figo Opublikowano 21 Grudnia 2017 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2017 Pozwolę sobie stanąć w częściowej obronie Lancerto. Sam zajmuję się SEM i uwierzcie mi - Lancerto nie musi wiedzieć o tym, że ma szeptankę. I to, co linkujecie to nie WoMM tylko de facto pozycjonowanie. O WoMM mówilibyśmy, gdyby zamiast linków pojawiały się nazwy produktów. A tu, każdorazowo pojawia się odnośnik do Lancerto. Najpewniej Lancerto ma wykupioną usługę SEO i agencja podzleca takie właśnie działania. Agencje nie muszą "spowiadać" się czy dany link jest ich rzecz jasna.Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj
eye_lip Opublikowano 21 Grudnia 2017 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2017 Szczerze? Wszystko jedno czy jest to pozycjonowanie czy marketing, jako konsument trzymam się z daleka firm które reklamują/pozycjonują się na forach specjalistycznych poprzez idiotyczne posty pisane przez konta fejkowych użytkowników . 1 2 Cytuj
zimmermann Opublikowano 21 Grudnia 2017 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2017 Właśnie naszła mnie podobna refleksja, że może to inwencja twórcza agencji reklamowej a samo Lancerto o tym nie wie - z drugiej strony myślę że osoby @LANCERTO w takiej sytuacji najpierw powinni to sprawdzić w agencji, a później pisać deklaracje jak wyżej. Dla mnie z deklaracji: Dzień dobry, krótko i na temat: nie zlecaliśmy i nie zlecamy działań z obszaru marketingu szeptanego. Sami też nie korzystamy z takich narzędzi marketingowych. jasno wynika, że ani oni sami, ani agencje z których usług korzystają (jeżeli korzystają) nie stosują marketingu szeptanego, co stoi w sprzeczności z rzeczywistością.Wysłane z mojego MotoG3 przy użyciu Tapatalka Cytuj
flozbi Opublikowano 5 Stycznia 2018 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2018 Jak długo ostatnio czekacie na dostawę od CT? Cytuj
Sigmund Opublikowano 27 Maja 2018 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2018 W dniu 5.01.2018 o 07:38, flozbi napisał: Jak długo ostatnio czekacie na dostawę od CT? 10-14 dni. Cytuj
Marcelli Opublikowano 27 Maja 2018 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2018 Teraz do Polski wysyłają tylko w ekspresie: 2-3 dni robocze. Cena b. wysoka - 80 pln. Cytuj
Harth Opublikowano 28 Maja 2018 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2018 W piątek zamawiałem u nich spodnie. Wysyłka zwykła 44 zł express chyba 89. Ale kiedy przyjdą jeszcze nie wiem. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi