Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Nie wiem, czy premium ale też nie sieciówka (chyba) - w Gentlement Store do piątku minus 200 złotych na jedną koszulę CT. Z szipem wychodzi poniżej 200 zł za koszulę. Wybór nieduży, ale podstawowe klasyki są, choć ja bym nie brał z klasycznym kołnierzykiem (mi się nie podoba).

• Like 2
  • Oceniam pozytywnie 1
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano

W sumie skarpetkowo to może nawet i premium - w Celchuk (d. Viccel) tylko dziś minus 50% przy zakupie od 100 USD, działa też przy zakupie przecenionych rzeczy (kod today50). Za jakieś 2 godziny będę zamawiał na zapas, jak ktoś z Warszawy chciałby dołączyć i podzielić koszt wysyłki, a potem odebrać osobiście w Centrum, to zapraszam na PW z gotową listą.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Dzięki. Dość słabo, ale bywało nawet gorzej w ubiegłych latach. Drake’s taniej można też kupićw House of Huntington (na zdjęciach rzeczy wyglądają jak wyjęte ze śmietnika, ale przychodzą w stanie OK).

• Like 1
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

https://inismeain.ie/collections/men?filter.p.m.custom.seasons=Sale&filter.v.availability=1&page=2&sort_by=manual
Smagana wiatrem wyspa na końcu Europy, zamieszkała przez niecałe 200 osób, a na niej zakład produkujący jedne z najlepszych swetrów na świecie. W cenie regularnej tylko dla nieliczących się z kasą entuzjastów rzemiosła, ale na wyprzedaży 40% (i dodatkowo 10% za newsletter, zniżki łączą się), warto spróbować; ja spróbowałem. Oferta wyprzedażowa także na Mr Porter.

• Oceniam pozytywnie 1