, jak tak proste i czyste kształty działają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
musa19 Napisano 29 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 29 Lipiec 2015 Kwestia proporcji. Myślę, że w naturze człowieka jest zakodowane szukanie harmonii. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 29 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 29 Lipiec 2015 Dzisiaj polski dizajn prosto z Wrocławia : 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 29 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 29 Lipiec 2015 Taka wersja dla Polaków w Irlandii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. JBJ Napisano 29 Lipiec 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 29 Lipiec 2015 Tak, 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan M. Krawczyk Napisano 29 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 29 Lipiec 2015 Fajny. Chciałbym na swojej życia ścieżce spotykać więcej osób mających coś tak nietypowego na ręce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anja Napisano 30 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 30 Lipiec 2015 Nie widziałam tu żadnych zdjęć damskich nadgarstków, mam nadzieję, że nie mają Panowie nic przeciwko złamaniu przeze mnie tej niepisanej zasady. Zegarek o wielkiej wartości sentymentalnej - dostałam go od taty, który nosił go przez kilka (kilkanaście?) lat. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JBJ Napisano 30 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 30 Lipiec 2015 2 w 1 = Cabrio 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcin_old Napisano 1 Sierpień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 1 Sierpień 2015 SKX 007 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan M. Krawczyk Napisano 1 Sierpień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 1 Sierpień 2015 Przyjemny ten Chronoswiss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 1 Sierpień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 1 Sierpień 2015 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan M. Krawczyk Napisano 1 Sierpień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 1 Sierpień 2015 Jak barwnie. Tylko może ta nowa pomarańczowa skóra dodałaby kropkę nad i? Chyba, że już jej nie ma? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 1 Sierpień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 1 Sierpień 2015 Jest, jest, kupiłem cały błam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bażant Napisano 2 Sierpień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 2 Sierpień 2015 Udała się ta Vratislavia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 2 Sierpień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 2 Sierpień 2015 To prawda, super projekt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alabuz Napisano 4 Sierpień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 4 Sierpień 2015 Sarb033 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 5 Sierpień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 5 Sierpień 2015 Dzisiaj po polsku edit: "samorodek" googla z fotek 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi