Gość Marysia Napisano 21 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 21 Luty 2014 (edytowane) Właśnie na takie piękne kolorowe szpilunie polowałam! Wiosną to będzie burza kolorów! Znalazłam je tutaj ----- Podobają się Wam? Edytowane 13 Marzec 2014 przez mosze Wycięty link komercyjny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
torunianin Napisano 21 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 21 Luty 2014 Właśnie na takie piękne kolorowe szpilunie polowałam! Wiosną to będzie burza kolorów! Znalazłam je tutaj ----- Podobają się Wam? Poza tym, że są zrobione z plasitku.. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartek Napisano 21 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 21 Luty 2014 Marysia chyba jest szpilkowym botem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ingvar Napisano 21 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 21 Luty 2014 Czy nie byłoby mądrym pomysłem uniemożliwienie gościom pisania postów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
torunianin Napisano 22 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 22 Luty 2014 Marysia chyba jest szpilkowym botem. Widać Grupa Allegro robisz już co może, żeby maksymalizować sprzedaż swoich projektów... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Olgierd Napisano 24 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 24 Luty 2014 Dziwię się, że ta reklama świeci się tutaj już od 3 dni i żaden moderator nie zrobił z tym porządku. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kanko Napisano 15 Kwiecień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 15 Kwiecień 2014 Kobieta najlepiej wygląda na szpilce - ładnie, sexy, elegancko. O ile tylko potrafi chodzić na obcasach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koval Napisano 15 Kwiecień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 15 Kwiecień 2014 Co prawda to prawda http://www.cda.pl/video/8170448/Laska-nie-umie-chodzic-na-obcasie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kanko Napisano 16 Kwiecień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 16 Kwiecień 2014 Oj oj tam Akurat w obcasach można chodzić wszędzie, kwestia doboru wysokości i fajnej stylizacji. I nie ma co ukrywać, że zgrabna dziewczyna będzie o wiele lepiej wyglądała na obcasach, niż w jakimkolwiek innym obuwiu. Bo jeśli kobieta jest bardzo otyła, to obcasy będą raczej średnim pomysłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aska3 Napisano 17 Kwiecień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 17 Kwiecień 2014 Te różowe i czerwone buty - ile i gdzie kosztują? Da się je zamówić gdzieś na necie?Szukam czegoś w podobnym stylu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kanko Napisano 18 Kwiecień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 18 Kwiecień 2014 To zdjęcie pokazane przeze mnie pochodzi z Merg, ale nie powiem ci dokładnie jaka była cena, ale skoro wrzuciłam zdjęcie to na pewno poniżej 100 złotych. Raczej butów szukaj sobie przez internet - dużo większe kolekcje, kwestia dopasowania odpowiedniej długości wkładki pod siebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skalpel Napisano 22 Kwiecień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 22 Kwiecień 2014 Jeżeli chodzi o szpilki to mogę polecic ten sklep: http://hiheel.eu/ Moja, żona ma od nich jedną parę i jest zadowolona bardzo. Przed świętami wyslałem do nich maila, czy zrobią również buty z powierzonej skóry (zamszu) na ich gotowym kopycie. Jak bedę miał odpowiedź to dam znać tutaj dokładnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kanko Napisano 22 Kwiecień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 22 Kwiecień 2014 Mnie nie stać na unikatowe buty, a tym bardziej robione na zamówienie - szukamy dobrej jakości, ale niskim kosztem. Zresztą nie zakładam kiedykolwiek chodzenia w butach dłużej niż przez 2 sezony - chyba że w sportowych. Bo pozostałe szybko się, nudzą, no i szybko zmienia się styl... Moje ulubione to te - https://sportano.pl/p/13410/buty-treningowe-meskie-nike-reax-8-tr-mesh-biale-621716-103 A moja kobieta też woli te wygodniejsze rozwiązania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Joanna Napisano 22 Kwiecień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 22 Kwiecień 2014 może pomogę dobrze "wyważone" klasyczne czółenka w bardzo przyzwoitej cenie -embis model 1221 posiadam kilka par, oceniam kolor czarny i nude, ich lakierowanych czółenek nie mam- więc się nie wypowiem nie posiadają tak tęczowych kolorów jak szpilki powyżej ale jeżeli ktoś szuka klasyki to warte polecenie pozdrawiam J. a teraz ja: szukam czerwonych szpilek , wygodnych, obcas max. 9 cm , nie wchodzi w grę nosek w szpic (drobnej stopy to ja nie mam żeby optycznie sobie ją jeszcze wydłużać) wiec raczej nosek migdałkowy...i kto pomoże? J. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paparazzo Napisano 22 Kwiecień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 22 Kwiecień 2014 Nosek migdałkowy? Ja pier.... pierwsze słyszę To taki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Joanna Napisano 22 Kwiecień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 22 Kwiecień 2014 Tak,dokladnie taki...dodam jeszcze ,ze obcas najlepiej kaczuszka,jakiekolwiek udziwnienia typu kokardki,przeszycia,blaszki i inne ustrojstwa "ozdobne"odpadaja...klasyczne czerwone szpilki (moga wpadac w kolor koralowy). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paparazzo Napisano 22 Kwiecień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 22 Kwiecień 2014 Koralowe widziałem ale w szpic. Przepraszam za swoją niewiedzę.. sprecyzujesz jak wygląda obcas kaczuszka przy 9cm ? ps. wg mnie klasyczne czerwone szpilki (poniżej wersja koralowa) kończyć się jednak będą szpicem (krótszym lub dłuższym) a nie migdałkiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Joanna Napisano 23 Kwiecień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 23 Kwiecień 2014 może się źle wyraziłam, chodzi mi o taki obcas jaki mają czarne czółenka poniżej , czerwone szpilki, które również załączam mają obcas , który powoduje , że nie czuje się stabilnie (obcas prawie w linii prostej) szpic zdecydowanie krótszy, ewentualnie nosek lekko zaokrąglony a co do szpilek, które załączyłeś -kolor piękny...jednak nie mogę się przekonać do butów lakierowanych pozdrawiam J. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tadeusz W. Fita Napisano 23 Kwiecień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 23 Kwiecień 2014 może się źle wyraziłam, chodzi mi o taki obcas jaki mają czarne czółenka poniżej , czerwone szpilki, które również załączam mają obcas , który powoduje , że nie czuje się stabilnie (obcas prawie w linii prostej) szpic zdecydowanie krótszy, ewentualnie nosek lekko zaokrąglony a co do szpilek, które załączyłeś -kolor piękny...jednak nie mogę się przekonać do butów lakierowanych pozdrawiam J. Wcale mnie nie dziwi fakt, iż te czerwone powodują niestabilność. Oś pionowa obcasa jest wyraźnie przesunięta do tyłu, w związku z tym stawiając stopę na takim obcasie stopa „ucieka do przodu”. Oś obcasa powinna pokrywać się z „osią” nogi. Tak czy inaczej ja jestem pełen podziwu dla niewiast, które potrafią chodzić - ładnie chodzić - w takich butach. Dla mnie to ekwilibrystyka. Pozdrawiam Tadek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
garanna24 Napisano 4 Czerwiec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 4 Czerwiec 2014 Witam serdecznie. nie wszystkie panie potrafią i lubią chodzić na obcasach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KamilMokotow Napisano 2 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 2 Grudzień 2014 Wolę jak moja narzeczona nosi płaskie buty, chociaż sam jestem wysokiego wzrostu a ona jest dość niska. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EstiiG Napisano 10 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 10 Grudzień 2014 Buty z czerwoną podeszwą od Louboutina podobno są dość wygodne, przynajmniej tak moja kobieta mówi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szewc24 Napisano 10 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 10 Grudzień 2014 Pozwolę sobie na własną uwagę. Klasyczne szpilki, to na pewno nie obcas typu kaczuszka i nie czubek migdałowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 11 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 11 Grudzień 2014 Pozwolę sobie na własną uwagę. Klasyczne szpilki, to na pewno nie obcas typu kaczuszka i nie czubek migdałowy. tylko która końcówka migdałowa : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Martyśka Napisano 12 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 12 Grudzień 2014 Wszystko zależy od upodobań kobiety. Jeśli lubi chodzić w butach na obcasie, to jak najbardziej. Ja uwielbiam szpilki, ale nie wszystkie są wygodne na dłuższą metę. Wbrew pozorom nie jest łatwo dopasować dobre, ładne a przy tym EKSTREMALNIE WYGODNE buty na 12 cm obcasie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi