Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja już się ze trzy razy zgłaszałem, widać nie mam wiarygodności społecznej;-) Nie żywię urazy:-)

może to po prostu zwykła ludzka niepamięć :) w końcu Prezes też może być przepracowany ;)

Opublikowano

Ja już się ze trzy razy zgłaszałem, widać nie mam wiarygodności społecznej;-) Nie żywię urazy:-)

Twoje zgłoszenie nie jest zapomniane, czeka na styczniowy konkurs forumowych kaletników. To będzie całkiem nowa formuła :)

• Oceniam pozytywnie 2
  • 4 tygodnie później...
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano

Koleżanki & Koledzy,

konkurs kaletniczy za nami.

Do wakacji - okresu kiedy nie robimy konkursów - mamy jeszcze 3 miesiące. Na pewno jakieś konkursy się odbędą, pomyślimy o wątku "kulinarnym"

Pewniakiem jest konkurs SHOEPASSION, firma złożyła deklarację co do 1 konkursu rocznie a że w zeszłym roku nam temat umknął to na pewno w tym się powiedzie - koordynatorem przedsięwzięcia jest nasz admin Roland.

pozdrawiam

Damian

• Oceniam pozytywnie 1
Opublikowano

Chętnie wezmę udział w konkursie kulinarnym. Może tak połączyć gastronomię z elegancją? Porzekadło mówi, że "jemy również oczami", więc konkurs na eleganckie danie, które zachwyca nie tylko smakiem, ale i artystyczną formą, byłby wielce kuszący. 

Na zachętę: 

post-4478-0-42005500-1458381491_thumb.jp

• Oceniam pozytywnie 5
  • 3 miesiące temu...
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano

drodzy forumowicze -

powoli wychodzimy z wakacyjnego rozprężenia, życie forum powinno przyspieszyć w nadchodzących miesiącach. Prawdopodobnie powrócimy do konkursów, niekoniecznie tylko z uwagi, że kilka firm nam zalega ;)

W tzw. międzyczasie proszę o uwagi które moglibyśmy wykorzystać przy planowaniu kolejnych scenariuszy konkursowych.

pozdrawiam

Damian

Opublikowano

Zgadzam się z przedmówcą; wydaje mi się, że czasami trudne pytanie konkursowe jest atrakcyjniejsze niż kolejny konkurs z cyklu 'stylizacja'. Jak dla mnie jedną z lepszych do tej pory form konkursowych była krzyżówka z nagrodami ze skóry. 

Opublikowano

Absolutnie zgadzam się z KIERMANem! Ponadto te wszystkie stylizacje w wersji kolaże, filmiki etc. siłą rzeczy premiują uczestników bardziej biegłych w kwestiach grafiki komputerowej etc. a pasowałoby jednak, żeby kryterium głównym i w miarę możności jedynym, było, że tak to ujmę, szeroko rozumiane ogarnięcie się w tematach tyczących klasycznej męskiej elegancji.

Opublikowano

Blogerzy modowi stworzyli swego rodzaju "modę" na te jpg-owe zlepki, potem zaczęli tworzyć konkursy dla czytelników, w których tak naprawdę chodziło o to, kto stworzy piękniejszy (w domyśle - możliwie najbardziej zgodny z gustem autora) jpg-owy zlepek i tak to się potoczyło.

Forum aspiruje do walki z bylejakością i chodzeniem na skróty, bo gromadzi osoby o różnym stopniu wtajemniczenia, warto to wykorzystać.

• Oceniam pozytywnie 2
  • 2 tygodnie później...
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano

To może w ogóle "matura z elegancji" ? Na kilku festiwalach piwa rzemieślniczego (poza warszawskim) była "matura piwna", trochę zabawna, trochę wymagająca... Na pewno wymagająca w przygotowaniu i w sprawdzeniu (o ile nie ma wyłącznie pytań a,b,c,d)... Na koniec każdy dostawałby dyplom z  oceną na pamiątkę. :] 

BTW, czy ktoś obeznany w tematyce mógłby mi na priv napisać jak robi takie "zlepki"? Ja niestety z programów innych niż te w MS Office to znam się tylko na obsłudze BeerSmitha ...