Beere Napisano 3 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 3 Luty 2014 Ktoś wyżej wrzucił Casha. Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dr Kilroy Napisano 3 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 3 Luty 2014 Świetna Dziewiąta Symfonia Mahlera - nie dla mało wytrzymałych, ale warto! http://www.youtube.com/watch?v=3C6TN6vP5h0 Pozdrawiam, Dr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ingvar Napisano 4 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 4 Luty 2014 Odkryłem dopiero ten wspaniały serial i ścieżka dźwiękowa zachwyciła mnie niemalże tak mocno jak stroje bohaterów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dr Kilroy Napisano 6 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 6 Luty 2014 Pozdrawiam, Dr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olli Napisano 7 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 7 Luty 2014 https://soundcloud.com/archiveofficial/axiom Moim zdaniem, jeden z ciekawszych zespołów ostatnich lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Papryk Napisano 8 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 8 Luty 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dr Kilroy Napisano 9 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 9 Luty 2014 http://www.youtube.com/watch?v=1Y1O-BcZQwY Pozdrawiam, Dr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dr Kilroy Napisano 9 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 9 Luty 2014 Mała zmiana klimatu. Pozdrawiam, Dr 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dr Kilroy Napisano 14 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 14 Luty 2014 Pozdrawiam, Dr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiance Napisano 14 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 14 Luty 2014 to ja bardziej w pop-rockowym nurcie Blondie Atomic 1980 p.s. ustawcie głośniki na max Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rosemary Napisano 15 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 15 Luty 2014 Bardzo lubię na winylu tego posłuchać. https://www.youtube.com/watch?v=_iqrfDd2Ywg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Olgierd Napisano 22 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 22 Luty 2014 Coś od facetów dla facetów. Johny Cash w trzech odsłonach z głośnego koncertu w San Quentin (1969 r.): PS jak oglądam (i słucham) tego człowieka z gitarą to zaczynam wyraźnie dostrzegać czym różnią się od niego dzisiejsi grajkowie z gitarą. Mniej więcej tym samym co Cristiano Ronaldo od Erica Cantony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ingvar Napisano 22 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 22 Luty 2014 Tak jak elektroniki i popu nie lubię, tak muzyka tego młodego dżentelmena wyjątkowo mi się podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
B.B. Napisano 22 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 22 Luty 2014 PS jak oglądam (i słucham) tego człowieka z gitarą to zaczynam wyraźnie dostrzegać czym różnią się od niego dzisiejsi grajkowie z gitarą. Mniej więcej tym samym co Cristiano Ronaldo od Erica Cantony Cash to jest jeszcze pikuś, w porównaniu z Dylanem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rosemary Napisano 4 Marzec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 4 Marzec 2014 Darzę wielkim sentymentem te utwory. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Olgierd Napisano 5 Marzec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 5 Marzec 2014 Cash to jest jeszcze pikuś, w porównaniu z Dylanem. Moją recenzję "Co jest grane, Davis?" wprawdzie już wycięto, ale z poprzedniej "Polityki" ("Songi włóczęgi" B. Chacińskiego) dowiedziałem się, że historia opowiedziana przez Coenów nie jest li tylko fikcją. Filmowy Llewyn Davis w rzeczywistości nazywał się Dave Van Ronk i nawet przez jakiś czas był guru dla Dylana. Mnie akurat taki rodzaj muzyki rajcuje tylko nieco więcej niż jakieś disko, ale zawsze warto wiedzieć więcej, bo to wyrabia. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rosemary Napisano 5 Marzec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 5 Marzec 2014 Ja bardzo lubię taki folk i dlatego bracia Coen trafiają do mnie z filmami, ponieważ często można u nich usłyszeć właśnie taką muzykę. Dave Van Ronk, to postać bardzo zapomniana, a nie należy zapominać, że sam Bob Dylan się nim inspirował. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
prw Napisano 5 Marzec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 5 Marzec 2014 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Olgierd Napisano 6 Marzec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 6 Marzec 2014 A teraz coś z całkiem innej beczki.... "eleganciki" z Madness i "Our House" 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Olgierd Napisano 7 Marzec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 7 Marzec 2014 No to teraz kawałek najnowszego filmu Coenów ("Please Mr. Kennedy" w wykonaniu m.in. Oscara Isaaca i Justina Timberlake): W sumie można się uśmiać (to na pewno najweselsza piosenka z całego filmu). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
prw Napisano 8 Marzec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 8 Marzec 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rosemary Napisano 13 Marzec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 13 Marzec 2014 Jeden z najprzyjemniejszych głosów. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciejj Napisano 22 Marzec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 22 Marzec 2014 Zna ktoś prawdziwy tytuł i wykonawcę tej świetnej kompozycji ? W komentarzach piszą, że to Midnight in Moscow, lecz słuchałem tego utworu i to zdecydowanie nie jest to. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tangoup Napisano 22 Marzec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 22 Marzec 2014 Utwór 아주 멀지 않았던 그 날 Autor 이문세 Na przyszłość: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.shazam.android Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ingvar Napisano 22 Marzec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 22 Marzec 2014 http://www.youtube.com/watch?v=lIvZ8g6D6DE Wzięte z Tyrmanda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi