Remy Napisano 27 Maj 2014 Zgłoszenie Share Napisano 27 Maj 2014 Hiszpański temperament. Meerminy też otrzymałem z drobnymi wadami. "Francuzi i Anglicy" okazali się dopracowani. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kriss11 Napisano 27 Maj 2014 Zgłoszenie Share Napisano 27 Maj 2014 tzn. jakie jaja? Ano takie, że to nie jest jakaś tam jedna drobna wada, niedoróbka. Ja tam jestem zaskoczony, że można dostać taki bubel za spora kasę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pol606 Napisano 29 Maj 2014 Zgłoszenie Share Napisano 29 Maj 2014 Mogę spytać gdzie je kupiłaś? Nie widzę ich w ofercie internetowej sklepu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Joanna Napisano 29 Maj 2014 Zgłoszenie Share Napisano 29 Maj 2014 Kupiłam je bezpośrednio od Carminy , przy pierwszy i drugim zakupie mailowo kontaktowałam się z tą samą Panią , którą sprawdzała mi dostępność rozmiarów modeli , którymi byłam zainteresowana...a później już tradycyjnie ja robię przelew a od Pani otrzymuję informację o nadaniu przesyłki . Przy moim pierwszym zamówieniu w ofercie ich sklepu internetowego nie było ani jednego modelu damskiego....wprowadzają je stopniowo, bardzo powoli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Joanna Napisano 10 Czerwiec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 10 Czerwiec 2014 cd. historii z Carminami Model 1515 LLuch 70 (te dwukolorowe na obcasie) oczywiście problemów z wymianą nie miałam ...ale okazało się , że po sprawdzeniu wszystkich dostępnych butów z tego modelu w moim rozmiarze , żadna para nie nadawała się do wysyłki do mnie -o czym została wcześniej poinformowana. Przeproszono mnie , twierdząc , że prawdopodobnie cała seria tych butów jest "trafiona". Zaproponowano zwrot kosztów...albo ...no właśnie wybrałam inne, I mam ...ciemny koniak Model 1514-005. I chyba nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło ...gdyż tak patrze na nie, zakochuje się w nich i doszłam do wniosku , że będą one trochę mniej wymagające, mniej problemowe jeżeli chodzi o stylizację.. buty w jednym kolorze są praktyczniejsze i tyle. Zdjęcie wrzucę niebawem Przy okazji Podziękowania dla Damiana - znaczek But w Butonierce dotarł Podziękowania dla P. Oliwii z Shoepassion - nagroda niespodzianka dotarła Pozdrawiam Joanna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Joanna Napisano 12 Czerwiec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 12 Czerwiec 2014 Model 001514-005 Last LLUC-70 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Edward Napisano 12 Czerwiec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 12 Czerwiec 2014 Mozesz napisac ile kosztowaly z ciekawosci u producenta, chce porownac ceny - moja zana zaplacila cos ok. 330 Euro w sklepie za czarne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paparazzo Napisano 12 Czerwiec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 12 Czerwiec 2014 Koniakowe są cudowne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Joanna Napisano 12 Czerwiec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 12 Czerwiec 2014 315 Euro, akurat ten model jest dostępny na stronie internetowej Carminy Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SHOEPASSION.com Napisano 13 Czerwiec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 13 Czerwiec 2014 Z pełną szczerością mówię, że buty bardzo mi się podobają Nie jestem tylko przekonana do tego udziwnienia na sznurówkach ale to tylko moja opinia:) Ciesze się, że szczotka dotarła! Pozdrawiam Oliwia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saphir.pl Napisano 13 Czerwiec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 13 Czerwiec 2014 ...czekam az na patine i shoepassion pojawią sie damskie buciki wtedy moze zdradzę Carminę... Nieśmiało kuszę i namawiam do zdrady już teraz Nie ma ich jeszcze w ofercie, ale pierwsze pary już się szyją. Pod zamówienie możemy zlecić szycie kolejnych damskich "Janków" Kolory skór można zmienić. Obecnie czas oczekiwania to jakieś 5-9 tygodni. Opinie, sugestie, co do damskiej oferty mile widziane. 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
el-biczel Napisano 13 Czerwiec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 13 Czerwiec 2014 Longwingi bardzo ładne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paparazzo Napisano 13 Czerwiec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 13 Czerwiec 2014 I stało się - mężczyźni namawiają kobietę do zdrady 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zw1920 Napisano 19 Czerwiec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 19 Czerwiec 2014 Nieśmiało kuszę i namawiam do zdrady już teraz Moja małżonka, jak tylko rzuciła okiem na full brogues, stwierdziła że czas zdradzić Carminę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Katarzyna Pander-Liszka Napisano 23 Czerwiec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 23 Czerwiec 2014 Jestem lajkonikiem w profesjonalnym nazewnictwie tego rodzaju obuwia ale te z drugiego zdjęcia po lewej stronie baaaardzo do mnie przemówiły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zw1920 Napisano 23 Czerwiec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 23 Czerwiec 2014 Jestem lajkonikiem w profesjonalnym nazewnictwie tego rodzaju obuwia ale te z drugiego zdjęcia po lewej stronie baaaardzo do mnie przemówiły Czyli w sumie, i koleżance i mojej małżonce, spodobało się to samo zdjęcie po prawej full brogues, po lewej sztyblety - notabene małżonka następną parę upatrzyła sobie właśnie w tych sztybletach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Joanna Napisano 1 Lipiec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 1 Lipiec 2014 wystawiona na pokuszenie oznajmiam ,że sztyblety są przepiękne...obawiam się , że to tylko kwestia czasu a będą moje najmniej "widzą " mi się buty z ostatniego zdjęcia... jakoś tak ze starszymi paniami mi się kojarzą ..za młode dziewczę ze mnie i jeszcze niemądre to pewnie dlatego nie doceniam ich piękna ciekawa jestem damskich "Janków" na obcasie....oj bardzo jestem ciekawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
baker Napisano 18 Lipiec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 18 Lipiec 2014 Całkiem fajne buty Massimo Dutti (oczywiście nie moje ). Wciąż dostępne w poznańskim salonie tej marki w cenie 249 zł. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Joanna Napisano 10 Październik 2014 Zgłoszenie Share Napisano 10 Październik 2014 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paparazzo Napisano 29 Październik 2014 Zgłoszenie Share Napisano 29 Październik 2014 Asia, nie bądź taka skromna i pokaż je w jednej z Twoich stylizacji 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi