Santino Napisano 17 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 17 Lipiec 2015 Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 18 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 18 Lipiec 2015 HC 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan Janusz Napisano 19 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 19 Lipiec 2015 Nieszczęsny Gerlach, który zadziwiająco najczęściej noszę 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 19 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 19 Lipiec 2015 Czemu nieszczęsny ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan Janusz Napisano 19 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 19 Lipiec 2015 Kiedyś na forum pisałem o tym projekcie, z początku wydał mi się sporym rozczarowaniem, manualne nakręcanie denerwujące w dłuższym okresie, ale sporo czasu minęło i się z nim zaprzyjaźniłem w końcu. Może do takiego vintage zegarka trzeba dojrzeć mentalnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin_L Napisano 19 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 19 Lipiec 2015 Orange Monster 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PantaRhei Napisano 19 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 19 Lipiec 2015 Kiedyś na forum pisałem o tym projekcie, z początku wydał mi się sporym rozczarowaniem, manualne nakręcanie denerwujące w dłuższym okresie, ale sporo czasu minęło i się z nim zaprzyjaźniłem w końcu. Może do takiego vintage zegarka trzeba dojrzeć mentalnie Od początku założeniem było, iż ma byc manula by nawiązywał do pierwowzoru, nie tylko wyglądem.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan Janusz Napisano 19 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 19 Lipiec 2015 Za dużo tekstu było na pierwszej stronie opisu projektu, pewnie wzmianka o tym był gdzieś po 5 zdaniu, więc już tam nie dotarłem bo zasnąłem przy 3, a dochodząc do 4 pobiegłem za czerwoną piłeczką 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PantaRhei Napisano 19 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 19 Lipiec 2015 Jak każdy projekt i ten rodził sie w bólach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan M. Krawczyk Napisano 19 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 19 Lipiec 2015 Ale zegarek fajny. I ładna koronka, więc i kręcić powinno być przyjemniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan M. Krawczyk Napisano 19 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 19 Lipiec 2015 A dziś wieczorem na rękę wskoczył Glycine. Jeszcze przed prawidłowym ustawieniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Santino Napisano 20 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 20 Lipiec 2015 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Styleman Napisano 20 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 20 Lipiec 2015 Zegarek już był,wreszcie dostałem nowy pasek,skora połączona z kauczukiem. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan M. Krawczyk Napisano 20 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 20 Lipiec 2015 Bardzo smakowicie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 21 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 21 Lipiec 2015 Robi się ciepło, więc pomiar tętna wskazany 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciato Napisano 21 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 21 Lipiec 2015 Piękny zegarek Panie doktorze . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Santino Napisano 21 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 21 Lipiec 2015 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan M. Krawczyk Napisano 21 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 21 Lipiec 2015 Ładnie. I jak czysto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Santino Napisano 22 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 22 Lipiec 2015 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 24 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 24 Lipiec 2015 Nowy nabytek od wczoraj na ręku. Dzięki Marcin 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan M. Krawczyk Napisano 24 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 24 Lipiec 2015 Piękny. Czy to jego finalny pasek czy masz jakiś projekt w głowie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 24 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 24 Lipiec 2015 Projekt miałem dziś i dziś powstał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan M. Krawczyk Napisano 25 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 25 Lipiec 2015 Fantastyczny. Zazdroszczę każdą komórką ciała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
musa19 Napisano 28 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 28 Lipiec 2015 Nuuuuda... Pozdrawiam. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pepo Napisano 28 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 28 Lipiec 2015 Jesteś leworęczny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi