Misza Opublikowano 27 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2014 "Większość firm projektując swoje produkty dąży do tego by nadać im cech charakterystycznych i detali, które wyróżnią ich na tle konkurencji. Produkty Apple większość osób rozpozna nawet jeśli nie widzi charakterystycznego jabłka. Lodówki Smeg też trudno pomylić z konkurencją. Przednie wloty powietrza w samochodach Rolls Royce w zasadzie nie zmieniają się od stu lat. Dzisiaj chciałbym się skupić na branży modowej i detalach po których w ułamku sekundy można rozpoznać markę nie widząc jej logotypu lub metki." http://mrvintage.pl/2014/01/znaki-szczgolne.html Cytuj
R50 Opublikowano 28 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2014 Myślę, że Sinatra i Grant wzgardziliby fantazyjną siódemką na krawacie. Próżno też szukać takich "znaków szczególnych" u Victora, Voxa czy Pokera. O czymś to świadczy. 2 Cytuj
arche Opublikowano 28 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2014 Ta siódemka ma jakieś zdefiniowane znaczenie? Cytuj
mr.vintage Opublikowano 28 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2014 Myślę, że Sinatra i Grant wzgardziliby fantazyjną siódemką na krawacie. Próżno też szukać takich "znaków szczególnych" u Victora, Voxa czy Pokera. O czymś to świadczy. Czy ktoś mógłby wyjaśnić kim jest Victor, Vox i Poker? Cytuj
R50 Opublikowano 28 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2014 Nie bardzo rozumiem, dlaczego wszyscy tutaj ostro szydzą z Jacykowa, a ja nie mogę sobie zakpić z Woostera. Widocznie zagraniczny troll jest lepszy od naszego. 1 Cytuj
mosze Opublikowano 28 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2014 Ja się wypowiem w temacie - znak szczególny jest ok, jeśli: 1. jest niewidoczny w przypadku znaku firmowego (inaczej stajemy się słupami reklamowymi) 2. jest naszym, własnym, indywidualnym pomysłem. Cytuj
Styleman Opublikowano 28 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2014 Nie bardzo rozumiem, dlaczego wszyscy tutaj ostro szydzą z Jacykowa, a ja nie mogę sobie zakpić z Woostera. Widocznie zagraniczny troll jest lepszy od naszego. Ta odpowiedzią i porównaniem dałeś sobie odpowiedz. 4 Cytuj
Bartek Opublikowano 28 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2014 Ależ możesz zakpić z Woostera. Niewątpliwie w swojej dziedzinie jesteś równie dobry i masz na nią równie silny wpływ, jak Wooster na swoją. Z zagranicznymi trollami jeszcze tu na forum nie mieliśmy do czynienia, nasi zdarzają się od czasu do czasu. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi