Pepo Napisano 19 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 19 Wrzesień 2017 W dniu 11.09.2017 o 23:51, Zbir napisał: Portfel wygląda cudownie, piękny kolor. Z zakupem portfela nie śpieszy mi się nie wiadomo jak, jednak zależy co rozumiesz przez "terminy". Jeżeli czekałeś miesiącami to chyba podziękuję :P. A jak cenowo wypadł, czy to może Wasza słodka tajemnica? :> U mnie termin będzie raczej krótszy, a i Skalpel ostatnio chyba za dużo ma na głowię bo odesłał do mnie w sprawie portfela, zapraszam do kontaktu i przejrzenia przykładowych prac w moim temacie lub instagramie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 19 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 19 Wrzesień 2017 W dniu 11.09.2017 o 23:51, Zbir napisał: Portfel wygląda cudownie, piękny kolor. Z zakupem portfela nie śpieszy mi się nie wiadomo jak, jednak zależy co rozumiesz przez "terminy". Jeżeli czekałeś miesiącami to chyba podziękuję :P. A jak cenowo wypadł, czy to może Wasza słodka tajemnica? :> zrobiłem zdjęcie jak kasa ode mnie wyjeżdżała 4 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zbir Napisano 19 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 19 Wrzesień 2017 @Monkiusz Masz rację, nie chciałem jednak zawracać koledze głowy niepoważnymi ofertami. @Pepo Wybacz, trochę się spóźniłeś, bo wczoraj odebrałem portfel :V. Robisz piękne paski do spodni, to samo z paskami do zegarków ... te strusie są piękne. Myślę, że jak będę wymieniał zegarek (mam nadzieje, że jak najszybciej) to zawitam do Ciebie :). @Krzysiek_W Co tak mało, to chyba jakaś papierowa skóra musiała być :D. Tak czy siak raz jeszcze dziękuję Panowie za poświęcony czas. Sądziłem, że temat umarł i nie chciałem go na siłę reanimować. Stwierdziłem, że nie ma co gdybać i podejmę decyzję od razu zamiast czekać na jakieś zbawienie ... podjęcie najprostszych decyzji zajmuje mi dziesięć razy tyle czasu ile powinno. Ostatecznie zdecydowałem się na portfel firmy Mirons o którym nikt nic nie wiedział ... jestem chyba masochistą. Portfel doszedł i jest naprawdę ładny, jednak mam do niego również zastrzeżenia. Skóra jest bardzo miękka i niesamowicie podatna na zarysowania. Dosłownie muśnięcie paznokciem pozostawia na niej ślad. Skóra się nie odbarwia, ale pod światło widać wgłębienie i lekką smugę. Czy jest to charakterystyczna cecha Cordovanu, czy portfel jest kiepsko wykonany? Powinienem kupić od razu pastę koloryzującą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cineos Napisano 17 Luty 2018 Zgłoszenie Share Napisano 17 Luty 2018 Witam. Czy dostanę skórzane etui na dowód rejestracyjny, kilka kart lojalnościowych oraz prawo jazdy do kwoty 50zł? Jest szansa, że w tej kwocie będzie coś co nie rozpadnie się po kilku miesiącach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysztof G Napisano 17 Luty 2018 Zgłoszenie Share Napisano 17 Luty 2018 Za 50zł raczej nie ale za 75 zl znalazłem coś takiego http://www.pewienpan.pl/pl/portfele-meskie/1456-portfel-idealny-do-kieszeni-sw01db-ciemny-braz.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lck Napisano 20 Luty 2018 Zgłoszenie Share Napisano 20 Luty 2018 Ja testowałem kilka budżetowych modeli i zawsze było to samo - skóra starzała się fatalnie a szwy się pruły. Wreszcie zamówiłem u naszego forumowego kolegi Skalpela - różnica jest ogromna i świetnie mi służy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mr. M Napisano 21 Sierpień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 21 Sierpień 2018 Odświeżę trochę temat, może komuś się przyda, chyba dwa lata temu szukałem cienkiego portfela w okresie wczesnoletnim, kiedy nie noszę ze sobą kurtki bądź marynarki, aby uniknąć zbyt dużego wypychania kieszeni w spodniach. Zamówiłem wtedy w foryou-collection.com model, którego nazwa minimalistyczna raczej nie była: "Maxymalnie cienki portfel męski skórzany z miejscem na bilon LIMITOWANA EDYCJA" Dostałem wtedy odpowiedź, że mieli już ostatni egzemplarz i ktoś przede mną wykupił go wcześniej. W ramach przeprosin zaproponowali rabat na inny produkt, ale, że nie byłem zdecydowany to pieniądze zwrócili. Ostatecznie portfela nie kupiłem, ale nabyłem w innym okolicznym sklepie coś podobnego do produktu "Skórzane etui na dowód rejestracyjny" z kalta.pl zalinkowanego na pierwszej stronie. Mieści się kilka kart, wkładam tam jeden czy dwa banknoty i bilon wsypuję do kieszonki (jestem do niego przywiązany). Nie jest to chyba klasyczny męski portfel, ale kieszeni nie wypycha i do tej pory nie znalazłem niczego mniejszego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi