lupin Napisano 15 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 15 Grudzień 2015 Ja już się ze trzy razy zgłaszałem, widać nie mam wiarygodności społecznej;-) Nie żywię urazy:-) może to po prostu zwykła ludzka niepamięć w końcu Prezes też może być przepracowany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waski Napisano 16 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 16 Grudzień 2015 Przypominam, że to wątek poświęcony konkursom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiance Napisano 16 Grudzień 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 16 Grudzień 2015 Ja już się ze trzy razy zgłaszałem, widać nie mam wiarygodności społecznej;-) Nie żywię urazy:-) Twoje zgłoszenie nie jest zapomniane, czeka na styczniowy konkurs forumowych kaletników. To będzie całkiem nowa formuła 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiance Napisano 10 Styczeń 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 10 Styczeń 2016 Koledzy, niebawem kolejny konkurs (ale jeszcze nie ten kaletniczy), pozostańcie w gotowości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiance Napisano 19 Marzec 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 19 Marzec 2016 Koleżanki & Koledzy, konkurs kaletniczy za nami. Do wakacji - okresu kiedy nie robimy konkursów - mamy jeszcze 3 miesiące. Na pewno jakieś konkursy się odbędą, pomyślimy o wątku "kulinarnym" Pewniakiem jest konkurs SHOEPASSION, firma złożyła deklarację co do 1 konkursu rocznie a że w zeszłym roku nam temat umknął to na pewno w tym się powiedzie - koordynatorem przedsięwzięcia jest nasz admin Roland. pozdrawiam Damian 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Machiavelli Napisano 19 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 19 Marzec 2016 Chętnie wezmę udział w konkursie kulinarnym. Może tak połączyć gastronomię z elegancją? Porzekadło mówi, że "jemy również oczami", więc konkurs na eleganckie danie, które zachwyca nie tylko smakiem, ale i artystyczną formą, byłby wielce kuszący. Na zachętę: 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiance Napisano 20 Czerwiec 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 20 Czerwiec 2016 W tym tygodniu powinien wystartować przedwakacyjny konkurs - obserwujcie forum 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiance Napisano 6 Wrzesień 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 6 Wrzesień 2016 drodzy forumowicze - powoli wychodzimy z wakacyjnego rozprężenia, życie forum powinno przyspieszyć w nadchodzących miesiącach. Prawdopodobnie powrócimy do konkursów, niekoniecznie tylko z uwagi, że kilka firm nam zalega W tzw. międzyczasie proszę o uwagi które moglibyśmy wykorzystać przy planowaniu kolejnych scenariuszy konkursowych. pozdrawiam Damian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. lubo69 Napisano 6 Wrzesień 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 6 Wrzesień 2016 Ja chciałbym zaproponować, żeby domyślnym scenariuszem konkursowym nie były stylizacje, a jeśli już to raczej własne (selfies), nie zaś sklejki z internetu. Ja rozumiem że chodzi o udział i dozgonną sławę a nie o nagrodę;-), ale nierzadko mieliśmy do czynienia z naprawdę atrakcyjnymi i wartościowymi nagrodami głównymi, niech zatem uczestnicy trochę się napracują. Nie dezawuuję niczyjego wysiłku, ale zestawienie kilku jotpegów z sieci w jeden obrazek naprawdę gra w innej lidze niż ubranie się w przemyślany i odprasowany strój, znalezienie stosownej scenografii, nakręcenie i zmontowanie filmu ze ścieżką dźwiękową i napisami. 17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KIERMAN Napisano 6 Wrzesień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 6 Wrzesień 2016 Zgadzam się z przedmówcą; wydaje mi się, że czasami trudne pytanie konkursowe jest atrakcyjniejsze niż kolejny konkurs z cyklu 'stylizacja'. Jak dla mnie jedną z lepszych do tej pory form konkursowych była krzyżówka z nagrodami ze skóry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dark Napisano 6 Wrzesień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 6 Wrzesień 2016 Absolutnie zgadzam się z KIERMANem! Ponadto te wszystkie stylizacje w wersji kolaże, filmiki etc. siłą rzeczy premiują uczestników bardziej biegłych w kwestiach grafiki komputerowej etc. a pasowałoby jednak, żeby kryterium głównym i w miarę możności jedynym, było, że tak to ujmę, szeroko rozumiane ogarnięcie się w tematach tyczących klasycznej męskiej elegancji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wodzu Napisano 7 Wrzesień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 7 Wrzesień 2016 Blogerzy modowi stworzyli swego rodzaju "modę" na te jpg-owe zlepki, potem zaczęli tworzyć konkursy dla czytelników, w których tak naprawdę chodziło o to, kto stworzy piękniejszy (w domyśle - możliwie najbardziej zgodny z gustem autora) jpg-owy zlepek i tak to się potoczyło. Forum aspiruje do walki z bylejakością i chodzeniem na skróty, bo gromadzi osoby o różnym stopniu wtajemniczenia, warto to wykorzystać. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
c.horst Napisano 18 Wrzesień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 18 Wrzesień 2016 krzyżówka była ok - premiuje faktyczną wiedze w materię forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomHagen Napisano 28 Listopad 2016 Zgłoszenie Share Napisano 28 Listopad 2016 To może w ogóle "matura z elegancji" ? Na kilku festiwalach piwa rzemieślniczego (poza warszawskim) była "matura piwna", trochę zabawna, trochę wymagająca... Na pewno wymagająca w przygotowaniu i w sprawdzeniu (o ile nie ma wyłącznie pytań a,b,c,d)... Na koniec każdy dostawałby dyplom z oceną na pamiątkę. :] BTW, czy ktoś obeznany w tematyce mógłby mi na priv napisać jak robi takie "zlepki"? Ja niestety z programów innych niż te w MS Office to znam się tylko na obsłudze BeerSmitha ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi