saphir.pl Napisano 11 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 11 Grudzień 2014 Nieśmiało inicjuję osobnym wątkiem, bo mam zamiar temat rozwijać. Mam nadzieję, że nie będzie to nadużycie Miało ruszyć się wcześniej, ale lepiej późno niż wcale W związku z komplikacjami planowana premiera YANKO WMNS to wiosna 2015, ale już teraz udało się zdobyć sample i mamy kilka par na CrashTesty. 13-14.12.2014 (w najbliższą sobotę i niedzielę) Kobiece YANKO będą do obejrzenia live w Stolicy na HUSH WARSAW, gdzie serdecznie zapraszamy! Kilka słabych fotek z ciemnej piwnicy Na ładniejsze ujęcia, trzeba będzie poczekać prawdopodobnie do końca przyszłego tygodnia. Po powrocie z imprezy Paniom, które trafią akurat z rozmiarem i zechcą zakupić jeden z modeli na CrashTesty, a następnie podzielą się z nami opinią zaproponujemy specjalne warunki (atrakcyjne ceny). Cena regularna 1299 PLN. Zainteresowane ofertą Panie (lub Ci brzydcy obok Pań, którzy szukają prezentu, a są w stanie namówić Partnerki do testów ) zapraszam na PRIV. Wszelkie sugestie, wskazówki, komentarze, co do modeli, kolorów i oczekiwanej oferty 2015 mile widziane, bo cały czas nad tym pracujemy. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 11 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 11 Grudzień 2014 cytując moją żonę, Iza_W: 1. przydałaby się większa paleta brązowych odcieni - przede wszystkim ciemniejsze 2. może zielone albo granatowe? 3. monki - (żona się napatrzyła na moje ) 4. możliwe różne tęgości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tkowalcz Napisano 11 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 11 Grudzień 2014 Moja żona marzy o trzewikach w wersji damskiej (nawet się zastanawiała czy nie zamówić męskich, ale jeszcze się nie zdecydowała). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saphir.pl Napisano 11 Grudzień 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 11 Grudzień 2014 Muszę przyznać, że męskich YANKO, a zwłaszcza YANKO 14653 w różnych wersjach kolorystycznych Paniom trochę sprzedaliśmy i zaprawdę wszystkie (Panie) były wniebowzięte To był z resztą dodatkowy dopalacz i motywator dla nas, by przycisnąć temat mocniej jeszcze w tym roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saphir.pl Napisano 12 Grudzień 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 12 Grudzień 2014 Znowu dzień uciekł, więc kilka ujęć nocnych już z Warszawy. Jeżeli macie ochotę zobaczyć YANKO w końcu w świetle dziennym, to chyba prościej będzie jutro lub pojutrze podejść na Stadion Narodowy na HUSH WARSAW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
iwonag Napisano 12 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 12 Grudzień 2014 ja oczekuję na czarne sztyblety i czarne loafersy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
iwonag Napisano 12 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 12 Grudzień 2014 Moja żona marzy o trzewikach w wersji damskiej (nawet się zastanawiała czy nie zamówić męskich, ale jeszcze się nie zdecydowała). zazdroszczę stosownego rozmiaru. Mając 36 mogę o męskich pomarzyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saphir.pl Napisano 17 Grudzień 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 17 Grudzień 2014 Yanko WMNS - fotki z Hush Warsaw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pirat Napisano 17 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 17 Grudzień 2014 a myśleliście o butach z wyższym obcasem? jak np. Wasza konkurencja z Majorki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saphir.pl Napisano 17 Grudzień 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 17 Grudzień 2014 Tak, ale zdecydowaliśmy się zacząć od butów na płaskiej podeszwie. Wyższe obcasy w planach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pirat Napisano 17 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 17 Grudzień 2014 A to poczekam(y) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan Matty Napisano 10 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 10 Styczeń 2015 Witam, moja narzeczona chciałaby się dowiedzieć jaka jest długość i szerokość wkładki w butach damskich Yanko 58439 Cuero w rozmiarze 37 i 38. Dodatkowo czy to jest kopyto dla stopy z wysokim podbiciem czy płaskim? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saphir.pl Napisano 10 Styczeń 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 10 Styczeń 2015 Proszę o e-mail z zapytaniem na adres sklepowy. Wtedy ktoś, kto najwcześniej będzie na magazynie na pewno pomoże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saphir.pl Napisano 19 Styczeń 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 19 Styczeń 2015 Trochę o YANKO WMNS na blogu: http://blog.patine.pl/yanko-wmns/ Foto-opinia jednej z pierwszych polskich użytkowniczek Yanko WMNS ... I fotki ... Zdecydowanie więcej fotek ... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan Janusz Napisano 19 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 19 Styczeń 2015 A czy planowane są bardziej "kobiece" buty? Planowałem żonie zakupić parę Yanko, jednak odzew był taki, że ona nie będzie chodzić w "męskich" butach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saphir.pl Napisano 19 Styczeń 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 19 Styczeń 2015 haha ... no tak Poproś Żonę o konkretne przykłady, a przy planowaniu zamówień rzucę je na stół Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Francis Napisano 21 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 21 Styczeń 2015 Śliczne są te brązowe brogsy ze zdjęć. Nawiązując trochę do Caporegime... Brakuje wykończenia całości lekkim, stereotypowo wręcz kobiecym motywem, który zamieni spotkanie z taką parą butów w namiętny wieloletni romans. Vide fiołkowe wnętrza Barkerów. True story. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paparazzo Napisano 24 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 24 Styczeń 2015 Czy Yanko W 439 występują w wersji do patynowania? Gdybym mógł zrobiłbym z nich czerwone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saphir.pl Napisano 25 Styczeń 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 25 Styczeń 2015 W stałej ofercie nie, ale można złożyć zamówienie indywidualne mailem. Chętnie zlecimy szycie pod taki projekt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan Janusz Napisano 25 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 25 Styczeń 2015 Przykłady: http://www.johnlobbltd.co.uk/catalogue/fullsize_images/Website_shoes_boots/Websiteshoes/Ladiesshoes/Brogueoxfords/brogueoxfordrams.htm Tylko z obcasem analogicznym jak w tym bucie (mniej masywnym): http://www.johnlobbltd.co.uk/catalogue/fullsize_images/Website_shoes_boots/Websiteshoes/Ladiesshoes/2holelaceshoes/brogie2hole.htm Jeżeli realizacja takiego buta jest możliwa na zamówienie, prośba o priv. Ja ze swoim butów jestem zadowolony, próbuję zarazić żonę Yanko-manią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan Matty Napisano 26 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 26 Styczeń 2015 Witam, moja narzeczona, za moją namową, zamówiła niedawno brązowe trzewiki-sztyblety, które widzimy na powyższej fotografii u innej właścicielki tego obuwia. Chcielibyśmy się podzielić z Państwem naszymi uwagami odnośnie tego modelu. Buty niestety musiały zostać zwrócone ze względu na rozmiar, jednak nie wiem czy w przypadku mniejszego pozostałyby u nas na dłużej. Wynika to z konstrukcji obuwia - kopyto jest dosyć obszerne jak na kobiece, drobne stopy. Chodzi o szerokość oraz o przyszwę (wiem, że w zasadzie tutaj przyszwa nie występuje chyba bo but jest tak jakby - jednolity, ale chodzi o miejsce gdzie normalnie ta przyszwa jest w męskich butach za kostkę) tam gdzie znajdują się sznurowadła w trzewikach męskich. W tym miejscu but mało przylega do stopy i szczególnie jest do zauważalne na samym "szczycie" buta, tam gdzie się wsadza stopę - wydaje się, że obwód obuwia w tamtym miejscu (czyli nieco powyżej ścięgna achillesa, nie wiem czy to już łydka czy nie, chodzi o miejsce na samym dole łydki kiedy noga jest w bucie) jest za duży, przez but sprawa wrażenie buciora, mimo, że buciorem absolutnie nie jest. Sam kształt, zdobienia, kolor, wykonanie - fantastyczne, na próżno szukać takich płaskich butów w sklepach jakichkolwiek, może scarosso idzie w podobną estetykę. Nasze wnioski sprowadzają się do tego, że obuwie dobrze wygląda na stopach kobiet o wzroście średnim (165-170cm), a szczególnie dobrze u kobiet wysokich powyżej 170cm. U kobiet poniżej 165 but, z racji opisanych wyżej rzeczy, nie wygląda na delikatny, drobny. U wysokiej właścicielki ten efekt zniknie. Pozdrawiam(y). =) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saphir.pl Napisano 26 Styczeń 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 26 Styczeń 2015 Przykłady: http://www.johnlobbltd.co.uk/catalogue/fullsize_images/Website_shoes_boots/Websiteshoes/Ladiesshoes/Brogueoxfords/brogueoxfordrams.htm Tylko z obcasem analogicznym jak w tym bucie (mniej masywnym): http://www.johnlobbltd.co.uk/catalogue/fullsize_images/Website_shoes_boots/Websiteshoes/Ladiesshoes/2holelaceshoes/brogie2hole.htm Jeżeli realizacja takiego buta jest możliwa na zamówienie, prośba o priv. Ja ze swoim butów jestem zadowolony, próbuję zarazić żonę Yanko-manią Odnotowane. Przy najbliższej okazji wybadamy co da się zrobić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paparazzo Napisano 1 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 1 Luty 2015 (...) kopyto jest dosyć obszerne jak na kobiece, drobne stopy. (...) W tym miejscu but mało przylega do stopy i szczególnie jest do zauważalne na samym "szczycie" buta, tam gdzie się wsadza stopę - wydaje się, że obwód obuwia w tamtym miejscu (czyli nieco powyżej ścięgna achillesa, nie wiem czy to już łydka czy nie, chodzi o miejsce na samym dole łydki kiedy noga jest w bucie) jest za duży, przez but sprawa wrażenie buciora, mimo, że buciorem absolutnie nie jest. (...) Niedobrze, bardzo niedobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciato Napisano 15 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 15 Luty 2015 Propozycje od Carminy: 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan Janusz Napisano 2 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 2 Kwiecień 2015 Coś się udało ustalić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi