bratdominik Napisano 14 Grudzień 2022 Zgłoszenie Share Napisano 14 Grudzień 2022 Sprowadzam z UK towary bez cła na podstawie preferencyjnych reguł pochodzenia. Tu link do przepisów, ze strony brytyjskiej ale opisuje stan na koniec listopada tego roku dla ruchu towarów w obie strony UK-EUhttps://www.gov.uk/guidance/claiming-preferential-rates-of-duty-between-the-uk-and-eu#:~:text=If%20your%20goods%20originate%20in,be%20free%20of%20Customs%20Duty.Chętnie się dokształcę jeśli jest coś o czym nie wiem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
papiez_ Napisano 31 Marzec 2023 Zgłoszenie Share Napisano 31 Marzec 2023 Jakie macie doświadczenia z kopytem 87F? Zastanawiam się czy zejście o pół rozmiaru w dół względem np. Cheaney'a jest rozsądne i buty nie okażą się za krótkie. O ile 9Uk na kopycie 175 są idealne, patine/yanko wybieram 8.5UK tak obawiam się że 8,5UK w przypadku 87F może być na styk dla stopy 28cm. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bratdominik Napisano 25 Lipiec 2023 Zgłoszenie Share Napisano 25 Lipiec 2023 Jakie macie doświadczenia z kopytem 87F? Zastanawiam się czy zejście o pół rozmiaru w dół względem np. Cheaney'a jest rozsądne i buty nie okażą się za krótkie. O ile 9Uk na kopycie 175 są idealne, patine/yanko wybieram 8.5UK tak obawiam się że 8,5UK w przypadku 87F może być na styk dla stopy 28cm. Późno ale odpisuję, może pomoże. Generalnie 87f noszę w 7F (trzewiki) i jeszcze +ciepła wkładka, a trzewiki Cheaney Richmond mam w 7,5F na kopycie 125 i nie poszedłbym niżej. Patine wybieram oksfordy w G o pół rozmiaru mniejsze a te w swojej 7F są mocniej opięte w trzewikach Harold niż Cambridge PSS w 7F. Yanko 915 7F u mnie w wholecut, longwings 6,5 tylko w G. Wysłane z mojego Redmi Note 9 Pro przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fan_dobrego_buta Napisano 20 Sierpień 2023 Zgłoszenie Share Napisano 20 Sierpień 2023 A fine par of shoes https://www.afinepairofshoes.co.uk/collections/sale-price-desc?page=2 ma w wyprzedaży kilka ciekawych modeli butów od 170 gbp do 215 gbp. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi