macaroni Napisano 19 Luty 2010 Zgłoszenie Share Napisano 19 Luty 2010 http://www.meskaelegancja.fora.pl/przew ... e,116.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Oxxford Napisano 2 Marzec 2010 Zgłoszenie Share Napisano 2 Marzec 2010 Niestety, w Poznaniu nie ma już takich pracowni !! Ostatnio sam pochłoniety wpisami macaronitomato szukałem w P-Ń alternatywy dla Kielmana czy Wielądka - nic z tego - pytałem nawet w Izbie Rzemieślniczej. Tak czy inaczej, jeżeli ktoś z forumowiczów znajdzie poszukiwanego przez nas szewca, Hit Us !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość mateusz.b Napisano 3 Marzec 2010 Zgłoszenie Share Napisano 3 Marzec 2010 Udało mi się znaleźć tylko coś takiego w okolicach Poznania www.ambiorix.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
macaroni Napisano 3 Marzec 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 3 Marzec 2010 Widziałem już wcześniej tą stronę. Intrygująca. Czy ktoś ma doświadczenie z butami ambriorix? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szamil Napisano 4 Marzec 2010 Zgłoszenie Share Napisano 4 Marzec 2010 Doświadczeń bezpośrednich nie mam, ale kontaktowałem się z tą firmą (nota bene to te same osoby, które są odpowiedzialne za dystrybucję w Polsce Scabal'a) i posiadają biuro w Wilanowie przy ul. Rumianej 84. Wejście od tyłu. 1. piętro. Kontakt telefoniczny: Cezary Korneluk gsm 0501 518 832. Buty średnio w cenie 1 490 zł, wyższe modele 150 zł więcej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Harris Tweed Napisano 13 Sierpień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 13 Sierpień 2010 Nie jest dobrze, ale nie jest zupełnie źle. Faktycznie do robienia butów na miarę w Poznaniu szewcy się nie palą, być może - jak na razie - jest zbyt mały rynek na te usługi. Namierzyłem wczoraj szewca, który przez lata buty robił, a dziś jeszcze je naprawia. Jest zatem pociecha, że jeśli ktoś ma buty na skórzanych podeszwach, może dać je do naprawy i wymienić znoszone zelówki na nowe. Nie jest skazany na podklejane gumowe zelówki co proponuje większość szewców. Gdyby wyszukać w Poznaniu cholewkarza, to mistrz byłby gotów buty na miarę zrobić - a ma doświadczenie 48 lat w zawodzie. Pan Bernard Jakubowski, ul. Mikołaja Kopernika 10. od pon-piątku 9-17. Tel. 61 868 72 49. W najbliższym czasie mam zamiar zanieść stare buty do naprawy i małej przeróbki. Będę mógł zatem podać coś więcej na temat rezultatów fachowych działań Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ę-żine Napisano 24 Sierpień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 24 Sierpień 2010 W Poznaniu jest kilku szewców starej daty. Pytałem paru kiedyś o zrobienie oficerek i część była skłonna się podjąć, kłopot jest ze skórami obówniczymi i kopytami. Niezdecydowałem się w końcu, bo większość z warsztatów to zapyziałe sutereny i nie wzbudziły mojego zaufania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marbej Napisano 4 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 4 Marzec 2011 Witam, Podłączę się pod temat, choć nie do końca będę w temacie (kurde, masło maślane wyszło). Chodzi mi nie tyle o szewca do zrobienia butów na miarę ile dobrego szewca do naprawy butów. Czytałem gdzieś w internecie, że podobno pan Janusz Skalski z ulicy Kościelnej 54, w pobliżu wiaduktu, koło salonu samochodowego jest bardzo dobry. Słyszał ktoś coś o tym panu? -- Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Harris Tweed Napisano 29 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 29 Marzec 2011 Jeśli chodzi o dobrego szewca do naprawy obuwia polecam pana Waldemara Grabarczyka przy ul. Szamarzewskiego 34, od poniedziałku do piątku 9-17 - tel. 61 847 31 37 - korzystam z jego usług już kilka lat i nie mogę narzekać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mateusz24 Napisano 5 Marzec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 5 Marzec 2012 Poszukuję szewca, który naprawi (umocni szew i wymieni skórzaną podeszwę) w moich ulubionych, ale dogorywających butach. Kogo polecacie aktualnie_ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marbej Napisano 5 Marzec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 5 Marzec 2012 Poszukuję szewca, który naprawi (umocni szew i wymieni skórzaną podeszwę) w moich ulubionych, ale dogorywających butach. Kogo polecacie aktualnie_ Chyba tylko ten: http://forum.bespoke.pl/viewtopic.php?f=2&t=1349 W każdym razie podeszwy jeszcze przed latem będę wymieniać u niego. 200 metrów obok masz krawca Krupa&Rzeszutko, więc można upiec dwie pieczenie na jednym ogniu -- Pozdrawiam, Marcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mateusz24 Napisano 7 Marzec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 7 Marzec 2012 dziękuję za informację. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pracownia Szewska Napisano 15 Lipiec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 15 Lipiec 2018 Witam, w Poznaniu jest pracownia szewska Cholewkarska która szyje na miare. Pracownia Szewska i Cholewkarska oraz obuwie na zamówienie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pedant Napisano 15 Lipiec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 15 Lipiec 2018 Czy można prosić jakieś zdjęcia męskiego obuwia - oxfordy, lotniki, monki wykonane na zamówienie klientów? Na fejsie jest ich dość mało. Jakieś zbliżenia detalu można prosić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pracownia Szewska Napisano 25 Lipiec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 25 Lipiec 2018 Witam, na obecną chwilę żaden klient nie zamówił tego typu obuwia. Na stronie pracowni sa projekty bucików na zamówienie dziecięcego damskiego i meskiego. Rozmiary nietypowe. Zapraszam na strone pracownia szewska i cholewkarska oraz obuwie na zamówienie i usługi kaletnicze Facebook. Lub wpisac w Google pracownia szewska i cholewkarska Dąbrowskiego 54 Poznań. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi