damiance Napisano 3 Kwiecień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 3 Kwiecień 2014 Koledzy, niebawem przyjdzie Wam zmierzyć się z kolejnym wyzwaniem konkursowym. Tymczasem, chciałbym zapytać - biorąc pod uwagę nasze dotychczasowe doświadczenia - jaka forma konkursu jest dla Was najciekawsza i dlaczego? pozdrawiam, Damian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Luca Napisano 3 Kwiecień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 3 Kwiecień 2014 Nie mam tutaj zbyt dużego stażu ale dla mnie przykładowo najciekawsza byłaby w formie zabawy, sprawdzająca umiejętności jednocześnie ucząc i kształcąc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koval Napisano 3 Kwiecień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 3 Kwiecień 2014 ... jednocześnie ucząc i kształcąc. A to nie to samo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Luca Napisano 3 Kwiecień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 3 Kwiecień 2014 Ucząc jak to ,,zrobić" a ,,kształcąc" w kwestii szeroko zwanej elegancją i wszystkiego z tym pochodnych. No więc chyba nie to samo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan Matty Napisano 5 Kwiecień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 5 Kwiecień 2014 Taka, w której możemy coś wykonać samodzielnie lub z pomocą drugiej osoby, w której liczy się przede wszystkim kreatywność i wyobraźnia, a końcowy efekt, czyli nasze dzieło (projekt, fotografia) zaskakuje nas samych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiance Napisano 5 Kwiecień 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 5 Kwiecień 2014 no to niedługo będzie bardzo kreatywnie i będzie o co powalczyć .. ... odwiedzajcie forum w przyszłym tygodniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Avrellius Napisano 5 Kwiecień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 5 Kwiecień 2014 Moim zdaniem konkurs powinien być tak zorganizowany, aby osoby wkraczające w temat klasycznej męskiej elegancji, mogły jednocześnie sprawdzić swoją dotychczasową wiedzę i nauczyć się nowych, ciekawych rzeczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan Matty Napisano 6 Kwiecień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 6 Kwiecień 2014 Nie mam tutaj zbyt dużego stażu ale dla mnie przykładowo najciekawsza byłaby w formie zabawy, sprawdzająca umiejętności jednocześnie ucząc i kształcąc. Moim zdaniem konkurs powinien być tak zorganizowany, aby osoby wkraczające w temat klasycznej męskiej elegancji, mogły jednocześnie sprawdzić swoją dotychczasową wiedzę i nauczyć się nowych, ciekawych rzeczy. Chyba konkursy polegają na tym, aby pokazać, ile już potrafimy i ewentualnie "dalsze kształcenie" wynika z tego, że popatrzymy na zwycięzców i stwierdzimy: "No tak, w tym i w tym jest lepszy, tutaj i tutaj zrobił to lepiej ode mnie". Osobiście nie cierpię konkursów a'la quiz wiedzy, kojarzy mi się to z zabawą dla dzieci z podstawówki a nie wyzwaniem dla dorosłych ludzi. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiance Napisano 16 Czerwiec 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 16 Czerwiec 2014 niebawem wystartujemy z nowym konkursem na forum. Zachęcam do śledzenia subforum konkursowego. Konkurs będzie wymagać kreatywności w zaprojektowaniu ..... ze wskazanych przez sponsora konkursu .......... . Takie są wstępne ustalenia pozdrawiam D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiance Napisano 23 Lipiec 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 23 Lipiec 2014 kolejny konkurs będzie chyba z projektowania / przedstawienia zdolności twórczych a nie wiedzy ... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiance Napisano 8 Maj 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 8 Maj 2015 czas odświeżyć subforum konkursowe - słyszałem, że to kwestia godzin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiance Napisano 12 Czerwiec 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 12 Czerwiec 2015 Koledzy, szykujcie się na szybki konkurs w którym można wygrać buty. (poziom ufności dla powyższego stwierdzenia p=99%) 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiance Napisano 12 Październik 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 12 Październik 2015 Nie chcę się powtarzać, ale już p-o-w-o-l-i ..... możecie się szykować ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiance Napisano 12 Październik 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 12 Październik 2015 EDIT: przy okazji - poszukujemy Panią / Pana do roli członka jury, to świetna fucha, nie można brać udziału w konkursie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arsen Napisano 13 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 13 Październik 2015 Piszę się na członka Jury. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiance Napisano 13 Październik 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 13 Październik 2015 dzięki Arsenie, na PW zgłosili się jeszcze Koledzy Hargin i Paparazzo - Wam również dziękuję za zgłoszenie do tej deficytowej funkcji . Mamy zaplanowane 2 konkursy, pierwszy powinien wystartować jutro (z Kolegą Harginem w składzie jury) a następny w listopadzie. Inni ochotnicy, na krótką ławkę rezerwowych jurorów, są mile widziani! pozdrawiam Damian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 13 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 13 Październik 2015 W Żyri i ja mógłbym, ale w listopadzie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiance Napisano 14 Październik 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 14 Październik 2015 dzięki - zostałeś dopisany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skalpel Napisano 15 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 15 Październik 2015 Czy jest przewidziany jakiś wieczorek integracyjny dla członków jury? Jeżeli tak to ja też, chce 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiance Napisano 11 Listopad 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 11 Listopad 2015 Koledzy Skalpel i Arsen niebawem zostaną "wykorzystani" w nadchodzących konkursach - poszukujemy kolejnych chętnych, bo mamy plany konkursowe sięgające już 2016 roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 11 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 11 Listopad 2015 Koledzy Skalpel i Arsen niebawem zostaną "wykorzystani" w nadchodzących konkursach - poszukujemy kolejnych chętnych, bo mamy plany konkursowe sięgające już 2016 roku Jeśli jestem godzien, chętnie dołączę do tego szacownego grona kolegów 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiance Napisano 11 Listopad 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 11 Listopad 2015 dziękuję, zostałeś dołączony - pozostałych laureatów poprzednich konkursów również zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiance Napisano 14 Grudzień 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 14 Grudzień 2015 Jutro wystartuje ostatni w tym roku konkurs. poszukujemy jurorów do kolejnych konkursów startujących w styczniu (chętne osoby zapraszam na PW) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lupin Napisano 15 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 15 Grudzień 2015 Zgłaszam się na ochotnika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 15 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 15 Grudzień 2015 Ja już się ze trzy razy zgłaszałem, widać nie mam wiarygodności społecznej;-) Nie żywię urazy:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi