Misza Napisano 27 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 27 Styczeń 2014 "Większość firm projektując swoje produkty dąży do tego by nadać im cech charakterystycznych i detali, które wyróżnią ich na tle konkurencji. Produkty Apple większość osób rozpozna nawet jeśli nie widzi charakterystycznego jabłka. Lodówki Smeg też trudno pomylić z konkurencją. Przednie wloty powietrza w samochodach Rolls Royce w zasadzie nie zmieniają się od stu lat. Dzisiaj chciałbym się skupić na branży modowej i detalach po których w ułamku sekundy można rozpoznać markę nie widząc jej logotypu lub metki." http://mrvintage.pl/2014/01/znaki-szczgolne.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R50 Napisano 28 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 28 Styczeń 2014 Myślę, że Sinatra i Grant wzgardziliby fantazyjną siódemką na krawacie. Próżno też szukać takich "znaków szczególnych" u Victora, Voxa czy Pokera. O czymś to świadczy. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arche Napisano 28 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 28 Styczeń 2014 Ta siódemka ma jakieś zdefiniowane znaczenie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mr.vintage Napisano 28 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 28 Styczeń 2014 Myślę, że Sinatra i Grant wzgardziliby fantazyjną siódemką na krawacie. Próżno też szukać takich "znaków szczególnych" u Victora, Voxa czy Pokera. O czymś to świadczy. Czy ktoś mógłby wyjaśnić kim jest Victor, Vox i Poker? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qwertasdf Napisano 28 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 28 Styczeń 2014 Bożki styleforum 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartek Napisano 28 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 28 Styczeń 2014 Proszę bardzo: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R50 Napisano 28 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 28 Styczeń 2014 Nie bardzo rozumiem, dlaczego wszyscy tutaj ostro szydzą z Jacykowa, a ja nie mogę sobie zakpić z Woostera. Widocznie zagraniczny troll jest lepszy od naszego. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 28 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 28 Styczeń 2014 Ja się wypowiem w temacie - znak szczególny jest ok, jeśli: 1. jest niewidoczny w przypadku znaku firmowego (inaczej stajemy się słupami reklamowymi) 2. jest naszym, własnym, indywidualnym pomysłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Styleman Napisano 28 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 28 Styczeń 2014 Nie bardzo rozumiem, dlaczego wszyscy tutaj ostro szydzą z Jacykowa, a ja nie mogę sobie zakpić z Woostera. Widocznie zagraniczny troll jest lepszy od naszego. Ta odpowiedzią i porównaniem dałeś sobie odpowiedz. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartek Napisano 28 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 28 Styczeń 2014 Ależ możesz zakpić z Woostera. Niewątpliwie w swojej dziedzinie jesteś równie dobry i masz na nią równie silny wpływ, jak Wooster na swoją. Z zagranicznymi trollami jeszcze tu na forum nie mieliśmy do czynienia, nasi zdarzają się od czasu do czasu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi