Misza Napisano 19 Lipiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 19 Lipiec 2013 Panowie, wspólnie z Prezesem naszego Stowarzyszenia, restauracją Dawne Smaki oraz Skoczowską Fabryką Kapeluszy Polkap mam przyjemność zaprosić Was i ew. Wasze Panie na spotkanie forumowe, które odbędzie się w niezwykłym ogrodzie na tyłach Nowego Swiatu przy wspaniałym akompaniamencie zespołu Tomasz Bielski Retro Band. 28 lipca (niedziela), godz. 17:00 restauracja Dawne Smaki ul. Nowy Swiat 49 Warszawa koszt: 30 zł od osoby (w tym wino, itd), dla forumowiczow wejście gratis (bez wina, itd.) w cenie m.in.: muzyka na żywo na świeżym powietrzu, sartorialny dancing w klimacie lat 20, 30., możliwość wcześniejszego zamówienia i zakupu kapeluszy POLKAP, kieliszek wódki Baczewski i lampka wina na przywitanie, dania z karty oddzielnie płatne. Podczas spotkania będziemy mieli wyjątkową możliwość obejrzenia i zakupienia wybranych przez nas wcześniej wysokiej jakości kapeluszy skoczowskiej fabryki POLKAP (siedziba tej firmy znajduje się ponad 300 km od Warszawy). www.sklep.polkap.pl Do środy 24 lipca do godziny 22:00 zachęcam do wysyłania do mnie prywatnej wiadomości o treści: model kapelusza/rozmiar kapelusza/nr koloru kapelusza Listę interesujących Was modeli prześlę do Polkapu, który w miarę możliwości magazynowych przywiezie specjalnie dla nas interesujące modele męskie i ew. damskie, które będzie MOŻNA kupić na miejscu, a na pewno dopasować właściwy rozmiar. W związku z tym, że ilość miejsc jest ograniczona, proszę o szybkie i odpowiedzialne deklaracje. Poniżej krótki materiał filmowy z pierwszego dancingu i kilka fotek. https://www.facebook.com/media/set/?set=a.547900875272882.1073741872.153651708031136&type=1 http://youtu.be/Bnkzyst3Lho 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 22 Lipiec 2013 Autor Zgłoszenie Share Napisano 22 Lipiec 2013 Panowie, zainteresowanie, wnoszac po zgloszeniach powyzej, niespotykane. milo mi poimformowac, ze udalo sie wynegocjowac dla naszych forumowiczow wstep bez zadnej dodatkowej oplaty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiance Napisano 23 Lipiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 23 Lipiec 2013 Będę obecny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 23 Lipiec 2013 Autor Zgłoszenie Share Napisano 23 Lipiec 2013 Panowie, no jak Prezes będzie, to zgodnie ze statutem kazdy członek forum ma obowiazek . Niestety miejsca by nie starczyło, dlatego Modzi odstąpią od kar regulaminowych . A tak na powaznie, to mogę Wam zdradzić, że będziecie mogli wymienic swoje doświadczenia związane z krawiectwem miarowym między innymi z Sebastianem Żukowskim. W związku z pytaniami, które nie padły: 1. nie ma obowiązku na naszym spotkaniu pić, tańczyć lub kupowac kapelusze (niepotrzebne skreślić). 2. nie obowiązuje strój galowy, za chino i polo nie wyrzucają z lokalu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaki Napisano 24 Lipiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 24 Lipiec 2013 Misza, świetny pomysł. Będę z partnerką 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 25 Lipiec 2013 Autor Zgłoszenie Share Napisano 25 Lipiec 2013 Ponieważ wolne miejsca znikają w błyskawicznym tempie , to dodam, że kapelusze DAGMAR, które na głowie każdego gentelmena prezentują się naprawdę doskonale będą do kupienia w cenie 200 zł. Normalna cena, to 259 zł + koszty przesyłki. Ale spokojnie, i tak wiem, że to Was nie zachęci do przyjścia na spotkanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waski Napisano 25 Lipiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 25 Lipiec 2013 Wiem, że to wątek dla osób, które przyjdą, a nie dla tych które nie przyjdą, ale powiem tak: przyszedłbym nawet gdyby trzeba było zapłacić wejściówkę, nawet gdyby kapelusze ze Skoczowa były w normalnej cenie i nawet gdyby nie można było ich kupić na miejscu. Niestety wyjeżdżam w niedzielę w delegację i najpóźniej o 18 muszę być na miejscu Szkoda mi fajnej imprezy i możliwości przymierzenia "Skoczowa" i dobrania czegoś dla dla siebie. Mam nadzieję, że będzie następny raz. Poza tym, Misza, gratuluję świetnego pomysłu, mam nadzieję, że wiele osób zdecyduje się w ostatniej chwili i będą tłumy . Życzę wszystkim udanej zabawy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pepenix Napisano 25 Lipiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 25 Lipiec 2013 Bardzo możliwe, że na przymiarkę koszuli z konkursu Osovski będę musiał przyjechać do Wawy. Pomyślałem o ew połączeniu mojej wizyty z obecnością na spotkaniu. Jak jest z miejscami na chwilę obecną? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 25 Lipiec 2013 Autor Zgłoszenie Share Napisano 25 Lipiec 2013 Poczekaj... sprawdzam... Wcisniesz się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sanguineus Napisano 26 Lipiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 26 Lipiec 2013 Poczekaj... sprawdzam... Wcisniesz się. Misza, Znajdą się jeszcze wolne miejsca dla pary? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pirat Napisano 26 Lipiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 26 Lipiec 2013 Misza, są wakacje. Ludzie są na urlopach, weekendy spędzają za miastem, a dagmar nie jest kapeluszem na upał Ale jeśli chcesz to mogę Ci podrzucić listę pytań / kwestii (taki szkic, który wspólnie z kolegą Grzegorzem aka Frankensteinem opracowaliśmy), które mógłbyś poruszyć z ludźmi z Polkapu. Był kiedyś pomysł na wywiad ale się rozpłynął Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 26 Lipiec 2013 Autor Zgłoszenie Share Napisano 26 Lipiec 2013 Misza, Znajdą się jeszcze wolne miejsca dla pary? Będzie mi bardzo miło poznać Twoją Towarzyszkę. Zapraszam. Misza, są wakacje. Ludzie są na urlopach, weekendy spędzają za miastem, a dagmar nie jest kapeluszem na upał Ale jeśli chcesz to mogę Ci podrzucić listę pytań / kwestii (taki szkic, który wspólnie z kolegą Grzegorzem aka Frankensteinem opracowaliśmy), które mógłbyś poruszyć z ludźmi z Polkapu. Był kiedyś pomysł na wywiad ale się rozpłynął Nie wiem, czy będzie do tego dobry klimat i odpowiednie osoby, ale dajesz . Może coś skręcimy... Choć wiecie, jak to jest, jak niekompetentna osoba zabiera się do zadawania mądrych pytań . Damiance, weźmiesz kamerę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 26 Lipiec 2013 Autor Zgłoszenie Share Napisano 26 Lipiec 2013 Dla tych, co jeszcze się nie zdecydowali, bo nie tańczą, nie piją, nie jedzą i nie "czapkują", przygotowana będzie projekcja filmu "Piętro wyżej" z 1937roku, a wszystko to dzięki uprzejmości Telewizji Kino Polska. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waski Napisano 26 Lipiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 26 Lipiec 2013 Tak, pewnie wkurzaj mnie jeszcze bardziej 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiance Napisano 26 Lipiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 26 Lipiec 2013 @ Misza - wezmę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 28 Lipiec 2013 Autor Zgłoszenie Share Napisano 28 Lipiec 2013 34 stopnie, a ja w pelnym rynsztunku. Ciekaw jestem, jak ten eksperyment sie skonczy. na szczescie taksowka z klima. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiance Napisano 28 Lipiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 28 Lipiec 2013 Obejrzałem właśnie materiał filmowy i jestem bardzo zadowolony z naszej roboty! A Misza się świetnie nadaje na prowadzącego wywiady - etat masz zapewniony i już się nie wymigasz Na dniach jakieś zdjęcia wrzucę .. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 28 Lipiec 2013 Autor Zgłoszenie Share Napisano 28 Lipiec 2013 Swietnie, choc nigdy wiecej na etacie reportera w takiej temperaturze . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 31 Lipiec 2013 Autor Zgłoszenie Share Napisano 31 Lipiec 2013 Kilka fotek zrobionych podczas wywiadu z projektantką POLKAPu (temp. 35 stopni). fot. Paweł Kostrusiak 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartek Napisano 31 Lipiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 31 Lipiec 2013 Misza, uszyles dwurzedowke i sie nie pochwaliles? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciato Napisano 1 Sierpień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 1 Sierpień 2013 No właśnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dunhill Napisano 1 Sierpień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 1 Sierpień 2013 Że też dopiero teraz się dowiaduję..."Za gapowe się płaci...", jak mawiał mój dziadek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 1 Sierpień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 1 Sierpień 2013 Miszo , dobrze wyglądasz w tym garniturze:) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 2 Sierpień 2013 Autor Zgłoszenie Share Napisano 2 Sierpień 2013 I jeszcze kilka fotek. https://www.facebook.com/DawneSmakiRestauracjaPolska 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 2 Sierpień 2013 Autor Zgłoszenie Share Napisano 2 Sierpień 2013 foto: https://www.facebook.com/DawneSmakiRestauracjaPolska 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi