hrypa Napisano 28 Sierpień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 28 Sierpień 2020 Nie mam żadnego doświadczenia z butami AS. W Yanko noszę rozmiar 9 na kopytach G. Które kopyta AS będą odpowiednikami szerokości G? Wysłane z mojego Redmi Note 5 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Żorż Ponimirski Napisano 28 Sierpień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 28 Sierpień 2020 @hrypa - kopyto 87 w rozmiarze 9.5UK. Najwęższe są 99 i 109 i tych bym na Twoim miejscu unikał. Czasem są modyfikacje 104 i 106 nazwane EE i one też mogą pasować ale nie wiem czy w tym samym rozmiarze czy +0.5. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bratdominik Napisano 28 Sierpień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 28 Sierpień 2020 @hrypa 7wk jest bardzo obszerne. 3050 też.@Żorż Ponimirski mam buty na EE i są węższe od F. Sent from my MI MAX using Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ws22 Napisano 28 Sierpień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 28 Sierpień 2020 @whsn - chukka zajęte, "Pan tu nie stał" Wiem, widziałem. Będę cierpliwie czekał w kolejce. Czy rozmiar 9,5 z tabelki na kopycie EX99 będzie odpowiadał rozmiarowi 9UK? Jeśli tak, chciałbym prosić o sprawdzenie: 20192-23 - CHOC SUEDE CHELSEA BOOT - 99EX - 9UK Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
m_wujek Napisano 28 Sierpień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 28 Sierpień 2020 Ciekaw ich jestem, bo na zdjęciach są i gładkie i z fakturą jakąś Sent from my SM-A750FN using Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bratdominik Napisano 28 Sierpień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 28 Sierpień 2020 @whsn - chukka zajęte, "Pan tu nie stał" Wg mnie te radwelle to na liście 2.gatunkowców chyba największy hit tej edycji. Daaawno ich nie było. Sent from my MI MAX using Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Żorż Ponimirski Napisano 28 Sierpień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 28 Sierpień 2020 Wg mnie największy hit, omijany od kilku edycji to czarne apron derby Keble dla F&S. Standard powyżej linii exclusive, mam oksfordy z tej samej kolekcji. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bratdominik Napisano 29 Sierpień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 29 Sierpień 2020 Wykonanie tak. Zastosowanie, no nie wiem. Nie każdy lubi czarny. Sam nad nimi długo myślałem, ale raz że kolor, dwa że kopyto, właściwie nieznane. Fabryka mówi, że dłuższe od 99f, ale też bardziej opięte. W sumie taki strzał w ciemno jeśli już kupować. Myślę, że radwelle jednak zastosowaniem wygrywają, a w tej skórze jeszcze to w ogóle. Sent from my MI MAX using Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
m_wujek Napisano 29 Sierpień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 29 Sierpień 2020 Keble trafiły na listę. Gdyby były brązowe brałbym bez zastanowienia, a tak zobaczę jaka wada. Radwell, jeśli się Żorż nie zdecyduje, raczej wezmę, chyba że wada byłaby bardzo widoczna.Sent from my SM-A750FN using Tapatalk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bratdominik Napisano 29 Sierpień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 29 Sierpień 2020 Śmiem twierdzić, że Żorż nie wypuści z rąk tej okazji jeśli wady nie będą nadmierne. Może za mocno wbita pieczątka znowu? Sent from my MI MAX using Tapatalk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
m_wujek Napisano 29 Sierpień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 29 Sierpień 2020 To 9, na pewno za małe będą. Sent from my SM-A750FN using Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bratdominik Napisano 29 Sierpień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 29 Sierpień 2020 @m_wujek Żorż nosi oksfordy na 109 w 9F, więc myślę że na chukka na 724 też się skusi Sent from my MI MAX using Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Żorż Ponimirski Napisano 29 Sierpień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 29 Sierpień 2020 Ależ się stałem celebrytą Sargentowym Nie dzielmy skóry na niedźwiedziu z tymi Radwellami, bo mogą być paskudne. Skądinąd ( @bratdominik ) natomiast wiem, że zarówno kopyta 724 jak i kopyto od modelu Keble dla F&S powinny na mnie pasować true to size. W huntach na 109F 9UK mam jakieś 50+ wyjść i żyję. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mapsajm Napisano 29 Sierpień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 29 Sierpień 2020 Chciałbym tylko prosić o uściślenie kwestii rozmiarów z tabeli. W poprzednich edycjach rozmiary były US i chcąc UK9.5 lub UK10 musiałem szukać w 10.5 i 11 w tabelce. Czy obecnie rozmiary są już UK, czy po staremu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal911 Napisano 1 Wrzesień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 1 Wrzesień 2020 @fan_dobrego_buta Jeśli istnieje jeszcze taka możliwość proszę o sprawdzenie wady 20034-13 Holburn Suede Double Monk 99ex w rozmiarze 8 jeśli to jest rozmiarówka US Dziekuje i pozdrawiam Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hrypa Napisano 2 Wrzesień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 2 Wrzesień 2020 Proszę o sprawdzenie: 20709 - 2 100029132 SHOE PEAL PRF CAP CGNC 87 F Leather w rozmiarze 9.5 UK /10.5 US. Dzięki i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bratdominik Napisano 3 Wrzesień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 3 Wrzesień 2020 Nie wiem jak Wy, ale ja już przebieram nogami oczekując na publikację ASowych zdjęć i opisów przez @fan_dobrego_buta Sent from my MI MAX using Tapatalk 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fan_dobrego_buta Napisano 4 Wrzesień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 4 Wrzesień 2020 Dopiero 30 min temu otrzymałem listę i zdjęcia. Nie są to wszystkie buty. Ponadto nie dosyłałem zapytań, które otrzymałem po 28.08, gdyż nie chciałem robić zamieszania. Jak otrzymamy wszystkie opisy i zdjęcia, to dopytam o pozostałe modele. W pliku Excel znajdują się opisy wad oraz ceny (tym razem każda para była wyceniana indywidualnie. Brakujące ceny i pisy zostaną dosłane w przyszłym tygodniu). Zakładam, że buty podkreślone na czerwono wymagają omówienia i będę dzwonił do AS we wtorek w tej sprawie. MD 1st check list 270820v1.xlsx 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fan_dobrego_buta Napisano 4 Wrzesień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 4 Wrzesień 2020 Zdjęcia mają na celu pokazać wadę. Proszę sprawdzać nr buta i rozmiar w opisie zdjęcia i porównać do opisu wady z excela Aby zobaczyć opis zdjęcia należy je ściągnąć na swój komputer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fan_dobrego_buta Napisano 4 Wrzesień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 4 Wrzesień 2020 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawcio Napisano 4 Wrzesień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 4 Wrzesień 2020 Czy ktoś może wie co kryje się pod , ,,THROAT ISSUE - TEAR” ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fan_dobrego_buta Napisano 4 Wrzesień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 4 Wrzesień 2020 TAK. Te buty mają przeszyty język i istnieje ryzyko, że jak będziesz wkładał buta na siłę, to możesz go naderwać. Był tylko jeden taki przypadek w sprzedaży detalicznej, jednak AS wycofało całą partię. A tak buty są idealne. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Żorż Ponimirski Napisano 4 Wrzesień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 4 Wrzesień 2020 @fan_dobrego_buta Podobają mi się Moore w 9.5UK z growth mark i wstępnie je rezerwuję, ale poczekam na zdjęcie Radwelli, bo na ten parze bardziej mi zależy, a pewnie dwóch nie wezmę. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arturlep Napisano 4 Wrzesień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 4 Wrzesień 2020 ściągając zdjęcie na kompa nie widzę nigdzie w opisie nr buta, domyślam się że to będę te 8UK BROMPTON WALNUT GRAIN CHUKKA BOOT ??? co z nimi jest nie tak?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fan_dobrego_buta Napisano 4 Wrzesień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 4 Wrzesień 2020 na pierwszym zdjęciu pokazana jest wada. I to jest 20023-130 6½ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi