Misza Posted January 27, 2014 Report Share Posted January 27, 2014 "Większość firm projektując swoje produkty dąży do tego by nadać im cech charakterystycznych i detali, które wyróżnią ich na tle konkurencji. Produkty Apple większość osób rozpozna nawet jeśli nie widzi charakterystycznego jabłka. Lodówki Smeg też trudno pomylić z konkurencją. Przednie wloty powietrza w samochodach Rolls Royce w zasadzie nie zmieniają się od stu lat. Dzisiaj chciałbym się skupić na branży modowej i detalach po których w ułamku sekundy można rozpoznać markę nie widząc jej logotypu lub metki." http://mrvintage.pl/2014/01/znaki-szczgolne.html Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
R50 Posted January 28, 2014 Report Share Posted January 28, 2014 Myślę, że Sinatra i Grant wzgardziliby fantazyjną siódemką na krawacie. Próżno też szukać takich "znaków szczególnych" u Victora, Voxa czy Pokera. O czymś to świadczy. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
arche Posted January 28, 2014 Report Share Posted January 28, 2014 Ta siódemka ma jakieś zdefiniowane znaczenie? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr.vintage Posted January 28, 2014 Report Share Posted January 28, 2014 Myślę, że Sinatra i Grant wzgardziliby fantazyjną siódemką na krawacie. Próżno też szukać takich "znaków szczególnych" u Victora, Voxa czy Pokera. O czymś to świadczy. Czy ktoś mógłby wyjaśnić kim jest Victor, Vox i Poker? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
qwertasdf Posted January 28, 2014 Report Share Posted January 28, 2014 Bożki styleforum 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bartek Posted January 28, 2014 Report Share Posted January 28, 2014 Proszę bardzo: 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
R50 Posted January 28, 2014 Report Share Posted January 28, 2014 Nie bardzo rozumiem, dlaczego wszyscy tutaj ostro szydzą z Jacykowa, a ja nie mogę sobie zakpić z Woostera. Widocznie zagraniczny troll jest lepszy od naszego. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mosze Posted January 28, 2014 Report Share Posted January 28, 2014 Ja się wypowiem w temacie - znak szczególny jest ok, jeśli: 1. jest niewidoczny w przypadku znaku firmowego (inaczej stajemy się słupami reklamowymi) 2. jest naszym, własnym, indywidualnym pomysłem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Styleman Posted January 28, 2014 Report Share Posted January 28, 2014 Nie bardzo rozumiem, dlaczego wszyscy tutaj ostro szydzą z Jacykowa, a ja nie mogę sobie zakpić z Woostera. Widocznie zagraniczny troll jest lepszy od naszego. Ta odpowiedzią i porównaniem dałeś sobie odpowiedz. 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bartek Posted January 28, 2014 Report Share Posted January 28, 2014 Ależ możesz zakpić z Woostera. Niewątpliwie w swojej dziedzinie jesteś równie dobry i masz na nią równie silny wpływ, jak Wooster na swoją. Z zagranicznymi trollami jeszcze tu na forum nie mieliśmy do czynienia, nasi zdarzają się od czasu do czasu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts