Vickson Napisano 15 Luty 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 15 Luty 2015 Dzięki za komentarz. Kamizelka posiada z tyłu taśmę regulująca, z której zapomniałem skorzystać. Przy przymiarce u krawca wyglądało to znacznie lepiej. Inaczej już na miejscu poprosilbym o wytaliowanie. Wysyłane z mojego GT-S6500 za pomocą Tapatalk 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stormont Napisano 15 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 15 Luty 2015 Przyznać muszę, że zestaw jest bardzo ciepły i służyć będzie raczej przy mocnych mrozach (przypominam, że pierwotnie z zakupionego materiału miał powstać płaszcz). Czyli założysz raz na ruski rok. Ale niech się dobrze nosi, ładne spodnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JD! Napisano 16 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 16 Luty 2015 Czyli założysz raz na ruski rok. Ale niech się dobrze nosi, ładne spodnie. Moim zdaniem przesadzasz - żyjemy w kraju w którym bywa jednak zimno, no i każdy odczuwa temp inaczej. Jedni noszą mokasyny bez skarpet do momentu aż temp spadnie poniżej +10C, inni wyciągają puchówkę przy +5C Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 16 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 16 Luty 2015 Na trasie dom-garaż-garaż-praca-garaż-garaż-dom, można faktycznie wytrzymać bez skarpet. Jednak mając na uwadze, że standardem w pomieszczeniach jest temperatura powyżej 20 st., to w takich "zimowych" spodniach może być trudno wytrzymać. Grubą marynarkę uszytą z cięższej wełny w ostateczności można zdjąć w sprzyjających warunkach. Trudno sobie wyobrazić tak "sprzyjające" warunki jeśli chodzi o spodnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Vickson Napisano 17 Luty 2015 Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 17 Luty 2015 Cześć Koźle . Dzięki za komentarz. Chciałem mieć coś oryginalnego w szafie, w czym jednocześnie będę się dobrze czuł. Spodnie z tak wysokim stanem są bardzo wygodne. Dodatkowo bardzo podobają mi się ubrania z tamtej epoki i po prostu chciałbym się tak ubierać. Być może dla niektórych będzie wyglądało to nieco komicznie, ale grunt że będę dobrze się czuł we własnym ubraniu. Pozdrawiam 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 17 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 17 Luty 2015 Gratuluję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Styleman Napisano 17 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 17 Luty 2015 Jak na spodnie szyte na miarę.bardzo źle leżą z tylu,na pewno cześć to wina podciągania szelek,ale widać tez za dużo materiału na biodrach. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vickson Napisano 18 Luty 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 18 Luty 2015 Wyregulowałem trochę szelki i na chwilę obecną wygląda to mniej więcej tak 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Whitesnake Napisano 18 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 18 Luty 2015 Wyregulowałem trochę szelki i na chwilę obecną wygląda to mniej więcej tak Jest dużo lepiej, jak nie te same spodnie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 18 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 18 Luty 2015 Vickson - dla pełnego obrazu wrzuć jeszcze zdjęcie od przodu po zluzowaniu szelek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vickson Napisano 18 Luty 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 18 Luty 2015 proszę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 18 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 18 Luty 2015 Czy opuszczenie spodni na szelkach nie obniżyło też linii kroku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vickson Napisano 18 Luty 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 18 Luty 2015 Różnica jest praktycznie niezauważalna. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
proceleusmatyk Napisano 24 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 24 Luty 2015 Poniżej moje zamówienie igła pan Janusz Kruszewski materiał mechata granatowa bawełna Ariston via Torunianin 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JD! Napisano 27 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 27 Luty 2015 materiał mechata granatowa bawełna Ariston via Torunianin To jakiś sklep czy któryś z użytkowników? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stormont Napisano 28 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 28 Luty 2015 Zdążyłeś te spodnie poplamić, czy to nitki/kreda? I czemu te spodnie się tak zwijają w kolanach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The-Bigwig Napisano 28 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 28 Luty 2015 Myślę, że to lustro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi