eye_lip Napisano 21 Grudzień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 21 Grudzień 2017 Dzień dobry, krótko i na temat: nie zlecaliśmy i nie zlecamy działań z obszaru marketingu szeptanego. Sami też nie korzystamy z takich narzędzi marketingowych. Kłamstwo ma krótkie nogi. Trzy screeny z uzytkownikow kont reklamowych agencji których zadaniem jest linkowanie marek na forum kmziz.Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zimmermann Napisano 21 Grudzień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 21 Grudzień 2017 Dzień dobry, krótko i na temat: nie zlecaliśmy i nie zlecamy działań z obszaru marketingu szeptanego. Sami też nie korzystamy z takich narzędzi marketingowych. Od razu widać na wpisach tutaj, na wyżej wymienionym blogu i na screenach które przesłał[mention=39]eye_lip[/mention] że to marketing szeptany, w dodatku kiepski. Jestem ciekawy czy przyznacie się do kłamstwa. Wysłane z mojego MotoG3 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan Janusz Napisano 21 Grudzień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 21 Grudzień 2017 1 godzinę temu, Pawel_S napisał: Od razu widać na wpisach tutaj, na wyżej wymienionym blogu i na screenach które przesłał[mention=39]eye_lip[/mention] że to marketing szeptany, w dodatku kiepski. Jestem ciekawy czy przyznacie się do kłamstwa. Pierwsza zasada korpo-aikido - jak Cię złapią za rękę - mów, że nie Twoja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
figo Napisano 21 Grudzień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 21 Grudzień 2017 Pozwolę sobie stanąć w częściowej obronie Lancerto. Sam zajmuję się SEM i uwierzcie mi - Lancerto nie musi wiedzieć o tym, że ma szeptankę. I to, co linkujecie to nie WoMM tylko de facto pozycjonowanie. O WoMM mówilibyśmy, gdyby zamiast linków pojawiały się nazwy produktów. A tu, każdorazowo pojawia się odnośnik do Lancerto. Najpewniej Lancerto ma wykupioną usługę SEO i agencja podzleca takie właśnie działania. Agencje nie muszą "spowiadać" się czy dany link jest ich rzecz jasna.Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 21 Grudzień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 21 Grudzień 2017 Szczerze? Wszystko jedno czy jest to pozycjonowanie czy marketing, jako konsument trzymam się z daleka firm które reklamują/pozycjonują się na forach specjalistycznych poprzez idiotyczne posty pisane przez konta fejkowych użytkowników . 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zimmermann Napisano 21 Grudzień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 21 Grudzień 2017 Właśnie naszła mnie podobna refleksja, że może to inwencja twórcza agencji reklamowej a samo Lancerto o tym nie wie - z drugiej strony myślę że osoby @LANCERTO w takiej sytuacji najpierw powinni to sprawdzić w agencji, a później pisać deklaracje jak wyżej. Dla mnie z deklaracji: Dzień dobry, krótko i na temat: nie zlecaliśmy i nie zlecamy działań z obszaru marketingu szeptanego. Sami też nie korzystamy z takich narzędzi marketingowych. jasno wynika, że ani oni sami, ani agencje z których usług korzystają (jeżeli korzystają) nie stosują marketingu szeptanego, co stoi w sprzeczności z rzeczywistością.Wysłane z mojego MotoG3 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
flozbi Napisano 5 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 5 Styczeń 2018 Jak długo ostatnio czekacie na dostawę od CT? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sigmund Napisano 27 Maj 2018 Zgłoszenie Share Napisano 27 Maj 2018 W dniu 5.01.2018 o 07:38, flozbi napisał: Jak długo ostatnio czekacie na dostawę od CT? 10-14 dni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcelli Napisano 27 Maj 2018 Zgłoszenie Share Napisano 27 Maj 2018 Teraz do Polski wysyłają tylko w ekspresie: 2-3 dni robocze. Cena b. wysoka - 80 pln. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Harth Napisano 28 Maj 2018 Zgłoszenie Share Napisano 28 Maj 2018 W piątek zamawiałem u nich spodnie. Wysyłka zwykła 44 zł express chyba 89. Ale kiedy przyjdą jeszcze nie wiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi