damiance Posted April 3, 2014 Report Posted April 3, 2014 Koledzy, niebawem przyjdzie Wam zmierzyć się z kolejnym wyzwaniem konkursowym. Tymczasem, chciałbym zapytać - biorąc pod uwagę nasze dotychczasowe doświadczenia - jaka forma konkursu jest dla Was najciekawsza i dlaczego? pozdrawiam, Damian Quote
Luca Posted April 3, 2014 Report Posted April 3, 2014 Nie mam tutaj zbyt dużego stażu ale dla mnie przykładowo najciekawsza byłaby w formie zabawy, sprawdzająca umiejętności jednocześnie ucząc i kształcąc. Quote
Koval Posted April 3, 2014 Report Posted April 3, 2014 ... jednocześnie ucząc i kształcąc. A to nie to samo? Quote
Luca Posted April 3, 2014 Report Posted April 3, 2014 Ucząc jak to ,,zrobić" a ,,kształcąc" w kwestii szeroko zwanej elegancją i wszystkiego z tym pochodnych. No więc chyba nie to samo 1 Quote
Pan Matty Posted April 5, 2014 Report Posted April 5, 2014 Taka, w której możemy coś wykonać samodzielnie lub z pomocą drugiej osoby, w której liczy się przede wszystkim kreatywność i wyobraźnia, a końcowy efekt, czyli nasze dzieło (projekt, fotografia) zaskakuje nas samych Quote
damiance Posted April 5, 2014 Author Report Posted April 5, 2014 no to niedługo będzie bardzo kreatywnie i będzie o co powalczyć .. ... odwiedzajcie forum w przyszłym tygodniu. Quote
Avrellius Posted April 5, 2014 Report Posted April 5, 2014 Moim zdaniem konkurs powinien być tak zorganizowany, aby osoby wkraczające w temat klasycznej męskiej elegancji, mogły jednocześnie sprawdzić swoją dotychczasową wiedzę i nauczyć się nowych, ciekawych rzeczy. Quote
Pan Matty Posted April 6, 2014 Report Posted April 6, 2014 Nie mam tutaj zbyt dużego stażu ale dla mnie przykładowo najciekawsza byłaby w formie zabawy, sprawdzająca umiejętności jednocześnie ucząc i kształcąc. Moim zdaniem konkurs powinien być tak zorganizowany, aby osoby wkraczające w temat klasycznej męskiej elegancji, mogły jednocześnie sprawdzić swoją dotychczasową wiedzę i nauczyć się nowych, ciekawych rzeczy. Chyba konkursy polegają na tym, aby pokazać, ile już potrafimy i ewentualnie "dalsze kształcenie" wynika z tego, że popatrzymy na zwycięzców i stwierdzimy: "No tak, w tym i w tym jest lepszy, tutaj i tutaj zrobił to lepiej ode mnie". Osobiście nie cierpię konkursów a'la quiz wiedzy, kojarzy mi się to z zabawą dla dzieci z podstawówki a nie wyzwaniem dla dorosłych ludzi. 1 Quote
damiance Posted June 16, 2014 Author Report Posted June 16, 2014 niebawem wystartujemy z nowym konkursem na forum. Zachęcam do śledzenia subforum konkursowego. Konkurs będzie wymagać kreatywności w zaprojektowaniu ..... ze wskazanych przez sponsora konkursu .......... . Takie są wstępne ustalenia pozdrawiam D Quote
damiance Posted July 23, 2014 Author Report Posted July 23, 2014 kolejny konkurs będzie chyba z projektowania / przedstawienia zdolności twórczych a nie wiedzy ... 2 Quote
damiance Posted May 8, 2015 Author Report Posted May 8, 2015 czas odświeżyć subforum konkursowe - słyszałem, że to kwestia godzin Quote
damiance Posted June 12, 2015 Author Report Posted June 12, 2015 Koledzy, szykujcie się na szybki konkurs w którym można wygrać buty. (poziom ufności dla powyższego stwierdzenia p=99%) 3 Quote
damiance Posted October 12, 2015 Author Report Posted October 12, 2015 Nie chcę się powtarzać, ale już p-o-w-o-l-i ..... możecie się szykować ! Quote
damiance Posted October 12, 2015 Author Report Posted October 12, 2015 EDIT: przy okazji - poszukujemy Panią / Pana do roli członka jury, to świetna fucha, nie można brać udziału w konkursie Quote
damiance Posted October 13, 2015 Author Report Posted October 13, 2015 dzięki Arsenie, na PW zgłosili się jeszcze Koledzy Hargin i Paparazzo - Wam również dziękuję za zgłoszenie do tej deficytowej funkcji . Mamy zaplanowane 2 konkursy, pierwszy powinien wystartować jutro (z Kolegą Harginem w składzie jury) a następny w listopadzie. Inni ochotnicy, na krótką ławkę rezerwowych jurorów, są mile widziani! pozdrawiam Damian Quote
lubo69 Posted October 13, 2015 Report Posted October 13, 2015 W Żyri i ja mógłbym, ale w listopadzie. 1 Quote
damiance Posted October 14, 2015 Author Report Posted October 14, 2015 dzięki - zostałeś dopisany Quote
Skalpel Posted October 15, 2015 Report Posted October 15, 2015 Czy jest przewidziany jakiś wieczorek integracyjny dla członków jury? Jeżeli tak to ja też, chce 1 Quote
damiance Posted November 11, 2015 Author Report Posted November 11, 2015 Koledzy Skalpel i Arsen niebawem zostaną "wykorzystani" w nadchodzących konkursach - poszukujemy kolejnych chętnych, bo mamy plany konkursowe sięgające już 2016 roku Quote
Krzysiek_W Posted November 11, 2015 Report Posted November 11, 2015 Koledzy Skalpel i Arsen niebawem zostaną "wykorzystani" w nadchodzących konkursach - poszukujemy kolejnych chętnych, bo mamy plany konkursowe sięgające już 2016 roku Jeśli jestem godzien, chętnie dołączę do tego szacownego grona kolegów 2 Quote
damiance Posted November 11, 2015 Author Report Posted November 11, 2015 dziękuję, zostałeś dołączony - pozostałych laureatów poprzednich konkursów również zapraszam Quote
damiance Posted December 14, 2015 Author Report Posted December 14, 2015 Jutro wystartuje ostatni w tym roku konkurs. poszukujemy jurorów do kolejnych konkursów startujących w styczniu (chętne osoby zapraszam na PW) Quote
lubo69 Posted December 15, 2015 Report Posted December 15, 2015 Ja już się ze trzy razy zgłaszałem, widać nie mam wiarygodności społecznej;-) Nie żywię urazy:-) Quote
Recommended Posts