Vickson Opublikowano 15 Lutego 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2015 Dzięki za komentarz. Kamizelka posiada z tyłu taśmę regulująca, z której zapomniałem skorzystać. Przy przymiarce u krawca wyglądało to znacznie lepiej. Inaczej już na miejscu poprosilbym o wytaliowanie. Wysyłane z mojego GT-S6500 za pomocą Tapatalk 2 Cytuj
Stormont Opublikowano 15 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2015 Przyznać muszę, że zestaw jest bardzo ciepły i służyć będzie raczej przy mocnych mrozach (przypominam, że pierwotnie z zakupionego materiału miał powstać płaszcz). Czyli założysz raz na ruski rok. Ale niech się dobrze nosi, ładne spodnie. Cytuj
JD! Opublikowano 16 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2015 Czyli założysz raz na ruski rok. Ale niech się dobrze nosi, ładne spodnie. Moim zdaniem przesadzasz - żyjemy w kraju w którym bywa jednak zimno, no i każdy odczuwa temp inaczej. Jedni noszą mokasyny bez skarpet do momentu aż temp spadnie poniżej +10C, inni wyciągają puchówkę przy +5C Cytuj
Hargin Opublikowano 16 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2015 Na trasie dom-garaż-garaż-praca-garaż-garaż-dom, można faktycznie wytrzymać bez skarpet. Jednak mając na uwadze, że standardem w pomieszczeniach jest temperatura powyżej 20 st., to w takich "zimowych" spodniach może być trudno wytrzymać. Grubą marynarkę uszytą z cięższej wełny w ostateczności można zdjąć w sprzyjających warunkach. Trudno sobie wyobrazić tak "sprzyjające" warunki jeśli chodzi o spodnie Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Vickson Opublikowano 17 Lutego 2015 Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2015 Cześć Koźle . Dzięki za komentarz. Chciałem mieć coś oryginalnego w szafie, w czym jednocześnie będę się dobrze czuł. Spodnie z tak wysokim stanem są bardzo wygodne. Dodatkowo bardzo podobają mi się ubrania z tamtej epoki i po prostu chciałbym się tak ubierać. Być może dla niektórych będzie wyglądało to nieco komicznie, ale grunt że będę dobrze się czuł we własnym ubraniu. Pozdrawiam 12 Cytuj
Styleman Opublikowano 17 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2015 Jak na spodnie szyte na miarę.bardzo źle leżą z tylu,na pewno cześć to wina podciągania szelek,ale widać tez za dużo materiału na biodrach. 1 Cytuj
Vickson Opublikowano 18 Lutego 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2015 Wyregulowałem trochę szelki i na chwilę obecną wygląda to mniej więcej tak 1 Cytuj
Whitesnake Opublikowano 18 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2015 Wyregulowałem trochę szelki i na chwilę obecną wygląda to mniej więcej tak Jest dużo lepiej, jak nie te same spodnie. 1 Cytuj
Hargin Opublikowano 18 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2015 Vickson - dla pełnego obrazu wrzuć jeszcze zdjęcie od przodu po zluzowaniu szelek. Cytuj
Hargin Opublikowano 18 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2015 Czy opuszczenie spodni na szelkach nie obniżyło też linii kroku? Cytuj
Vickson Opublikowano 18 Lutego 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2015 Różnica jest praktycznie niezauważalna. 1 Cytuj
proceleusmatyk Opublikowano 24 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2015 Poniżej moje zamówienie igła pan Janusz Kruszewski materiał mechata granatowa bawełna Ariston via Torunianin 8 Cytuj
JD! Opublikowano 27 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2015 materiał mechata granatowa bawełna Ariston via Torunianin To jakiś sklep czy któryś z użytkowników? Cytuj
Stormont Opublikowano 28 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2015 Zdążyłeś te spodnie poplamić, czy to nitki/kreda? I czemu te spodnie się tak zwijają w kolanach? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi